Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

που είναι ο Ριέρα, οέο?

Την Δευτέρα, ο Ριέρα ήταν αδικαιολογήτως απών! Σήμερα είναι Πέμπτη, έχουμε άραγε κάποιο νέο εάν εμφανίστηκε, που είναι, τι κάνει? Ή εξακολουθεί να είναι α.α.?

Διότι εάν εξακολουθούμε να μην έχουμε βρει τα ίχνη του, ίσως θα έπρεπε να απευθυνθούμε άμεσα στην Αγγελικjή Νικολούλjη, άλλωστε δεν βρίσκεται τυχαία στα βιβλία των ρεκόρ Γκίνες, αυτή θα τον βρει σε χρόνο de te!!!

Εάν εξακολουθεί να είναι αδικαιολογήτως απών, μήπως θα έπρεπε ήδη να έχει κηρυχτεί λιποτάκτης.? Εάν ενεφανίσθη αλλά θεωρήθηκε περιττό να μας ενημερώσουν, τότε... τι να πω? Στα παπάρια τους εάν εμείς ανησυχούμε! Είναι ωραίο παλικάρι, με ωραίο μαλλάκι,  μπορεί να το έχει μπλέξει στα νύχια της καμιά ξενέρωτη, και θα μας το ξεζουμίσει το παιδί μας... Εμείς να μην μάθουμε?

Η σιγή ιχθύος στο θέμα Ριέρα, είναι αντιστρόφως ανάλογη της σπουδής να ανακοινωθεί πως... απλώς λάβαμε μια πρόταση για δανεισμό ενός παίκτη μας, ενώ... την επόμενη ημέρα είχε ήδη γίνει αποδεκτή η πρόταση, αφού εξετάστηκε διεξοδικά (προφανώς)!!! Παράξενη ταχύτητα στην περίπτωση της ενημέρωσης για την πρόταση για τον Φαμπιαν, ενώ κατά τα άλλα η ενημέρωση των φιλάθλων και των οπαδών για το θέμα Ριέρα βρίσκεται σε πλήρη ύπνωση.

Αυτή η σιγή λοιπόν, με κάνει να ανησυχώ! Κάτι τρέχει... Εάν θα τσουλήσει ή εάν όχι, θα φανεί σύντομα, αλλά ότι τρέχει, τρέχει!!! Τι να λέμε τώρα...

38 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Πήρε τηλέφωνο χθες. Υπήρξε ένας "ψίθυρος" γι' αυτό στο δίκτυο γύρω στο μεσημέρι...

amanAM είπε...

ανακοίνωση ουδεμία!

Griniaris είπε...

Τι να ανακοινώσουν;Ότι πήρε τηλέφωνο και είπε θα έρθω τις επόμενες μέρες;Ευκαιρία να φάει ένα ωραιότατο πρόστιμο.Κι άλλα λεφτά γλυτώνουμε...

amanAM είπε...

να ανακοινώσουν έστω ότι... εξακολουθεί να είναι αδικαιολογήτως απών.

Μονάχα την πρόταση της Πενιαρόλ ήξεραν να ανακοινώσουν με τόση σπουδή?

Πρόταση για τον Κούμο δεν έχουμε λάβει μέχρι τώρα? Χάζευα εχθές λίγο το φιλικό του Ολυμπιλαγού, 2-3 πριν τον τραυματισμό του Επστάιν το άνοιξα (άραγε ποιός να είναι ο καντέμης?), και οι εκφωνητές που μετέδιδαν την εικοσάλεπτη διακοπή, κουτσομπόλευαν πως... ο Κούμο είναι οριστικά ο νέος ανασταλτικός μέσος του Γαύρου.

Χωρίς να έχουμε κάν λάβει μια πρόταση?

Γιατί οι όποιες προτάσεις για τον Κούμο δεν ανακοινώνονται, ενώ για τον Φαμπιάν ανακοινώθηκε, μάλιστα μια μέρα πριν την οριστική απόφαση να δανειστεί δωρεάν για 1 χρόνο?

Καλά θα κάνουν, να βάλουν κάποιο πρόστιμο στον Ριέρα, εάν είναι όντως αδικαιολογήτως απών... Αλλά κάτι βρωμάει στον τρόπο που βγαίνουν οι ανακοινώσεις.

Griniaris είπε...

Από το να βγαίνουν ψεύτικες και παραπλανητικές ανακοινώσεις όπως αυτή για τον Λόλο,καλύτερα να μη βγαίνει τίποτα....

br fun_atic είπε...

Σημερινό δημοσίευμα πάντως της sporday αναφέρει ότι έρχεται σήμερα ο Ριέρα και φέρνει πρόταση για μεταγραφή του. Έτσι γίνεται;Νόμιζα ότι ο παίκτης που έχει συμβόλαιο μπορεί να μιλήσει με άλλη ομάδα μόνο όταν βρίσκεται στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του ή αφού έχει λάβει άδεια από την ομάδα του. Εκτός ι αν φέρενι πρόταση που να υπερκαλύπτει ρήτρα του, οπότε κλάφτα Χαράλαμπε.

Έχω την εντύπωση ότι η ομάδα που προσεγγίζει παίκτη υπό αυτές τις συνθήκες φέρει ευθύνη...

Η ίδια εφημερίδα, στο σμείο για το τραπέζι του Τζαβέλλα, σας ονόμασε απλούς φιλάθλους. Αίσχος!!!

Timoros είπε...

brf: ετσι οπως λες ειναι ο κανονισμος. το ειπε και η παε σε ανακοινωση της τελη μαιου...

"Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον τα όσα γράφονται σε μερίδα του Τύπου και την «μεταγραφολογία» γύρω από τον Γιώργο Τζαβέλλα. Διαβάζουμε ότι «πρασινίζει», «κοκκινίζει» κλπ.

Σε πολλά δε ρεπορτάζ, ο Γιώργος Τζαβέλλας φέρεται ότι «μιλάει» ή «διαπραγματεύεται» με κάποιες από αυτές ομάδες... Θέλουμε να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο μέχρι το 2012 και άρα δεν είναι "ελεύθερος" (είτε έχει ρήτρα είτε όχι).

Επομένως, σύμφωνα με τον σχετικό κανονισμό της ΕΠΟ (ΚΙΜ αρ. 18, παρ. 2α) οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει, προτού ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μαζί του, θα πρέπει να μας ειδοποιήσει γραπτώς και να ζητήσει σχετική έγγραφη συναίνεσή μας.

Σε περίπτωση που η ομάδα δεν συμμορφωθεί και συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις χωρίς έγγραφη συναίνεσή μας τότε η παράβασή της αυτή επισύρει ιδιαίτερα αυστηρές αθλητικές κυρώσεις.

Το οργανωμένο ποδόσφαιρο διέπεται από ρητούς και συγκεκριμένους κανόνες (ασχέτως εάν κάποια από τα ΜΜΕ τους αγνοούν) και μέσω αυτών οφείλουν να προχωρήσουν όσοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή μας.

Eκ της διοικήσεως Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ."

Griniaris είπε...

Δεν ξέρω πόση είναι η ρήτρα του Ριέρα,αλλά φοβάμαι ότι στην πρεμούρα μας να εξοικονομήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα έχουμε αφήσει στην άκρη τις "τυπικότητες" των παράνομων συζητήσεων.
Αν δεν θέλουμε να φύγει ο Ριέρα,ο μόνος τρόπος είναι να καταγγείλουμε τις διαπραγματεύσεις.Θα το κάνουμε όμως;

Timoros είπε...

ποιες ειναι οι διαπραγματευσεις ομως - εαν υπαρχουν τετοιες, που θα το μαθουμε?

με τζαβε ηταν αλιως καθως ηταν απευθειας "απειλη" προς το ποκ. και περισσοτερο στους γλυφτο-μμε'δες τους να μην μας τα πριζουν. εδω δεν ξερουμε ποιος ειναι ο "κακος", ξερουμε?

Griniaris είπε...

Μα αν φέρει πρόταση που μάλιστα να υπερκαλύπτει τη ρήτρα του,είναι προφανές ότι υπήρξαν διαπραγματεύσεις.Το θέμα αν καταλαβαίνω καλά,είναι αν του έχει δοθεί άδεια κρυφά,οπότε εύκολα βρίσκουμε τον "κακό"...

Timoros είπε...

γιατι να του δωθει αδεια κρυφα? αφου αυτο που γινεται τωρα, με το να ειναι ΑΑ ειναι ρεζιλικι για τον πανιωνιο. εαν ηθελε η παε οπως λες να τον στειλει για διαπραγματευσεις κλπ, γιατι να μην ελεγε οτι εχει επισημη αδεια, ξερουμε που ειναι, κλπ (οπως με μπαλαμπαν - χαχαχα)

Griniaris είπε...

Μήπως είναι μεγαλύτερο ρεζιλίκι ότι πουλάμε ότι μπορούμε;Με αυτόν τον τρόπο απλά όλα πέφτουν στον Ριέρα.Αν αυτός έχει πάρει τον Κιντή τηλέφωνο και του είπε φέρνω πρόταση μεγαλύτερη από τη ρήτρα μου αλλά χρειάζομαι λίγο χρόνο,θα το μάθουμε ποτέ;
Ο ένας φεύγει και παίρνει το φταίξιμο κι ο άλλος πρέπει να μείνει εδώ.Ποιόν βολεύει η όλη κατάσταση;

Timoros είπε...

το φταιξιμο οτι αναγκαζομαστε να πουλαμε το εχει παρει ο πανιωνιος σε καθε περιπτωση. εκτος εαν εσυ ειδες καπου προσπαθεια να ριχθει στους παικτες που εγω δεν ειδα. αλλα γενικα δεν υπαρχει φταιξιμο αφου πρεπει τοσο η ομαδα οσο και ο παικτης να θελουν την μεταγραφη για να γινει. επαναλαμβανω οτι ειναι ανακοινωμενη απο την παε η αναγκη πωλησεων παικτων, αρα γιατι να στηνεται ολοκληρο παιχνιδι με ψεματα, οτι δηθεν ειναι αα ο ριερα κλπ. ακομα και οταν η παε λεει ευθαιως τα κακα νεα, παλι ψαχνουμε να δουμε που μας κοροιδευουν? sorrym i dont get it mate

br fun_atic είπε...

Μου κάνει εντύπωση πόσο ενήμερος είναι Τιμωρέ για τα διοικητικά θέματα. Μήπως βρίσκεσαι στις παρυφές της ΠΑΕ;;;;;;;;

Έχω να πω ένα πράγμα.
Κατά καιρούς έχω ψωνίσει διάφορες μπλούζες στον γιο μου από την μπουτίκ. Η μία γράφει Ρεκόμπα (στο χρονοντούλαπο). Η άλλη γράφει Εστογιανώφ( θα την ξαναβάλει σε 360 ημέρες - λέμε τώρα). Η τρίτη που είχα γράφει Ριέρα. Για την ώρα τη φοράει...

Μου έχουν μείνει δύο. Η σίγουρη λύση - αυτή που γράφει το όνομα και το νούμερο του γιου μου - και μία που είχα πάρει στην κόρη μου (αλλά πέφτει μικρή στον γιο μου) και γράφει Τσότσα.

Μάλλον πατάω στα χνάρια του Μάκη. Το μόνο που μένει είναι να του πάρω φανέλα που να γράφει "Κιντής" :)
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα,ειλικρινά όμως δεν ξέρω που μπορεί να την φορέσει :)
Όχι τίποτα άλλο, αλλά μας ξέρει και ένα σωρό κόσμος. lol

By the way. Όπως είπα, είχα αγοράσει στην κόρη μου τη φανελίτσα του Τσότσα. Όταν της την έδωσα χάρηκε και τη φόρεσε. Μάλιστα φορούσε εκείνη την ημέρα και ο αδελφός της μία του Πανιωνίου. Είπα να της τη βάλω μία φορά για να πάμε βόλτα. Μόνο που δεν μου την έδωσε να τη φάω. Είναι κάπως κοκέτα το χρυσό μου και δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι θα έβγαινε έξω με ό,τιδήποτε άλλο από φόρεμα. Ψωνάρααα

Μήπως υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί μια Πανιώνια κολεξιόν για τέτοιες κλινικές περιπτώσεις;

Ελπίζω να μην είναι βέβαια σαν τις γραβάτες Πανιώνιος...

br fun_atic είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Griniaris είπε...

Δεν είπα ότι δεν είναι θεωρίες συνομωσίας και μάλιστα λίγο υπερβολικές.Άλλο όμως να πουλάς δύο,τρεις παίκτες από ανάγκη κι άλλο να ξεφορτώνεσαι όλα τα αστέρια της ομάδας,τη στιγμή μάλιστα που αφήνουν δυσαναπλήρωτα κενά.
Άλλωστε μετά την ανακοίνωση για δανεισμό του Λόλο όλα μπορώ να τα περιμένω από την ΠΑΕ.Αν μου δώσεις έναν καλό και πιστευτό λόγο που βγήκε αυτή η ανακοίνωση,τότε ναι το σενάριο για Ριέρα είναι απίθανο...

Timoros είπε...

μπρουφ@ οτι λεω ειναι δημοσιευμενο. απλα ειμαι καλυτερος ψευτο-ρεπορτερ απο εσενα ισως ΄-)

γυρνα την πισω την ριερο-μπλουζα στην μουτικ οσο ειναι καιρος, μην τον χασουμε και αυτον. παρε αλλη, του κοντοε, η συλλεκτικη του σκουφαλη πχ λολ

griniari@ η ανακοινωση δεν μπορω να σου πω γιατι βγηκε, γιατι παντα μιλαω με βαση δημοσιες πληροφοριες και κοινη λογικη. παντως η ανακοινωση δεν ελεγε πουθενα οτι δεν υπαρχει το ενδεχομενο να φυγει ο λολο. απλα επιβεβαιωνε δημοσιευματα (κατι που ζηταει ο κοσμος σε τετοιες περιπτωσεις) και ελεγε οτι μπορει να φυγει, μπορει οχι. δεν βλεπω που ειναι η προσπαθεια παραπλανησης. Ακομψο? ναι μπορει, αλλα προσπαθεια να παραπλανισει, που και γιατι?

Εαν μου πεις για τον ΠΚ, αυτο ναι θα φαινοταν σαν προσπαθεια παραπλανησης με μια πρωτη, αγαρμπη ματια. αλλα και παλι ρωταω, εαν ηξεραν λοιπον οτι φευγει δεν θα ειχαν φροντισει να μην γινει ρομπα η εφημεριδα μας? τοσοι αλλοι μπορουσαν να μπουν πρωτοσελλιδο.

Και γενικα στο θεμα λολο, εαν ηθελε η παε να το τρεναρει να το κρυψει κλπ, δεν θα στοχευε στο να ειναι παρον στην πρωτη? τι κερδισε να το καθυστερησει απο την -5 μερα απο πρωτη, στην -3? τι σου λεει εσενα η κοινη λογικη

στο πρωτο μερος δεν μπορω παρα να συμφωνισω στο ποσο δυσσαρεστο ειναι να φευγουν οι αγαπημενοι μας παικτες.

Griniaris είπε...

Τη θεωρώ παραπλανητική από τη στιγμή που ήταν η μοναδική που απαντούσε στα τόσα δημοσιεύματα για παίκτες μας.Καμμιά άλλη δε βγήκε ούτε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει,για κανέναν.Άλλωστε δεν κράτησε ούτε μια μέρα.Την επομένη κιόλας είχε επέλθει συμφωνία.Ίσως είμαι πολύ καχύποπτος αλλά δίνονται δικαιώματα.Παράδειγμα,γιατί δε βγαίνει ανακοίνωση διάψευσης η επιβεβαίωσης για Κούμο;Με βάση λοιπόν την κοινή λογική αυτή η ανακοίνωση δεν είχε κανένα νόημα....

ΥΓ.Ξέρουμε ότι η ΠΑΕ δεν επεμβαίνει στα του ΠΚ.Μη μου το χαλάς τώρα και θα φωνάζει ο Μάκης...:)

Timoros είπε...

εξακολουθω να μην βλεπω γιατι να ΘΕΛΕΙ να παραπλανισει, με κερδος την καθυστερηση της κακης ειδησης απο την -5 μερα στην -4 απο την πρωτη.

οτι τελικα δεν ειχε νοημα, συμφωνω. αρα ανοητη, ναι.

Griniaris είπε...

Ίσως το παραπλανητική να μην αποδίδει ακριβώς αυτό που θέλω να πω.Το αντικαθιστώ λοιπόν με το "ύποπτη",ακριβώς επειδή δεν θεωρώ τον Κιντή ανόητο.Δεν θα μάθουμε ποτέ τι είχε στο μυαλό του όταν την έβγαζε ούτε και αν όταν την έβγαζε είχε ήδη συμφωνήσει.Συμφωνώ ότι δεν είχε κανένα κέρδος ουσιαστικά ως προς τις αντιδράσεις αλλά κάτι δε μου πάει καλά...

Timoros είπε...

http://bluerednews.blogspot.com/2010/07/69.html

παει κι ο μαχο, καλα-καλα δεν ηρθε

λοοολ

br fun_atic είπε...

Το θέμα δεν είναι οι ανακοινώσεις αλλά πόσες παραχωρήσεις είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε ακόμη και πόσες αντέχει η ομάδα.
Θεωρώ δεδομένο ότι αν φύγει ο Κούμο (που είναι παίκτης καταλύτης) θα έχουμε μεγάλα προβλήματα.Δεν ξέρω αν ο Κούμο είναι ο τεράστιος παίκτης, το σίγουρο όμως είναι ότι ο Πανιώνιος χωρίς αυτόν (ως αμυντικό χαφ - γιατί ως επιθετικός είναι μετριότατος) παίζει εντελώς διαφορετικά και συνήθως χάνει.

br fun_atic είπε...

Ας τον σταματήσει κάποιος. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Γιατί βρε αγόρι μου γλυκό; Αφού βλέπεις, δεν έχουμε τέρμα. Εκεί έπεσε το μάτι σου;;;;

@timoros
Θα έρθεις το βράδυ στο επιτόκιο;

Timoros είπε...

ειμαι εκτος ρε γμτ, και γουσταρα πολυ
ειμαι πιο πολυ του μπαρ παρα της ταβερνας, να ξερεις
(will someone take the hint please? lol)

Timoros είπε...

παντως ο κουμο, για μενα, ειναι ο μεγαλυτερος παικτης που περασε μετα παντιτς εποχη (ναι και εγω ειμαι ραφφικικος φανατας, αλλα ειναι καλυτερος ο κουμο κατ εμε).
θεωρω απιστευτο οτι καμια αλλη ομαδα δεν το βλεπει ετσι. κανονικα θα επρεπε να γινονται μαχες στα 2-3 μυρια, αλλα μου φαινεται οτι μονο στον ΠΓΣΣ (προς στιγμην) εκτιμαμε σωστα την αξια του.

br fun_atic είπε...

Τα 2 δεν είναι λίγα; Αν θυμάμαι καλά τον είχαμε αγοράσει 1.
Μεγάλο ρίσκο 1εκ για παίκτη από το Αιγάλεω.Η σύγκριση με την απόδοση του Τζάβε ίσως και να τον αδικεί.

Μου είναι αδύνατον να τον συγκρίνω με τον Ραφίκ. Ξέρεις τι μου άρεσε στον Αλγερινό; Η γλυκιά προσμονή για το γκολ που είχα όταν έπαιρνε τη μπάλα. Φαντάζομαι ότι τη δημιουργούν ελάχιστοι παίκτες και μάλιστα μεγάλης κλάσης.

amanAM είπε...

Εγώ δεν πιστεύω, ότι είναι δυνατόν να ήρθε πρόταση της Πενιαρόλ 1 μέρα πριν, και κάποιοι αρμόδιοι θεώρησαν λογικό να την ανακοινώσουν...

Πιστεύω ότι οι διαπραγματεύσεις κράτησαν 1 μήνα ας πούμε, αλλά κάποιος φωτεινός νους αποφάσισε μια μέρα πριν την οριστική αναγγελία του δανεισμού, να το παίξει... και καλά πως ξαφνικά ήρθε μια πρόταση, δεν είχαμε εμείς πρόθεση να τον διώξουμε τον Εστογιάνοφ, αλλά... τι να κάνουμε, η πρόταση ήταν συμφέρουσα (να μην πάρουμε φράγκο για έναν χρόνο) και... το αποφασίσαμε να γίνει.

Ήταν επικοινωνιακή ανοησία, χωρίς αμφιβολία.

Κατά τα άλλα, με τον Ρέρα, πάλι κάτι τρέχει, αλλά... σύντομα θα μάθουμε και γι αυτόν.

Ο μόνος που δεν θα λυπηθώ αν τον χάσουμε, τον Μπάλαμπαν, είναι ο μόνος που τελικά θα παραμείνει, κατά πως φαίνεται!

Timoros είπε...

ναι λιγα ειναι και τα 2. συμφωνω.
(800χιλ απο αιγαλεω)
και η συγκρισεις σε αλλες θεσεις/ρολους ειναι δυσκολες φυσικα
απλα δεν βλεπω τον ραφφικ να ανεβαζει αξια παραπανω απ οτι ειχε εδω. ενω τον κουμο ευκολα τον φανταζομαι τελικο τσου-λου ια μερα (εγω εννοω με ευρωπαικη μεγαλη ομαδα, ο κιντης ισως να τον φανταζεται με τον πγσσ λολ)

Timoros είπε...

αντωνη, ναι δεν ειναι λογικο να το σκεφτηκε η παε μονο μια μερα. λογικα, πρεπει να υπηρχε πιο πριν επαφη. αλλα το trigger του ποτε "αναγκαζεται" η παε να επιβεβαιωσει τετοιου ειδους διαπραγματευσεις ειναι το τι και ποτε βγαινει κατι στα μμε και οχι ποτε ξεκινησαν διαπραγματευσεις. εκει ειναι και φαουλ η ανακοινωση, εαν ελεγε δεχθηκαμε ΣΗΜΕΡΑ προταση, αντι να ελεγε "εχουμε εδω και καποιες μερες προταση πχ".
αλλα παλι, η παε δεν κερδιζει κατι απο αυτο. ειναι ανοητο χωρις κανενα ωφελος τελικα.

οσο για τον κουμο που κοκκινιζει, καποτε πρασινιζε ο τζαβελας, μετα κιτρινισε. και καποτε ο ραφικ ειχε τατου το τριφυλλι και αλλα πολλα, ατελειωτα παραδειγματα.

εχετε αναρωτηθει ποτε ποσοι δημοσιογραφοι κανουνε καν τον κοπο να ερχονται σε προπονησεις? αυτη ΔΕΝ ειναι δημοσια πληροφορια, αλλα σας λεω οτι θα φριξετε. στον πανιωνιο ειναι μονο ΕΝΑΣ. οι 9 στους 10 λοιπον κανουν ρεπορταζ απο τα τηλεφωνα.

αυτο μου θυμιζει εναν γνωστο που υπηρετουσε ΠΑ, τμημα μετεο/γιας. υποτιθεται το ποστο του ηταν στο (τοτε) αεροδρομια μαραθωνα. Δηλ βυσματικος, μεσα στην αττικη. Η δουλεια του ηταν η εξης απλη. καθε 2 ωρες επρεπε να ανοιγει τον μετεωρολογικο κλωβο, να καταγραφει θερμοκρασιες, πιεσεις, υγρασιες κλπ και να τα δινει τηλεφωικα σε καποιο κεντρικο ποστο που συλλεγει τετοια data απο ολα τα αεροδρομια της χωρας. λοιπον, επειδη ο τυπος ηταν σουπερ-κωλοβαρας, δεν εκανε καν τον κοπο να πηγαινει καθε μερα στον μαραθωνα. σηκωνοταν στις 8, τραβουσε λιγο κουρτινα στο παραθυρο στο σπιτι, εκοβε τον καιρο και εδινε ρεπορτο τηλεφωνικα. την ξανα-επεφτε για υπνο και φανα-μανα στις 10 αλλο ριπορτο απο σπιτι. ε καμια φορα, εκανε και την βολτα του να παει μαραθωνα να θυιθει πως ειναι ο κλωβος!

br fun_atic είπε...

Αυτό με τους δημοσιογράφους το έχω καταλάβει από καιρό. Απ' ότι καταλαβαίνω δεν χρησιμοποιούν καν το τηλέφωνο, αλλά πιο σύγχρονο μέσο.

Νομίζω ότι ξέρω ποιος είναι ο ένας...Αν είναι αυτός που νομίζω, έχει αρκετά καλό ρεπορτάζ, βάζει όμως μερικές φορές σάλτσες και φήμες, ενώ απ' ότι έχω καταλάβει χρησιμοποιεί και λίγες διαρροούλες.

br fun_atic είπε...

Το θέμα είναι άλλο (και δεν περιμένω απάντηση - εννοείται).

Αν δεν μπορούσαμε να τον πληρώσουμε, φαντάζομαι ότι δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να τον δώσουμε. Από την άλλη δεν ξέρω αν η Πενιαρόλ έχει τη δύναμη να σηκώσει ένα τέτοιο συμβόλαιο, εκτός κι αν έχει άλλη συμφωνία μαζί της.

Επειδή όμως τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε για μεταγρφές εξίσου ακριβών παικτών τότε μπορούν να υπάρξουν δύο εξηγήσεις
1. δεν χωρούσε στα πλάνα
2. δεν ποντάραμε στην καλή του υγεία (μάλλον το πιθανότερο).

amanAM είπε...

Συμφωνούμε πως ήταν ανόητος ο χειρισμός με Φαμπιάν.

Ο καλός Κουμορτζί είναι καλός για κάθε ομάδα. Ο μέτριος Κουμορτζί, ή ο Κουμορτζί σε λάθος αποστολή, είναι σκέτη απελπισία!

Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί εάν θα πουλήσει 2 ή 3 ή 5 εκατομμύρια ο Κούμο. Με απασχολεί εάν μείνει να παίξει καλά, ενώ εάν φύγει, να αναπληρωθεί επάξια το κενό που σίγουρα θα αφήσει...

Τι να πω, υγιή οικονομικά ναι, δεν λέω, αλλά να έχουμε και ομάδα ρε παιδιά!!! Με ποιούς θα παίζουμε ρε παιδιά του χρόνου?

Τελικά το είδα το έργο από εκείνα τα φιλικά, θα είναι ο Φανούρης στην μέση, και γύρω γύρω τα πιτσιρίκια, θα βλέπουμε Φανούρη και θα τρίβουμε τα μάτια μας!!! Θα είναι ο μόνος έμπειρος και αξιόλογος παίκτης μας.

Προειδοποίηση: Κάτω τα χέρια από τον Φανούρη. Όποιος πειράξει έστω και τρίχα του, εάν διανοηθεί κάποιος ανεγκέφαλος να τον διώξει, κλπ, εγώ παραδίδω τα διαρκείας, δεν με ξαναβλέπετε στο γήπεδο μέχρι δευτέρας παρουσίας του Φανούρη!!!

vyruss είπε...

Μαζί σου. Ο Φανούρης είναι μεγάλη παιχτούρα και Πανιώνιος χωρίς Φανούρη δε νοείται.

amanAM είπε...

Τελικά δεν πιάνει ο Κούμο τα επιθυμητά χρήματα για να τον πουλήσουμε, και θα τον χρησιμοποιήσουμε σαν θεμέλιο λίθο του Πανιώνιου του Κιντή, μέχρις ότου λάβουμε μια αξιόλογη προσφορά, οπότε τότε... θα χτίσουμε στην άμμο!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Οκ. Τιμωρέ το πιάσαμε το υπονοούμενο.
Το επόμενο παγκόσμιο θα διεξαχθεί σε μπαράκι τής προτιμήσεώς σου!
Άν δέν είναι ήδη, θα το κάνουμε καλοκαιρινό!

Timoros είπε...

Τελικα μονο οι γυναικες με καταλαβαινουν. (Ασχετως του ότι αυτό δεν ισχυει αμφιδρομα, παρα τις χρονιες, φιλοτιμες προσπαθειες μου)

amanAM είπε...

Άλλη μια αδιαμφισβήτητη απόδειξη του ανδρισμού μου!!!

br fun_atic είπε...

@timoros
Είσαι ήρωας.Δεν το συζητω.