Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

κάρτα διαρκείας

Ανακοινώθηκε η διάθεση κάρτας (εισιτηρίου) διαρκείας για το γυναικείο μπάσκετ. Αυτή η πρωτοβουλία έχει προφανή στόχο την οικονομική ενίσχυση του τμήματος, κάτι που αξίζει να γίνει. Για τον τρόπο έχω τις ενστάσεις μου.

Η πρωτοβουλία αυτή σε τελική ανάλυση εμένα δεν μου αρέσει. Θα πρότεινα στην θέση της κάρτας διαρκείας του τμήματος αυτού του Πανιωνίου, μια γενική κάρτα ελευθέρας για όλες τις ομάδες του Ερασιτέχνη: Γυναικείο μπάσκετ και βόλεϊ, αντίστοιχες ανδρικές ομάδες, κλπ. Ίσως αυτή η Γενική κάρτα να την προμηθεύονται μόνο τα ενεργά και ταμειακά ενήμερα μέλη του ερασιτέχνη, κάτι που θα έδινε ένα επιπλέον κίνητρο για τους φιλάθλους της ομάδας μας να γράφονται σαν μέλη προκειμένου να αποκτήσουν το ελευθέρας.

Στην μοιρασιά των εσόδων θα πρέπει να τα βρούνε τα τμήματα μεταξύ τους, για να μην βγάλει το κάθε τμήμα να βγάλει την δικιά του κάρτα διαρκείας/ελευθέρας, που την αποκαλούν κάρτα και όχι εισιτήριο γιατί το εισιτήριο προϋποθέτει την θεώρηση των εισιτηρίων αυτών στην Εφορία. Είναι προφανώς η ίδια πατέντα που το εισιτήριο που ζητάνε στο βόλεϊ ή στο πόλο, τα αποκαλούν οικονομική ενίσχυση και όχι εισιτήρια... 

Πρωτεργάτες στην φοροαποφυγή, μακάρι να δούλευε δημιουργικά το μυαλό των υπευθύνων του συλλόγου μας και στα άλλα θέματα...
Το νόμιμο δεν είναι απαραίτητα ηθικό, και ο Πανιώνιος οφείλει να διδάσκει ήθος πρώτα απόλα.

Τον Ιούλιο ανακοινώθηκε μείωση της ετήσιας συνδρομής των μελών, πράγμα που κατά την γνώμη μου απαιτεί τροποποίηση καταστατικού και όχι απόφαση Δ.Σ. Εγώ θα πρότεινα την αύξηση της συνδρομής και όχι την μείωση της, που θα συνοδεύεται με ελευθέρας σε όλες τις ομάδες του Ερασιτέχνη, κάτι που θα αύξανε ενδεχομένως τους οπαδούς που παρίστανται στα παιχνίδια των ομάδων μας αλλά και τα μέλη μας.

Στο ίδιο Δ.Σ. είχαν επίσης ανακοινωθεί εκπτώσεις σε παιδιά ανέργων και πολύτεκνων. Οι γραμματείες δεν είναι ενήμερες. Πότε θα ενημερωθούν???

Κάποιος που γίνεται ή δεν γίνεται μέλος για 30 ευρώ τον χρόνο (70-40= 30ευρώ), δεν ξέρω εάν αξίζει να έχει την τιμή να είναι μέλος του Πανιωνίου. Τα 30 ευρώ τον χρόνο είναι λιγότερα κι από ένα πακέτο τσιγάρα τον μήνα... Δεν αξίζει ο Πανιώνιος 2,5 ευρώ τον μήνα???

Βόλεϊ αγοριών

Το τμήμα βόλεϊ αγοριών θα ξεκινήσει το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012, στις 18:30'. Οι προπονήσεις θα γίνονται 3 φορές την εβδομάδα, Σάββατα και Κυριακές ( στις 18:30) και τις Τετάρτες στις 21:30'. Βάρβαρο πρόγραμμα, αδύνατη κάθε κοινωνική εκδήλωση ή εκδρομή για τα παιδιά και τους γονείς τους τα σαββατοκύριακα... Δυστυχώς δεν υπήρχε σε πιο βολικές ώρες διαθέσιμο το γήπεδο.

3 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Συμφωνώ με την κάρτα.Διαφωνώ με την αύξηση της συνδρομής.Ο καθορισμός της συνδρομής δεν απαιτεί τροποποίηση του καταστατικού αλλά απόφαση του ΔΣ.

amanAM είπε...

Η συνδρομή αναφέρεται στο καταστατικό, εκτός κι αν το τροποποιημένο (που δεν είναι στην διάθεση μου, αφού η γραμματεία δίνει το πιο παλιό) έχει δώσει αυτή την δυνατότητα στο Δ.Σ.

amanAM είπε...

Κάποια μητέρα επικαλέστηκε το γεγονός ότι είναι άνεργη, σε κάποια γραμματεία Ερασιτεχνικού τμήματος, και πήρε την απάντηση πως όντως ισχύει η έκπτωση εάν προσκομίσει το απόκομμα του επιδόματος ανεργίας.

Εκείνη είπε πως είναι άνεργη περισσότερο από ένα χρόνο, έχει ενήμερη κάρτα ανεργίας, αλλά δεν δικαιούται να παίρνει πλέον το σχετικό επίδομα.

Η γραμματεία είπε πως θα ρωτήσει τους υπευθύνους και θα της απαντήσει αργότερα εάν δικαιούται και αυτή την έκπτωση των ανέργων (50%), γιατί οι εντολές που έχει πάρει είναι να ζητάει το απόκομμα του επιδόματος ανεργίας για να προσφέρει την έκπτωση αυτήν.

Δεν είναι δυνατόν ένας μακροχρόνια άνεργος να μην δικαιούται ότι και ο νέος άνεργος που εισπράττει επίδομα.

Ελπίζω να λύθηκε θετικά το πρόβλημα της μητέρας αυτής.