Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

μείον ένας ή και δύο έμπειροι παίκτες από το ρόστερ

Κλήση σε απολογία και για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League στην ΠΑΕ Πανιώνιος, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Βέροια-ΠΑΕ Πανιώνιος. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Εάν κάθε παιχνίδι μας στοιχίζει 5 με 10 χιλιάδες σε πρόστιμα για τα συνθήματα και την συμπεριφορά των φιλάθλων, αυτό σημαίνει πως ο ετήσιος λογαριασμός θα ξεπεράσει σίγουρα τις 150 ή και τις 250 χιλιάδες ευρώ. Ήδη η πρώτη αγωνιστική μας στοίχισε 7 χιλιάδες ευρώ.
Ποσό μεγαλύτερο από όσα μαζεύαμε από 2000 διαρκείας στην θύρα 2, δεδομένου ότι από το ποσό των εισιτηρίων τουλάχιστον τα μισά πάνε σε φόρους, ΦΠΑ, κλπ. 

Δεν έχουμε αυτήν την πολυτέλεια, και πρέπει να το καταλάβουμε όλοι οι οπαδοί του Πανιωνίου. Δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής ή αντίληψης, είναι καθαρά θέμα χρημάτων: Με το ποσό αυτό θα μπορούσε να ενισχυθεί η ομάδα με 1-2 έμπειρους παίκτες, τα χρήματα αυτά θα λείψουν από τα ταμεία για να πληρωθούν υποχρεώσεις που υπάρχουν ήδη. Όσοι νομίζουν πως με την χυδαιολογία, την φασαρία και τους τσαμπουκάδες βοηθάνε την ομάδα, θα ήθελα να μου πούνε εάν καταλαβαίνουν πως με τα πρόστιμα, τα περισσότερα χρήματα από την μεταγραφή ενός Σιόβα, ενός Σάμαρη ή ενός Κολοβού στο μέλλον, θα καταλήξουν στην πληρωμή προστίμων που θα έχουν προκαλέσει αυτοί με την συμπεριφορά τους.

Μάλλον περισσότερο βοηθάμε την ομάδα όταν την βλέπουμε από το σπίτι, παρά με τα πρόστιμα που προκαλούμε με την παρουσία μας. Άλλωστε τα χρήματα που δίνουμε άμεσα ή έμμεσα στην Νόβα, καταλήγουν αναλογικά και στην δικιά μας ομάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: