Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

φιλικό με ακριβό εισητήριο...

Την Παρασκευή 23/7/2010 ο Πανιώνιος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με ώρα έναρξης 19:30. Οι τιμές των εισιτηρίων καθορίστηκαν ως εξής: Θύρες 4 και 7 10 Ευρώ, Θύρες 5-6 (VIP)  15 Ευρώ. Στον αγώνα θα ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας της καινούργιας αγωνιστικής σεζόν 2010-11.

Σχόλιο: Εν μέσω καύσωνα, διακοπών αλλά και οικονομικής κρίσης, είναι επιεικώς αστείο να ζητάει η διοίκηση να πληρώσει ο κόσμος 10 ή 15 ευρώ, για να δει την ομάδα να παίζει φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης.  Αλήθεια, όσοι έχουμε διαρκείας στην θύρα 2, που θα πάμε?

Εάν παίζαμε με κάποια σοβαρή ομάδα, πόσο θα είχε το εισιτήριο? 

Εάν είχαμε κάνει μεταγραφές, με κάποιον παίχτη "κράχτη", πόσο θα το έβαζαν?
------------------

Σε συμφωνία με τον Φρανκ Κεντρέ, πιθανότατα για διετές συμβόλαιο συνεργασίας, ήρθε ο Πανιώνιος. Ο 32χρονος Γάλλος αριστεροπόδαρος αμυντικός, με πλούσια θητεία στο γαλλικό, αλλά και το αγγλικό πρωτάθλημα, βρίσκεται ήδη-σύμφωνα με πληροφορίες-στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.


Σχόλιο: Άραγε να θέλει χρήματα αυτός ο κακομαθημένος Γάλλος, ή θα δεχτεί να παίξει για την τιμή και την δόξα? Γιατί εάν θελήσει χρήματα, δεν τον βλέπω να έρχεται τελικά. Ο Σκρουτζ Μακ Τσακ δεν σκοπεύει να πληρώσει ξανά κανέναν, από εδώ και πέρα οι παίκτες θα πρέπει να πληρώνουν για να συνεχίσουν να αθλούνται στον Πανιώνιο. Έχουν υπ όψιν τους οι αχάριστοι, πόσο στοίχισε το προπονητικό, στο οποίο τους αφήνουμε να γυμνάζονται? 


ο Σκρουτζ Μακ Τσακ!

16 σχόλια:

Timoros είπε...

ειμαστε μεγαλη ομαδα αλλα πρεπει στα φιλικα να ειναι ανοικτες οι πορτες μπετε σκυλοι αλεστε, οπως κανουν στην μπαρσελονα πχ

ειμαστε μεγαλη ομαδα αλλα πρεπει για να ειμαστε μεγαλη ομαδα ο μοναδικος χρηματοδωτης να βαλει οχι 1.5 μυριο, αλλα 3.5 αλλιως ειναι σκρουτζ, οταν οι εισπραξεις απο τα εισητηρια (διαρκειας και μη) ειναι 0.5. μοντελο μπαρσελονα και αυτο.

ειμαστε μεγαλη ομαδα, αλλα πρεπει το προπονητικο κεντρο να το κανουμε τζαμπα (μοντελο παοκ), η εαν και εφοσον πληρωσουμε να το κανουμε (μοντελο μαλακα), να μην το πουμε πουθενα.

τελικα μπας και ειμαστε μεγαλη ομαδα επειδη εχουμε κυριξει ολοκληρωτικο πολεμο με την λογικη?

amanAM είπε...

Όποιος δεν αντιλαμβάνεται το χιούμορ, είναι άξιος της μοίρας του.

Αφού σε χαλάει ρε Τιμωρέ, τι κάθεσαι και διαβάζεις τα μπλογκς?

Τι μωρός ο Τιμωρός? Δεν σου φαίνεται, αλλά τελικά έχεις σοβαρό θέμα, εμένα δεν με χαλάει, δικό σου το πρόβλημα, όχι δικό μου.

(τι)Μωρό μου sorry, μα βρήκα έναν παππού μ' ένα βαπόρι!

vassilis είπε...

Εγω θα συμφωνήσω μαζί σου Ζορρό, αλλά πες μου θα πληρώσουν και οι Πανθηρες το 10ρικο;

Είμαστε μεγάλη ομάδα αλλά πρέπει η ΠΑΕ να επιδοτεί τους Πάνθηρες δίνοντας τους τη διαχείριση των διαρκείας μιας ολόκληρης θύρας; Γιατί αυτό το 40αρι μια και ο χρηματοδότης δεν αντέχει άλλο να μην το πάρει η ΠΑΕ; Η λογική λέει (απλά μαθηματικά ότι για κάθε διαρκείας της 3 έχουμε 4 10-ευρα εισιτήρια του φιλικού).

Υ.Γ. Σε παρακαλώ όταν πληρωθεί το τσεκ ενημέρωσε μας.

amanAM είπε...

Στο κύπελλο με τον Θρασύβουλα, εμείς οι χαζοί αγοράζαμε εισιτήρια, και σε κάποιους άλλους τα μοίραζαν, και όχι μόνο, αλλά κάποιοι ζητιάνευαν για την βενζίνα (και καλά), για βάλουν βενζίνα να γυρίσουν στην Νέα Σμύρνη!

Πως να μην επιδοτήσει τα εισιτήρια τους ο μοναδικός χρηματοδότης? Εγώ έχω πάρει 6 διαρκείας (οικογενιακώς), φυσικά δεν είμαι χρηματοδότης, αλλά... σαν πελάτης, δεν μπορώ να κρίνω και να ζητάω παίκτες που θα εξασφαλίζουν το προϊόν που αγόρασα? Σαν πελάτης ζητάω θέαμα και αποτελέσματα που θα με κάνουν χαρούμενο και περήφανο.

Γιατί θα πρέπει ο χρηματοδότης να κρίνεται σαν επιχειρηματίας, αλλά εγώ όχι σαν πελάτης?

Κι ως γνωστόν, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!!! Ή μήπως κι αυτό είναι λάθος ή παράλογο?

Timoros είπε...

για τα 2 μετρα - 2 σταθμα, σωστα γκρινιαζεται
πρεπει να μαζευτει/κοπει αυτο

vassilis είπε...

Τι εγινε ρε παιδιά; Οι 48 ώρες πέρασαν, η επιταγή πληρώθηκε;

(Τι ρωτάω τώρα!!!!! Λες και δεν ξέρω την απάντηση)

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Την απορία μου θα την απαντήσει κανείς; Άν δέν πληρώσουνε, τον παίρνουμε πίσω τον Τζιμπούρ;;;

Timoros είπε...

ξεπερνω το ρητωρικο ερωτημα του βασσιλη και απαντω στην ακραιφνης
οχι, δεν μπορεις να επιταξεις παικτες
μπορεις ομως απαιτησεις της αεκ (πχ απο λιγκα/τηλεοπτικα)
επισης λογικα δεν παιρνουν αδεια απο ΓΓΑ-επιτροπη εππαγ αθλητ.
τελος, αν θες το χοντραινεις με ουεφα και πας για αφαιρεση βαθμων
αρα, τα λεφτα θα τα παρουμε, ετσι η αλλιως
απλα φροντισαν να γινουν ρομπες μεχρι τοτε

vassilis είπε...

Ωστε με ξεπερνάς ε; καλάααααα!!!!

Να δω την ΑΕΚ να μην παίρνει πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα εξαιτίας μας και τι στον κόσμο. Από την ιστορία με τον Μαύρο την έχω άχτι.

Μέχρι και σε παγκόσμιο έρχομαι.

Timoros είπε...

θα συμφωνουσα, αλλα και τα 5 κατοσταρικα σε μεταγραφικη περιοδο τα χρειαζομαστε τα ρημαδια...

amanAM είπε...

Κι εγώ θα γούσταρα τρελά να πάρουμε το αίμα μας πίσω, να χάσει η ΑΕΚ βαθμούς, και τι στον κόσμο!!!

Το ερώτημα δε, είναι προφανές: Εάν εμείς είχαμε βρεθεί στην θέση τους, θα μας την χάριζαν? Πιστεύω πως η απάντηση είναι προφανής: Θα βρισκόμασταν ήδη στην δ εθνική!!!

Εχθές, μιλούσα με έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Αθηνών (Σμύρνης), και της Καλλιθέας... Μου έλεγε ιστορίες από τα παλιά, και έφριξα. Και τώρα πάνω κάτω τα ίδια και χειρότερα είναι, απλώς... θα τα μάθουμε σε 10-20 χρόνια.

Ποιός σοβαρός άνθρωπος ασχολείται με το ποδόσφαιρο? Όλα τα λαμόγια του ντουνιά είναι μαζεμένα στο ποδόσφαιρο, ότι και να λέμε εμείς, είναι αστεία μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν...

Timoros είπε...

εγω ειμαι αισιοδοξος για το ποδοσφαιρο μας, βλεποντας οτι ο αχιλλεας με τον κυριο καννελοπουλο εχουν σκοπο να ασχοληθουνε με την εξυγειανση του

amanAM είπε...

Πράγματι, μπορούμε όλοι να είμαστε ήσυχοι, όλα θα πάνε καλά!

vassilis είπε...

Δεν είναι μόνο ο Αχιλλέας, είναι μια σειρά παράγοντες που γυρίζουν από ομάδα σε ομάδα (γιατί άραγε;).

Είναι και η Καβάλα με τον κύριο Ψωμιάδη.

Εγώ δεν περιμένω τίποτα από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

br fun_atic είπε...

@ timoros

σαφέστατα και κανείς δεν θέλει να γίνει ο Πανιώνιος μπάτε σκύλοι αλέστε. Επιπλέον κανείς από εμάς δεν ανήκει στην κατηγορία των τζαμπατζίδων καθώς σχεδόν όλοι μας έχουμε εισιτήρια διαρκείας.
Το θέμα είναι αλλού.

Τέλη Ιουλίου, Παρασκευή αργά το απόγευμα, πόσους θεατές λες ότι θα έχει το παιχνίδι; Θα μου κάνει εντύπωση αν θα έχει περισσότερους από 2.000. Η λογική λέει ότι οι περισσότεροι θα είναι κάτοχοι διαρκείας, άρα από εκεί η ομάδα δεν περιμένει εξτρά έσοδα. Πόσοι λοιπόν θα είναι οι υπόλοιποι που θα κληθούν να πληρώσουν εισιτήριο;
Οι οργανωμένοι λογικά θα είναι από νωρίς και η προσωπική μου εντύπωση είναι ότι δεν θα πληρώσουν.
Συνεπώς ελάχιστοι είναι αυτοί που θα πληρώσουν εισιτήριο.

Τι ήταν καλύτερο; Να εξασφαλίσει κάποια απειροελάχιστα έσοδα η ΠΑΕ από τα συγκεκριμένα εισιτήρια του φιλικού ή να δώσει ενα πανηγυρικό χαρακτήρα, έχοντας ως σκοπό να παρουσιάσει την ομάδα και να προωθήσει τα διαρκείας;

Άλλωστε αν η εικόνα της ομάδας θα είναι ικανοποιητικοί, εμείς που θα παραβρεθούμε θα είμαστε οι μεγαλύτεροι διαφημιστές.

amanAM είπε...

Κωνσταντίνε, πες την αλήθεια, δεν είναι καταπληκτική φυσιογνωμία ο Σκρουτζ Μακ Τσακ? Εγώ ακόμα γελάω, κάθε φορά που τον βλέπω, γελούσα και όταν το "έφτιαχνα"...

---------------

Η λογική που αναλύεις, είναι αρκετά σωστή θα έλεγα, καλύτερα να βάζεις ψηλά τον πήχυ, ιδίως όταν ξέρεις ότι δεν θα πάρεις τίποτα έτσι κι αλλιώς.

Για παράδειγμα, όταν κάποιος μου ζητάει το σκάφος για ενοικίαση, και καταλαβαίνω πως δεν πρόκειται να το νοικιάσει έτσι κι αλλιώς, ζητάω τα διπλάσια, τουλάχιστον να είμαι ακριβός και να κρατάω την αξιοπρέπεια μου. Όταν κάποιος σχολιάσει την τιμή, εξηγώ πως το επίπεδο συντήρησης, εξοπλισμού κλπ στο δικό μου σκάφος, είναι υψηλού επιπέδου, ας πάρει κάποιο άλλο σκάφος πολύ πιο φτηνό.

Έτσι, όταν θα νοικιάσει άλλο σκάφος τελικά, και έχει παράπονα για την κατάσταση και τον εξοπλισμό του, θα ξέρει πως... το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι.

Εμείς σήμερα για παράδειγμα, θα δούμε Πανιώνιο των 10 και 15 ευρώ στα φιλικά, και όχι των 2 ή των 5 ευρώ!!!

Ανεβαίνει ο πήχης, όπως και να το κάνουμε.