Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Μεγαλειώδης νίκη στην Κομοτηνή

Λόγω υποχρεώσεων δεν παρακολούθησα το δεύτερο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα με τον Πανθρακικό, αλλά στο πρώτο ημίχρονο είδα μια ομάδα που πραγματικά με έκανε περήφανο για το παιχνίδι της. Εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας και ανάπτυξη, δημιουργία ευκαιριών, κατοχή 65% και μάλιστα εκτός έδρας, το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου αδικεί τον Πανιώνιο.

Από τα στιγμιότυπα που είδα εν συνεχεία, κατάλαβα πως στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου πιεστήκαμε, και παρόλο που ισοφάρησε ο Πανθρακικός ενώ έπαιζε με 10 παίκτες, καταφέραμε να νικήσουμε για 6η φορά φέτος (σε 8 αγώνες) κάτι που αποδεικνύει ότι όλο αυτό το επίτευγμα δεν μπορεί να είναι μόνο τύχη, ποτέ στο παρελθόν δεν έχουμε πετύχει κάτι ανάλογο.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας.

Θέλω επίσης να συγχαρώ και την ανδρική ομάδα του πόλο, που τα πρώτα δείγματα από τους αγώνες που δίνει είναι εξαιρετικά, ενώ πολύ καλή δουλειά έχει γίνει και στις υποδομές του πόλο, οι επιλογές προπονητών κλπ δείχνουν πως χτίζεται το μέλλον που αξίζει για έναν ιστορικό σύλλογο σαν τον Πανιώνιο.

ΥΓ. Καλή επιτυχία σήμερα στον νεοφώτιστο Πλατανιά, για να ολοκληρωθεί το καλό Σαββατοκύριακο που μας ξαναγύρισε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

3 σχόλια:

amanAM είπε...

επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη, η ομάδα πρέπει από δω και πέρα να έχει στόχο το επόμενο παιχνίδι, ανεξάρτητα που παίζουμε και ποιός είναι ο αντίπαλος.

Κάθε παιχνίδι πρέπει να αντιμετωπίζεται ξεχωριστά, σαν να είναι το τελευταίο μας παιχνίδι.

Εάν συνεχίσουμε έτσι, στον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου, μπορεί και να παίζουμε τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, γιατί όχι?

amanAM είπε...

Μειώθηκε η διαφορά μας με τον Ολυμπιακό στους 4 βαθμούς...

lol

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ναι! Γαύροι προσέξτε τα νώτα σας!!!