Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Τι συνέβη τελικά με τον Χούτο?

Τον Γενάρη του 2009 είχα γράψει:
o φίλος μου ο Νίκος είναι γαύρος, αλλά επειδή φανατίζεται, προτιμάει να έρχεται μαζί μου στο γήπεδο, και να βλέπουμε παρέα τον Πανιώνιο.
Από πέρυσι χτυπιόταν ο άνθρωπος, ο Χούτος θα σας διαλύσει, θα κάνει τα βεντετιλίκια του, πάσα δεν κάνει ούτε από το αριστερό στο δεξί του πόδι, θα καταστρέφει τις επιθέσεις γιατί θα πέφτει για πέναλτυ...
Φέτος κατάλαβα πόσο δίκιο είχε ο φίλος μου ο Νίκος!!!
 
.http://panionios-gr.blogspot.com/2009/01/o.html

Εχθές, σε σχόλιο στο μπλογκ του Μπρφανάτιου, έγραψα:

AmanAM είπε:
Βρέθηκα το απόγευμα με έναν Γαύρο, με διαρκείας από τότε που το Καραϊσκάκη ήταν ποδηλατοδρόμιο, και... τον ευχαρίστησα για τον Σκούρτη, που τον τσιμπήσαμε σαν ταλεντάρα.
Μου είπε επί λέξη: Καλά να πάθετε με τον νέο Χούτο που πήρατε, είσαστε άξιοι της μοίρας σας!!!
Κατά τα λεγόμενα του, ο Σκούρτης έχει έναν πατέρα τύπου Μπαμπαχούτου, και είναι κωλόπαιδο κακομαθημένο ακριβώς το ίδιο ή και λίγο χειρότερο από τον γνήσιο Χούτο.
Εάν έχει έστω και λίγο κάποιο δίκιο, σύντομα θα γίνουμε μπουρδέλο και πάλι!!!

και έλαβα την πιο κάτω απάντηση:

Timoros είπε:
o xoutos prin mas kanei mpordelo (dexomenos tin paradoxi sou oti autos mas ekane) eixe prota valei se 14 mats, 3 assist, 3 kerdismena penalty (pou den ektelese) kai 9 goal. an to kanei auto o mikros kai meta ton dosoume kai 100,000 san ton xouto, its not a bad deal overall nomizo.
asxetos ton eikasion peri xouto-xaraktira, pes tou tou gav fiou sou, oti tha tou eixan kanei symvolaio ean den itan alvanos. kai sto finale ean ston panionio (ton 15 proponiton, ergofysiologon, klp pleon) den mporoume na mazepsoume enan 19xrono, tote eimaste aksioi tis moiras mas.

και αναρωτιέμαι:

AmanAM είπε:
Τώρα που περάσανε δυο δυόμιση χρόνια από τότε (που ήρθε ο Χούτος), μήπως θα έπρεπε να μάθουμε επιτέλους τι πήγε στραβά? Μπορεί να έχουμε εσφαλμένες εντυπώσεις, στα δικά μου μάτια η μητέρα όλων των κακών ήταν ο Χούτος, παρόλο που τους πρώτους μήνες πράγματι έπαιξε καλά.
Εάν όντως είναι έτσι, τότε... το να πλέκεις το εγκώμιο του Χούτου, αυτό δεν είναι ένα δείγμα μιας αυτοκριτικής που ποτέ δεν έγινε?
Η Πανιώνια αυτοκριτική, θυμίζει την αυτοκριτική των πολιτικών, που αφού κλέψανε, ενώ είναι ανίκανοι, κι ενώ έχουν τριγύρω τους μια αυλή ανίκανων και ανεπρόκοπων λαμόγιων, τελικά... αναλαμβάνουν την "πολιτική ευθύνη", και συνεχίζουν το θεάρεστο έργο τους!!!
Πολιτική ευθύνη στην Ελλάδα= το πιο σύντομο ανέκδοτο.
Ας αφήσουμε το μέλλον να κρίνει τον Σκούρτη, δεν πιάνουμε το θέμα Χούτου, που είναι πιο "εύκολο", αφού ξέρουμε και τα γεγονότα που ακολούθησαν?

Θα μπορέσουμε άραγε να συζητήσουμε το θέμα Χούτου, και να μάθουμε επιτέλους τι έγινε τότε?

ΥΓ. Εάν ο Νέος Πανιώνιος του Κιντή, επενδύοντας στον κάθε Σκούρτη, στο μόνο που στοχεύει είναι η άμεση μεταπώληση του για κάποιο κέρδος μόλις βάλει 9 γκολ και κάνει 3 ασσιστ, τότε το μόνο που μας απομένει είναι να μάθουμε καλά λογιστική, για να κάνουμε τον ισολογισμό στο τέλος της μίζερης ζωής μας! Γιατί μπαλίτσα, δεν θα δούμε ποτέ...

24 σχόλια:

Griniaris είπε...

Δεν έχει νόημα να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια.Λίγο πολύ τα γεγονότα είναι γνωστά.Οι ευθύνες αποδόθηκαν και οι "ένοχοι" καταδικάστηκαν.Ο Τσακίρης να κουβαλάει τη "ρετσινιά" της φυγής Λίνεν,ο Λίνεν να κουβαλάει το γαμπρό του αγκάθι σε μελλοντικές συνεργασίες και ο Χούτος να κουβαλάει τη σκούπα για να καθαρίζει τις εξέδρες της Τούμπας μέχρι να εξαφανιστεί από το χάρτη...
Τα προβλήματα τώρα φαίνονται πολύ σημαντικότερα.Δεν θα καταδικάσουμε ένα παιδί από τη μαρτυρία ενός φανατικού γαύρου,πράγμα που από μόνο του τον καθιστά αναξιόπιστη πηγή...

zamis είπε...

Ο Φουφουτος βρηκε και τακανε αυτα που εκανε Αντωνη.Εδω παραλιγο ναταν προεδρος στη θεση του Κιντη,τι να (ξανα)λεμε τωρα,βαρεθηκα...

amanAM είπε...

Δεν είπα να καταδικάσουμε κανέναν, αλλά εάν δεν συζητάμε τα παλιά, εάν δεν συζητάμε τα μελλούμενα, εάν δεν συζητάμε τα παρόντα (γιατί θα τα μάθουμε στο μέλλον), τότε... γιατί να συζητάμε?

Ή έχω άδικο και σε αυτό?

Ούτε είπα πως ντε και καλά ότι ο πιτσιρικάς είναι ένας Χούτος, εάν όμως είναι παρόμοιο φρούτο, θα είναι κακό? Εάν ναι, τότε... γιατί να μην συζητήσουμε το γιατί ήταν κακός για τον Πανιώνιο ο Χούτος?

Κι αν ήταν καλός, γιατί να μην του το αναγνωρίσουμε?

zamis είπε...

Ο καλυτερος ηταν δεν το συζητω.Κριμα που δεν προλαβε να μας βγαλει απο το τοπικο που μας ειχε ο Λινεν και να μας περασει σε διαγαλαξιακο επιπεδο.

Griniaris είπε...

Να συζητήσουμε τα παρόντα και τα μελλούμενα,ευχαρίστως.Το να ξεθάψουμε τον Χούτο απο το λάκκο του,ποιός ο λόγος;Ήταν ένας καλός παίκτης αλλά χωρίς μυαλό.
Κι αν είναι έτσι,γιατί να μην μιλήσουμε για τον Τζιμπούρ που όλοι λαχταράμε να γυρίσει.Λίγα έκανε πρίν φύγει;Έπαιζε κάθε τρεις Κυριακές από τις κόκκινες και όταν έπαιζε ήθελε μια μπάλα μόνος του.Χτύπαγε κόρνερ,φάουλ,πέναλτι,τσακωνόταν με όποιον έβρισκε μπροστά του και πολλά άλλα.Αυτός ήταν καλός για τον Πανιώνιο;Ή επειδή έφερε(;;;;) 3 μύρια τα σβήνουμε όλα;Ε,άμα είναι να φέρει κι ο Σκούρτης τόσα σε δυο χρόνια,ας κάνει κι αυτός τα ίδια...

amanAM είπε...

Τα τωρινά, θα τα μάθουμε σε 1-2 χρόνια, και τότε θα είναι περασμένα ξινά σταφύλια, οπότε και πάλι δεν θα τα συζητάμε!

Τα μελλούμενα είναι πιο ασφαλή: Δεν κοστίζουν τίποτα, και δεν θίγουν κανέναν!

Το λοιπόν, ας το δοκιμάσουμε. Έστω ότι ήδη έχουμε βγει στο Τσάμπιονς λήγκ, στο νέο μας γήπεδο. Πως την είδατε την κλήρωση???

Griniaris είπε...

Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω από εκεί που είμαι...

zamis είπε...

Griniari,εισαι με τη διοικηση σε branch και δεν μπορεις να μιλησεις?
Καταλαβαινω..

Griniaris είπε...

Τσάμπιονς λίγκ και καινούριο γήπεδο;Μπα,μάλλον σε παγκόσμιο μα Σταματελάτο και Πεντζαρόπουλο είμαι...

zamis είπε...

Με τη διοικηση ειπα οχι με ποια διοικηση..:)

Griniaris είπε...

Α,οκ τότε...

ΥΓ.Με τα ποτάκια τι γίνεται;

amanAM είπε...

Πάντως εγώ την βλέπω βατή την κλήρωση, και πιστεύω πως... χαλαρά θα προκριθούμε στους 32.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως ξεχάστηκα και άργησα με την ανανέωση της σουίτας, και... φοβάμαι μην την προλάβει άλλος!!!

zamis είπε...

Ελα ντε..το κανονιζουμε για Τριτοτεταρτο anyway?
Μονο να παμε καπου κρυφα γιατι εχω να σου πω.

amanAM είπε...

Εγώ και σήμερα μπορώ, και μετά θα μπορώ από Τρίτη και μετά.

Ξεροσφύρι θα μας πειράξει, αλλά ότι πείτε, νο πρόμπλεμ.

br fun_atic είπε...

Ξέρω μια υπογα σε ένα μικρό δρόμο στην κυψέλη.εκεί θα συναντηθούμε.τρία χτυπήματα στην πόρτα.σύνθημα Θεόφιλος.για τους διοικητικούς υπάρχει και πίσω πόρτα.

Griniaris είπε...

Για να μπορούν να φύγουν;

zouri1 είπε...

τον Χουτο προσωπικα τον χωριζω σε 3 περιδους.Η πρωτη εινι αυτη που μας ηρθε στον β γυρο και εκανε ενα φανταστικο πρωταθλημα και μας ανεβασε βαθμολογικα συνεργαζομενος αριστα με τον Τζιμπουρ.Την επομενη χρονια ξακινησε και συνεχισε χαλια,και η 3 περιδος ειναι τα προβληματα που δημιουργσε στις προπονησεις.Η 3 περιοδος καλυψε ολες τις αλλες και εκει εχασε.Ειδαλλως θα τον χειροκροτουσαμε ακομα για οσα εκανε την α περιοδο

amanAM είπε...

Ζούρη, θα συμφωνήσω μαζί σου, θα αναρωτηθώ μονάχα ποιός έφταιξε και ένας Χούτος δημιούργησε τόσα προβλήματα, και τι άλλαξε που ένας πιθανός επίδοξος μιμητής του δεν θα βρει πρόσφορο έδαφος?

zamis είπε...

Γιατι θελεις να ελπιζεις οτι ο Τσακ εχει καταλαβει ποσο λαθος και διχαστικο ηταν που επετρεψε-ενθαρρυνε τους κολοπαιδισμους του.

amanAM είπε...

Κατά πως φαίνεται, δεν έχει καταλάβει τίποτα. Το μόνο που καταλαβαίνει, είναι πως... εάν βγάλει κέρδος από την ενδεχόμενη μεταπώληση του στο μέλλον, θα έχει ικανοποιηθεί.

Πιθανόν το παιχνιδάκι του Τσακίρη, είναι να ικανοποιεί το εγώ του, με "έξυπνες" αγοροπωλησίες παικτών!

zamis είπε...

Παντως αν ο Σκουρτης κανει οχι σε 14 αλλα σε ολο το πρωταθλημα αυτα που εκανε ο Χου σε 14,100.000 το λες κακο deal.
Εκτος αν τον εχουμε αφησει να μας κανει μπουρδελο οποτε ναι,ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Κανένας δέν θα μάς κάνει μπουρδέλο.
Βρε κουτά, έχει έλθει ο Κιντής να μας νοικοκυρέψει, τί ανησυχείτε;

Φίλε μου Γκρινιάρη, πολύ γκρινιάρη σε βρίσκω... άκου σε παγκόσμιο με Σταματελάτο+Πετζαρόπουλο όταν θα βγαίνουμε Τσ.Λ. με καινούριο γήπεδο.
Εγώ δέν το χάνω αυτό με τίποτα! Πιστεύω πως άν δέν τα περάσω, τουλάχιστον θα τα φθάσω τα 100, οπότε έχω περισσότερη από μισή ζωή ακόμα για να ελπίζω.

amanAM είπε...

H Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ρευστότητας, παρά την κερδοφορία της, και είναι πολύ πιθανόν να πάρουμε τον Λιονέλ Μέσσι για πενταροδεκάρες, γιατί θέλει να κάνει το επίτευγμα του Μαραντόνα να πάει στην Νάπολη και να την οδηγήσει σε πρωτάθλημα και Τσ. Λ. να φαίνεται λίγο!!!

Θα έρθει λοιπόν στον Πανιώνιο, και μόνος του με τους πιτσιρικάδες, θα μας οδηγήσει στο Τσάμπιονς λήγκ.

Και λεφτά δεν θα θέλει, αφού τι να τα κάνει άλλωστε, έχει ήδη πολλά, δεν χρειάζεται άλλα.

Μην ανησυχείτε άδικα, θα πάνε όλα καλά. Εν τω μεταξύ, με τις ασσιστ του Μέσσι, μέχρι και ο Σκούρτης θα πιάσει περισσότερα από 100 χιλιάρικα, κι έτσι θα είναι ευχαριστημένος και ο κύριος μέτοχος.

amanAM είπε...

Εν τω μεταξύ, θέλει να έρθει στον Πανιώνιο και ο Ροναλντίνιο, τζάμπα κι αυτός, αλλά... έχει βάλει κάποια κιλά, και δεν θα περάσει τα εργομετρικά.

Μετά από όλες αυτές τις εξελίξεις, για να πετύχουμε την οικονομική ανάταση του Πανιωνίου, η διοίκηση προσανατολίζεται όχι μόνο να μην πληρώνει τους παίκτες, αλλά να πληρώνουν αυτοί για να μπορούν να φορέσουν την φανέλα του ιστορικού. Οι βασικοί, θα πληρώνουν κάτι παραπάνω.

Θα πρέπει επίσης να πληρώνουν όσοι θα έχουν την τιμή να λένε ότι εργάζονται σαν προπονητές, σαν φυσιοθεραπευτές, κλπ, και οι 14 εξ αυτών, καθώς και οι δημοσιογράφοι που κάνουν Πανιώνιο ρεπορτάζ, οι οποίοι εάν θέλουν να συνεχίζουν να εργάζονται σε Πανιώνια έντυπα, θα πρέπει να δίνουν κάτι παραπάνω.

Αυτά δεν έχουν γίνει ακόμα, θα γίνουν όμως στο άμεσο μέλλον.

Ειδικά για το 2010-2011, οι μόνοι που θα πληρώνονται, είναι οι φίλαθλοι που θα έρχονται στο γήπεδο, προκειμένου να γεμίζουν οι εξέδρες και να παίρνουμε περισσότερα από τους χορηγούς.

Όλα πάνε καλά. Μην ανησυχείτε.