Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

τελικά ο Κιντής...

...δεν είναι τόσο άσχημη επιλογή. Φαντάζεστε ο Τσακίρης να επέλεγε για πρόεδρο του Πανιωνίου την Αλέκα Παπαρήγα? 

Δεν θέλω να μπούμε σε πολιτική συζήτηση, αλλά ένας από τους πολλούς λόγους που δεν γούσταρα ποτέ τον Συνασπισμό, ήταν ο Κωνσταντόπουλος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ εκείνη την αφίσα του δικηγοράκου, που είχε κατακλύσει την Αθήνα, και ζητούσε να τον κοιτάξουμε στα μάτια! Μέσω της αφίσας! Τότε που ζητούσε να μπει στην Βουλή πιάνοντας το όριο του 3%, και ζητούσε από τον κόσμο να μην βγάλει αυτόνομη κυβέρνηση, ώστε με το 3% που θα είχε αυτός, θα ήταν ικανός να έβαζε όρους ώστε να επιβάλλει τις δικές του απόψεις στην διακυβέρνηση της χώρας! Το 3%, να βάζει όρους στο 97%. Πολύ δημοκρατικές αντιλήψεις... Εάν ο κόσμος θέλει αυτό που προτείνεις, θα πάρεις το 50 ή το 60%, όχι το 3% κι αυτό με το ζόρι!

Ο υπερασπιστής των συμφερόντων διαφόρων λαμόγιων, ήθελε να αλλάξει την χώρα σαν πρόεδρος του Συνασπισμού της Αριστεράς και της προόδου. Ο τύπος ήταν και είναι γελοίος, και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος. Αλλά το να γίνει πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αυτό ξεπερνάει κάθε βαθμό γελοιότητας.

Βέβαια, σαν δικηγόρος, είναι ιδανικός στο να υπερασπίζεται τα συμφέροντα διαφόρων απατεώνων. Κι ο δικός μας, δικηγόρος είναι... Βέβαια, δεν είναι όλοι οι δικηγόροι το ίδιο. Αλίμονο. Υπάρχουν και αυτοί που έχουν εξειδίκευση στην διάλυση εταιρειών!!!

Ακόμα και ο μεγαλύτερος εγκληματίας,  δικαιούται υπεράσπισης. Άλλο όμως η υπεράσπιση, κι άλλο όλες οι κομπίνες που απεργάζονται οι περισσότεροι δικηγόροι ώστε να μην λάμψει ποτέ η αλήθεια, και να μην αποδοθεί η δικαιοσύνη ώστε να την γλυτώσει ο πελάτης τους, και ταυτόχρονα να θέλουν να σώσουν τον κόσμο, λόγω της υποτιθέμενης ιδεολογίας τους.

Ο "ιδεολόγος" Κωνσταντόπουλος, πρόεδρος του Βάζελου. Τι άλλο θα ακούσουμε? Δεν βάζανε τουλάχιστον την Λιάνα Κανέλη, που αν μη τι άλλο, έχει μεγαλύτερη επικοινωνιακή ικανότητα και τηλεοπτική εμπειρία?

Να δείτε που θα έρθει μια μέρα, που υπουργός Οικονομικών θα γίνει ο Πάσαρης, και Δημόσια τάξης ο Ρωχάμης! Λέτε να δούμε και τον Ρετζάι διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος? Κάτι ήξερε ο μακαρίτης που έλεγε πως η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο. Κάτι ήξερε. Δεν μπορεί να το είπε τυχαία!

9 σχόλια:

amanAM είπε...

Με καλύπτει απόλυτα ο πιτσιρίκος ...

Timoros είπε...

παντως σαν νομικος ηταν καλος & εξυπνος και οχι μαιμου οπως ο λυκουρεζος. τον ειχε αντιδικο ο μπαμπας μου σε μια υποθεση

zamis είπε...

Υπαρχουν πολλες αριστερες αγαπητε Αντωνη.
Η αριστερα των τζακιων,η αριστερα των εργατοπατερων και των γερμανων,η αριστερα του lifestyle και του lounge,oυ,ματσο οι αριστερες.

vassilis είπε...

Μάλλον το ζητήσανε της Κανέλλη, καθώς είχαν κυκλοφορήσει και οι σχετικές φήμες.

Αληθεύει ότι είναι και Ολυμπιακός;

Υ.Γ. Για μας δε θα περίμενα την Παπαρήγα, προς Ντόρα μου έρχεται.

Timoros είπε...

ντορα πλεον ειναι Χ για πανιωνιο, μετα την στηριξη κουβελου σε καννελοπουλο

amanAM είπε...

O Κιντής, πρέπει όντως να είναι καλός δικηγόρος, γιατί... δεν τον πιάνει το μάτι σου, είναι μουλωχτός, και την κατάλληλη στιγμή, πρέπει να στρέφει την κατάσταση υπερ του, αιφνιδιάζοντας τον αντίδικο.

Timoros είπε...

χαχαχα εννουσα για κωνσταντο παραπανω

αλλα τι μου θυμισες τωρα...
καποτε στα 80'ς ειχαμε μπει με κατι φιλους σε ενα ταξι. ελεγε λοιπον ο τρελο-ταξιτζης οτι "κανεις δεν το εχει καταλαβει ακομη, αλλα στο μελον οι κινεζεοι θα κατακτησουν τον κοσμο. γιατι ειναι κοντοι, δεν τους παιρνεις χαμπαρι και στον πολεμο θα περνανε απο πανω τους οι σφαιρες" λολ

vassilis είπε...

Οπως καταλαβαίνω ο Κούβελος έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του.

Τώρα που σβήσαμε τη Ντόραλετε να μας φύγει και η οικογενειακή καντεμιά που την κυνηγάει;

br fun_atic είπε...

Ο Κωνσταντόπουλος είναι πολύ καλός δικηγόρος.

Θα κρατήσετε ένα πράγμα. Είναι δύσκολο να σταθείς σδεντσε τοπ επίπεδο στη δικηγορία, αν δεν είσαι καλός. Ο Λυκουρέζος σαφώς και είναι καλός δικηγόρος.

Κατά την προσωπική μου εκτίμηση τοπ ήταν πάντα ο Κατσαντώνης. Πολύ καλός στα ποινικά είναι και ο Τσοβόλας.Στα συν του ότι είναι εξαιρετικά ευγενής.

Υπάρχουν και πολλοί καλοί, οι οποίοι δεν είναι προβεβλημένοι.