Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

4οι τελικά

Ήττα στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μας, στα πλαίσια των αγώνων των play off για την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρωλίγκα. 9-10 στην παράταση. Ο Πανιώνιος κατέλαβε τελικά την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα του πόλο, και θα συμμετάσχει του χρόνου στο Len Trophy. Άλλωστε ακόμα κι αν νικούσαμε, εμείς στο Len Trophy θα θέλαμε να παίζουμε. Ο Παναθηναϊκός την ήθελε περισσότερο την τρίτη θέση.

---------------

Το πουλάει το μαγαζί του ο Βεντούρης, ή όχι? Έχω μπερδευτεί με όσα ακούω και διαβάζω!
Ως γνωστόν, ο Βεντούρης είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, που υποτίθεται ότι εκτός από τον πρόεδρο, έχει κι ένα Δ.Σ. και ένα κυρίαρχο όργανο, την Γενική Συνέλευση των μελών του Ερασιτέχνη. Φυσικά δεν μπορεί να απασχολούνται τόσοι άνθρωποι με λεπτομέρειες και ασήμαντα θέματα, ο πρόεδρος κάνει one man show και πουλάει ή δεν πουλάει, ανακοινώνει ή δεν ανακοινώνει, κλπ. Δικό τους το μαγαζί (προφανώς), ότι θέλει κάνει και δεν δίνει λογαριασμό.

----------------

Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία, ότι ο Κοντοές θα δήλωνε κι αυτός πως πήγε στην ομάδα των ονείρων του, την ΑΕΚ. Γιαννάκη ομορφόπαιδο, Γιαννάκη λεβεντόπαιδο, σου εύχομαι τα καλύτερα για την υγεία και την καριέρα σου. Πάνω απόλα να καταφέρνουν οι νέοι να πραγματοποιούν τα όνειρα τους!

Έχουμε ένα σωρό παιδιά under 17,19, 21, που πετάνε στα πρωταθλήματα στις ηλικίες τους. Να επενδύσουμε επιτέλους στους νέους, να τους "δέσουμε" πριν τους χάσουμε, να τους δώσουμε ευκαιρίες, αλλά προηγουμένως να φέρουμε και μια καφετζού με γνώσεις ονειροκρίτη, δεν αντέχω άλλους να ονειρεύονται την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό. Αφού ρε παιδιά άλλα ονειρεύεστε, γιατί στα κομμάτια γράφεστε και έρχεστε σε εμάς? Τι ξεφτίλα να ονειρεύεσαι να γίνεις χανούμι, βάζελος ή γαύρος, και να καταντάς στον Πανιώνιο, και τα βράδια να ονειρεύεσαι να σου κάνουν κάποια πρόταση από την ομάδα των ονείρων σου... Άραγε πόσοι ιδανικοί κι ανάξιοι εραστές δεν καταφέρνουν ποτέ να φορέσουν την φανέλα της ομάδας της καρδιάς τους? Τουλάχιστον κάποιοι τα καταφέρνουν. Κάτι Κοντοέδες, Μάκοι, Μανιάτηδες κλπ τα κατάφεραν ήδη!

--------------------

Επειδή δεν θα σταματήσω να βλέπω τον Πανιώνιο σαν μικρογραφία της ίδιας μας της χώρας, και εμάς τους οπαδούς σαν αντιπροσωπευτικό δείγμα της κοινωνίας μας, προσπαθώ να φανταστώ την χαρά της Μαρίας Δαμανάκη που από το Πολυτεχνείο και τον Συνασπισμό κατάφερε να γίνει βουλευτίνα του ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεία να μεταγραφεί και να παίξει στις Βρυξέλλες στην Ευρώπη, ο δε Γιωργάκης Παπανδρέου ακόμα θα ονειρεύεται να διαλύσει τελείως και να ξεπουλήσει την χώρα μας ώστε να τον πάρουνε στον ΟΗΕ σαν πρόεδρο. Θα συνειδητοποιήσουμε άραγε ποτέ, ότι αυτοί που μας κυβερνάνε είναι επίδοξοι Κοντοέδες, Μάκοι και Μανιάτηδες? Θα θέλανε να κυβερνάνε άλλες χώρες, αλλά... συμβιβάστηκαν στην Ψωροκώσταινα!!! Γι αυτό μας βλέπουν εμάς (τον λαό) με μισό μάτι.

Οι πατριώτες που θα αγαπάνε και θα προσφέρουν για την χώρα μας, προφανώς υπάρχουν μόνο στα όνειρα μας. Μισθοφόροι μόνο υπάρχουν, παίζουν μέχρι να εξελιχτούν και να πάνε στις ομάδες των ονείρων τους, ξεπουλάνε και ξεπουλιούνται για τα όνειρα τους. Η ΑΕΚούλα που ήταν μικρή και λίγη για τον Τζιμπούρ, χωράει όλα τα όνειρα του Κοντοέ. Κρίμα, και το συμπαθούσα αυτό το παιδί.




4 σχόλια:

amanAM είπε...

του χρόνου θα βλέπουμε την Χίο, και θα τρίβουμε τα μάτια μας... Με Χατζηθεοδώρου στο ρόστερ, θα πετάνε οι Χιώτες. Εδώ ο μέτριος Παναθηναϊκός, βγήκε τρίτος τελικά με τον Αφρουδάκη, που... ναι μεν είναι ο Αφρουδάκης, αλλά Χατζηθεοδώρου δεν είναι!!!

amanAM είπε...

Η ομάδα των ονείρων του Κοντοέ, και η ομάδα της καρδιάς του Μάκου, δεν χωράει στην καρδιά και στα όνειρα του ανιψιού του Στέλιου Μανωλά, εκτός κι αν του δώσουν 500 χιλιάρικα περισσότερα!!!

Ρε κάτι πράγματα που συμβαίνουν... Πλάκα έχουν οι άνθρωποι.

amanAM είπε...

Μανωλά, γερά,
πάρτους τα λεφτά!!!

Κάπου διάβασα πως με τον Μανωλά, η Κούλα έχει άμυνα από γρανίτα!!! Από γρανίτη θα ήθελε να πει ο τύπος, αλλά γλώσσα που λανθάνει, την αλήθεια λέει.

Άντε και υπέγραψες ρε Μανωλά για 500 χιλιάρικα παραπάνω, λεφτά που θα βρεθούν για να πληρωθείς είτε τα περισσότερα, είτε τα λιγότερα?

Ε ρε γλέντια που θα κάνουμε τα επόμενα χρόνια... Η χώρα καταρρέει, περικόπτονται μισθοί και συντάξεις, το εισόδημα μας πάει κατά διαβόλου, αλλά όλοι αυτοί οι αλήτες που κλωτσάνε το τόπι θέλουν να βγάζουν τον χρόνο, όσα βγάζει ένας γιατρός σε 10 χρόνια, αφού φιλήσει κατουρημένες ποδιές.

Είναι αν μη τι άλλο πρόκληση. Εάν έχουν τόσα πολλά λεφτά για να τα πετάνε στο κλοτσοσκούφι, ας τους τα πάρει το κράτος που τα χρειάζεται!

amanAM είπε...

Γελάω με όσα διαβάζω και ακούω. Οι δικοί μας παίκτες ονειρεύονται να πάνε στην "μεγάλη" ομάδα ΑΕΚ, μετά τους πέφτει μικρή η ΑΕΚ και πάνε στον Ολυμπιακό, σαν τον Τζιμπούρ που επιτέλους πήγε σε "μεγάλη" ομάδα!

Μετά παίζουν στην Ευρώπη, και συνειδητοποιούν πως ο Ολυμπιακός είναι κάτι σαν ένας Πανιώνιος της Ευρώπης, και ίσως ακόμα πιο μικρός!

Ο δε Μανιάτης, είναι σαν ένας Γκαλίτσιος του σημερινού Ολυμπιακού, που αργά ή γρήγορα θα δανειστεί σε κανένα "παράρτημα".

Μεγάλες καριέρες, μεγάλων παικτών!!!