Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

δεν πάμε καλά!

Ετσι δεν πάει πουθενά...

28/7/2010 9:51:50 μμ

Οταν το ρόστερ σου αποδυναμώνεται και εσύ προσπαθείς με... μπαλώματα να φτιάξεις ομάδα, τότε τα αποτελέσματα θα είναι μοιραία. Ευτυχώς που ακόμα οι... σφαλιάρες είναι σε φιλικά πλαίσια. Ο Πανιώνιος ηττήθηκε με 2-0 από τον Εθνικό Αστέρα σε φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι και προβλημάτισε για πολλοστή φορά, με τους οπαδούς του δικαίως να αναρωτιούνται "πού πάμε με αυτούς τους παίκτες"; Χρόνος υπάρχει ακόμη για ουσιώδη μεταγραφική ενίσχυση, το θέμα είναι αν οι διοικούντες τον Ιστορικό έχουν αντιληφθεί την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα...

Το σκορ άνοιξε στο 19' ο Γιαννιτσανάκης, ενώ στο 90' ο Αργυρίου διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για την ομάδα της Καισαριανής, η οποία συγκαταλέγεται στις μικρομεσαίες της Β΄ Εθνικής.

O Στόρε χρησιμοποίησε τους έξι υπό δοκιμή αφρικανούς που βρίσκονται στην ομάδα τις τελευταίες μέρες, αλλά δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους...

Μοναδική αξιόλογη φάση για τους κυανέρυθρους το πλασέ του Κοντοχρήστου στο δοκάρι στο 55ο λεπτό.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παναγόπουλος, Γκόντφρεντ (46’ Οκόρο), Σιόβας (46’ Τσότσαλιτς), Κοντοές, Φουγκουάγιο (68’ Κούκετς), Αναστασόπουλος (46’ Σαλαλί), Οκπάκο, Κούρντι, Ετζίκε (46’ Κοντοχρήστος), Σάμαρης (68’ Μανιάτης), Σκούρτης (68’ Γουνδουλάκης).





Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=70415#ixzz0v2lZeYYe

2 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Η κατάσταση είναι τουλάχιστον απογοητευτική.Δεν έχουμε κάνει ουσιαστικές μεταγραφές. Γίνονται δοκιμές και κανείς δεν πείθει. Σημαντικοί μας παίκτες είναι τραυματίες. Είναι πιθανό να δώσουμε και τον Κούμο.

vassilis είπε...

antoni, thelv to email soy

eyxaristv.