Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Συγχαρητήρια

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ηλία Πολίμου από τον Πανιώνιο Καλαμάτας. Ο Ηλίας Πολίμος είναι γεννηθείς το 1995 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού χαφ.
Παράλληλα με τη μεταγραφή αυτή, ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ομάδα του Πανιωνίου Καλαμάτας. Μία συνεργασία, η οποία γίνεται στα πλαίσια της επιθυμίας του Πανιωνίου ΓΣΣ ΠΑΕ για ευρύτερη σχέση και επαφή με όλες τις ομάδες που φέρουν την ονομασία, το σήμα και τα χρώματα του ιστορικού μας συλλόγου».
 
---------------
 
Σχόλιο: Συγχαρητήρια κύριοι της ΠΑΕ. Είναι μια πρόταση που έχει διατυπωθεί στα μπλογκς εδώ και πολύ καιρό, και ελπίζω να αναπτυχθεί σε μέγιστο βαθμό αυτή η πρωτοβουλία. Να αναπτυχθούν και να ενισχυθούν ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα, και ειδικότερα στα Νότια προάστια της Αθήνας. Έτσι, πέραν της αλίευσης ταλέντων, θα αποκτήσουμε πολλούς Πανιώνιους φιλάθλους, μεγάλους και μικρούς, αυτή είναι μια σωστή ενέργεια που στοχεύει στο μέλλον. Οι πιτσιρικάδες του Πανιωνίου Καλαμάτας καθώς και οι γονείς τους, είναι αυριανοί οπαδοί μας. Και πάλι μπράβο!!!

Φέρτε πιτσιρικάδες, και δώστε τους ευκαιρίες, κάντε μια νεανική ομάδα κυρίως με Ελληνόπουλα (και παιδιά μεταναστών που μεγαλώσανε και ζούνε στην χώρα μας), και είναι βέβαιο πως σε λίγο καιρό, θα τρίβουμε τα μάτια μας... Από εμένα, υπάρχει κάθε διάθεση για υπομονή, αφού βλέπω τέτοιες σωστές πρωτοβουλίες, πραγματικές επενδύσεις στο μέλλον.

Άντε ρε Πανιωνάρα, φτιάξε μας λιγάκι να χαρούμε, από παντού καρπαζιές τρώμε ρε γαμώτο, μαύρη μαυρίλα έχει πλακώσει πάνω από τα κεφάλια μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: