Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

η επιστροφή του Απόλλωνα

O ιστορικός Απόλλων Αθηνών ή αλλιώς η "Ελαφρά Ταξιαρχία" των ελληνικών γηπέδων επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες.
Μετά από τρία χρόνια στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα η ομάδα του Νίκου Καρούλια εξασφάλισε την άνοδο, στον 8ο όμιλο, με το εμφατικό 4-0 επί του Ολυμπιακού Λιοσίων αυξάνοντας παράλληλα την διαφορά από τον δεύτερο Ελπιδοφόρο σε διψήφιο αριθμό, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Όλοι πλέον στον Απόλλωνα σκέφτονται καλύτερες ημέρες ώστε να μην επαναληφθεί ο εφιάλτης που έζησε ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια. Στόχος είναι η σταθερή πορεία της ομάδας τα επόμενα χρόνια και η επιστροφή στα "μεγάλα σαλόνια" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στις 12:00 o κόσμος και οι παίκτες είχαν ραντεβού με την ιστορία. Η Ριζούπολη έζησε στιγμές δόξας καθώς 3.000 φίλαθλοι πανηγύρισαν την άνοδο του Απόλλωνα. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και η ομάδα του Νίκου Καρούλια έκανε το καθήκον της.

Το σκορ δείχνει την ανωτερότητα του Απόλλωνα που φάνηκε συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία. Στο 63' ο Αρχοντούλης άνοιξε το σκορ, διώχνοντας το άγχος από τους συμπαίκτες του. Ο Λαζανάς ήταν ο σκόρερ των δύο επόμενων τερμάτων του Απόλλωνα στο 68' και 76', ενώ ο νεαρός Αλέξανδρος Αρναρέλλης σκόραρε στις καθυστερήσεις, ύστερα από άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Συρίγου.

Μετά το τέλος του ματς οι φίλαθλοι του Απόλλωνα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποθεώνοντας τους παίκτες οι οποίοι γιόρτασαν την επιτυχία αυτή με σαμπάνιες και φωνάζοντας συνθήματα μαζί με τον κόσμο. Ο Απόλλωνας θέλει να ολοκληρώσει μια πετυχημένη σεζόν κατακτώντας μετά το πρωτάθλημα, το κύπελλο ΕΠΣΑ και το Κυπέλλο Ερασιτεχνών Ελλάδας κάνοντας το τρεμπλ.

Ο Νίκος Καρούλιας μετά το ματς δήλωσε ικανοποιημένος από την επιτυχία της ομάδας του ευχόμενος να μην επιστρέψει ο Απόλλωνα στην κατάσταση που βρισκόταν πριν λίγα χρόνια και μέχρι σήμερα, ενώ ο 36χρονος Σταμάτης Συρίγος, δήλωσε: "Mας βοήθησε ο κόσμος και του αφιερώνουμε αυτή την επιτυχία. Είναι μέρα χαράς για τον Απόλλωνα ο οποίος δεν θα έπρεπε να αγωνίζεται σε αυτή την κατηγορία και να πανηγυρίζει μία τέτοια άνοδο".

http://www.sport24.gr

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Φασαρίες στην Ν Σμύρνη

Για το θέμα των επεισοδίων στην Ν Σμύρνη, καθώς και για όλα όσα θα ακολουθήσουν (δυστυχώς), θέλω να τοποθετηθώ με πλήρη σαφήνεια.

Όσο θα υπάρχουν απόψεις του τύπου ότι...."Είναι στη φύση του ομαδικου αθλητισμου σαν ειρηνικη εκδοχη της πολεμικης αντιπαραθεσης" ... τόσο θα συνεχίσουν να υπάρχουν κάποιοι φασίζοντες ένθεν κακείθεν, που θα μεταφέρουν την πολεμική τους αντιπαράθεση στις κερκίδες ή στους δρόμους.

Όταν συνειδητοποιήσουμε πως το ποδόσφαιρο είναι κυρίως θέαμα και όχι πόλεμος, τότε θα πάψει να προσελκύει τέτοιους οπαδούς. Δυστυχώς, σε περιόδους κοινωνικής σήψης, οι ελπίδες πως θα επιδειχθεί ωριμότητα, είναι μηδαμινές.

Όταν καταλάβουμε πως το ποδόσφαιρο κατ αρχάς είναι αθλητισμός, επαγγελματικός μάλιστα, τότε ίσως να αποκτήσουμε παίκτες που θα είναι αθλητές κατ αρχάς, που θα τρέχουν, θα μαρκάρουν, θα τριπλάρουν, θα εφαρμόζουν συστήματα, και θα προσφέρουν το θέαμα που αναζητάμε. Τότε θα έρθουν και τα αποτελέσματα!

Με τα μυαλά που κουβαλάνε πολλοί, ποιός θα σταματήσει τις πέτρες, τα βεγγαλικά, και ποιός ξέρει τι άλλο, που θα πέφτουν βροχή του χρόνου στο παιχνίδι μας με τον ΠΑΟ?

Ακόμα και να κερδίζουμε 4-0 πριν κερδίσει το πρώτο κόρνερ ο ΠΑΟ, τι θα γίνει όταν θα πλησιάσει παίκτης του ΠΑΟ στο κόρνερ, δίπλα στην θύρα 3?
Πόσες αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών θα φάμε? Πόσους βαθμούς θα χάσουμε? Ποιός ξέρει!!!

Η ΠΑΕ να πάρει μέτρα από τώρα, και να πάψουν να παραχαϊδεύουν τους μάγκες της 3, καθώς και όσους πρώην Πάνθηρες έχουν μεταναστεύσει στο κέντρο της 2.

Στην Γ.Σ. είχα την ευκαιρία να μιλήσω προσωπικά με έναν πάνθηρα, ένα πολύ αξιόλογο παλικάρι, αλλά όταν του είπα πως πρέπει να σταματήσουν να συμπεριφέρονται έτσι, στους αγώνες με τις ομάδες του ΠΟΚ, λίγο πολύ μου είπε πως δεν το συζητάει, ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια, θα γίνουν του χρόνου τα ίδια και χειρότερα.
Άρα, δεν είναι θέμα αυθόρμητης οργής, αλλά θέμα προσχεδιασμένης συμπεριφοράς.

Όταν ένας στρατηγός δεν μπορεί να κάνει κουμάντο στον στρατό του, τότε αυτός είναι πολύ λίγος για στρατηγός. Εάν θέλετε να θεωρείστε στρατιώτες του Πανιωνίου, αγαπητοί Πάνθηρες, τότε πολεμήστε για το καλό της ομάδας, μην την καταδικάσετε μόνοι σας, δίνοντας νίκες στους "εχθρούς" μας. Οι δε στρατηγοί σας, είναι πολύ ανεπαρκείς για τον ρόλο τους.

Αυτά τα ολίγα, περί αυτών των πολλών.

Μεταγραφολογία

Θεωρώ κακόγουστο αστείο αυτό που συμβαίνει, και θα δούμε παρακάτω πολλά ακόμα επεισόδια αυτής της φάρσας. Άλλωστε, ο ίδιος ο Κιντής μας προειδοποίησε: Θα ειπωθούν και θα γραφούν πολλά, αλλά τίποτα από αυτά δεν θα έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Με την παπαρολογία, συντηρείται ζωντανή η είδηση πως "ανοίξαμε και σας περιμένουμε", θέλουμε να ασχολούνται μαζί μας τα μήντια και οι διάφοροι υποψήφιοι αγοραστές, θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουμε στην επικαιρότητα.

Έχω εμπιστοσύνη στο ότι ο Τσακίρης δεν είναι βλάκας, και ότι ο Κιντής θα κάνει την δουλειά για την οποία προσελήφθη.
Αλλά έστω ότι ο Τσακίρης είναι βλάκας τελικά, και έστω πως ο Κιντής μεθάει καθημερινά, και σε κατάσταση μέθης είναι έτοιμος να κάνει ασύμφορες συμφωνίες... Δεν ανησυχεί ο ίδιος ο Τσακίρης για τα χρήματα του Τζιμπούρ, και για την μεταγραφική αξία του Τζαβέλα, λέτε να πρέπει να ανησυχούμε εμείς?

Δεν νομίζω κανένας να αμφιβάλλει πως ο Τσακίρης έχει βάλει κάμποσα μύρια ευρώ από την τσέπη του. Έστω ότι έβαλε 10 μύρια, ή 20 μύρια, ή 30 μύρια. Και 2 που θα χάσει από τον Τζιμπούρ (γιατί και καλά οι επιταγές ήταν πέτσινες), τα 10 θα γίνουν 12 μύρια, τα 20 θα γίνουν 22, κ.ο.κ.
Τι αλλάζει?

Δεν είναι δικιά μας δουλειά να ανησυχούμε γι αυτά, και στο φινάλε, το καταλαβαίνω να ανησυχούμε για άλλες επιλογές του Τσακίρη, αλλά ειδικά στο θέμα της πώλησης παικτών, έχει αποδείξει προ πολλού ότι είναι γάτος, και όχι κορόιδο.

Για τους πιο πάνω λόγους, εγώ δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα με το θέμα της μεταγραφολογίας, διότι ξέρουμε εκ των προτέρων ότι θα ακουστούν πολλές παπαριές, και σε λίγο καιρό θα ξέρουμε τι έγινε, και θα κρίνουμε τα γεγονότα, οπότε δεν έχει νόημα να ασχολούμαι με τις φήμες...

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Τι λες ρε Άντριτς? Ουστ από εδώ, πράσινε λαγέ!!!

Αρχικά τον λόγο πήρε ο προπονητής των κυανέρυθρων λέγοντας: "Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι. Οι παίκτες μου ήταν πολύ αγχωμένοι για την πρόκριση και γιαυτό πολλές φορές δυσκολεύτηκαν. Τώρα έχει σειρά ο τελικός με τον Ολυμπιακό να είναι το φαβορί. μόνο κάποιος ανόητος θα ισχυριζόταν το αντίθετο. Και εμείς πάντως είμαστε μια καλά δουλεμένη ομάδα και θα πολεμήσουμε για τον τίτλο".

 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ντράγκαν Αντριτς, ο οποίος... άστραψε και βρόντηξε: "Ηταν δύσκολο παιχνίδι, ο Πανιώνιος ήταν το φαβορί, είχε περισσότερους διεθνείς και έμπειρους παίκτες και ήταν στο χέρι του η πρόκριση. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί οι διαιτητές ήταν αυτοί που έπρεπε να κρίνουν το αποτέλεσμα του αγώνα. Κάναμε και μεις κάποια λάθη, αλλά το παιχνίδι το έδωσαν στον Πανιώνιο οι διαιτητές, που σφύριζαν σαν να μην ήξεραν το άθλημα. Πραγματικά... σκότωσαν το πόλο. Ηταν αδύνατο για μας να παίξουμε.
Σίγουρα θα ήταν καλύτερος ένας τελικός Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, αφού ο Ολυμπιακός με τον Πανιώνιο είναι αυτοί που συμμετέχουν συνέχεια σε τελικούς πρωταθλημάτων και κυπέλλων.
Θα ήθελα κάποιος να μου απαντήσει ποιος έβαλε αυτούς τους διαιτητές να σφυρίξουν το παιχνίδι και να κάνουν τόσο κακό στο πόλο. Ο Μοίραλης σε κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού κάνει τα ίδια. Ζητήσαμε να μην βάλουν αυτό τον διαιτητή αλλά για τρίτη φορά το ίδιο έκαναν. Αυτό που έγινε ήταν αγώνας αγώνας πάλης όχι πόλο. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Το άθλημα έχει πολλά προβλήματα και κάποιοι θέλουν να το παν πιο κάτω. Γιατί πάλι ο Μοίραλης; Δεν μπορώ να τον βλέπω".

Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο προπονητής του Πανιώνιου, λέγοντας: "Δεν το περίμενα τέτοιο πράγμα. Εχετε βγάλει άποψη χωρίς να δείτε το βίντεο. Αυτά τα πράγματα είναι πρωτοφανή. Προκαλώ όποιον θέλει να έρθει να δούμε μαζί το βίντεο για να δούμε αν έγιναν όλα αυτά που λέτε. Συγχαρητήρια και γειά σας...".     

Στη συνέχεια μίλησε ο περιφερειακός του Πανιώνιου, Γιάννης Θωμάκος: "Συμφωνώ με τον προπονητή μου. Ηταν μια άξια νίκη. Η απόδοσή μας δεν ήταν βέβαια σε υψηλά επίπεδα. Εχουμε και μεις κάποια παράπονα από τη διαιτησία, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχος μας που δεν ήταν άλλος από την πρόκριση. Είμαστε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην κατάκτηση του τίτλου".

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρέππας ανέφερε: "Δεν θα ήθελα να μιλήσω για την διαιτησία. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε, παρά τα προβλήματα. Είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα και θέλουμε να κερδίζουμε τον σεβασμό των αντιπάλων. Εχω δει πολλά... έργα, αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε στη διαιτησία".

Τέλος, ο έφορος του τριφυλλιού τόνισε χαρακτηριστικά: "Ο Μητρόπουλος, ο Γκαγκάτσης και ο Σπάθας είναι απλώς νηπιαγωγείο μπροστά στους διαιτητές του πόλο...".

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

που να σφίξουν και οι ζέστες...


Από Αύγουστο χειμώνα, κι από Μάρτη καλοκαίρι!!!
Το εισιτήριο μου εκδόθηκε στις 25/12/2010!!!
Άντε, και καλή πρωτοχρονιά. Ελπίζω να μην σας έπεσε βαριά η γαλοπούλα!!!

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Εισιτήρια Διαρκείας

Ανανέωση θυρών 2 & 3


Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης ενημερώνει πως έχει ήδη ξεκινήσει η ανανέωση των Εισιτηρίων Διαρκείας των περσινών κατόχων των Θυρών 2 & 3, με έκπτωση 10% η οποία θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 5 Ιουνίου.
Υπενθυμίζουμε ότι η περίοδος ανανέωσης για τις θύρες 4, 5, 6, 7 τελείωσε και πλέον τόσο οι ενδιαφερόμενοι νέοι κάτοχοι όσο και οι περσινοί κάτοχοι που ήθελαν κάποια καινούρια θέση, η οποία ήταν κρατημένη έως το Σάββατο 15 Μαΐου,  μπορούν να προσέρχονται για επιλογή νέας θέσης. Όλες οι περσινές θέσεις που δεν ανανεώθηκαν έχουν πλέον απελευθερωθεί.

Σχετικά με τα Εισιτήρια Διαρκείας της Θύρας 3, θυμίζουμε ότι πριν τη διαδικασία ανανέωσης ή αγοράς νέου Διαρκείας από την Π.Α.Ε ο φίλαθλος θα πρέπει να αποπληρώνει την ετήσια συνδρομή του στο Σύνδεσμο και στην συνέχεια να προσέρχεται στην Π.Α.Ε με την απόδειξη πληρωμής για το Διαρκείας.
Πληροφορίες για την Θύρα 3 μπορείτε να παίρνετε από τα γραφεία του Συνδέσμου στο 210.9330589 (καθημερινές από τις 19.30).

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

φιλικό με Αστέρα Τρίπολης



Η τελευταία (μάλλον) φορά που είδαμε φέτος τον Πανιώνιο, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, ούτε αυτήν την φορά δεν καταφέραμε να νικήσουμε τον Αστέρα, τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Κορυφαίος παίκτης του αγώνα, ασυζητητί ο Φανούρης, εκτός από την γκολάρα που έβαλε, έκανε αρκετές φαντεζί ενέργειες, μοίρασε μπαλιές, ήταν ο κορυφαίος. Πολύ τρέξιμο έριξε και ο Σκούφαλης, σοβαρός όπως πάντα ο Τσότσαλιτς, με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον οι πιτσιρικάδες.

Μετά ακολούθησε ένα "παγκόσμιο" με guest stars τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, τον Στόρε και τον Κιντή για λίγη ώρα, αφού φεύγει για Γαλλία σήμερα.

Όπως ήταν φυσικό, ο νέος μας προπονητής μυήθηκε στον Ελληνικό τρόπο συζήτησης, τρώγοντας, πίνοντας, μιλώντας όλοι μαζί, φωνάζοντας, χειρονομώντας, κλπ. Αμφιβάλλω εάν θα τον ξαναδούμε σύντομα, ο άνθρωπος πρέπει να έφριξε!

Πρέπει να μας συνηθίσει βέβαια, αφού θέλει να εργαστεί στην χώρα μας.

Από κοντά, είναι συμπαθητικός, ήσυχος, μετρημένος. Σουηδός!
Από πολύ νεαρή ηλικία, ασχολήθηκε με την προπονητική, και είπε πως έχει μεγάλη εμπειρία στο να διαχειρίζεται ανθρώπους, να είναι κοντά στους παίκτες, αλλά να κρατάει και τις απαραίτητες αποστάσεις όποτε χρειαστεί.

Εμένα προσωπικά μου άρεσε σαν τύπος, και πάνω απόλα μου άρεσε πως δεν γέλασε όταν του είπα πως θέλω να δω τον Πανιώνιο πρωταθλητή κόσμου, ίσα ίσα μου είπε πως αυτός είναι και ο δικός του στόχος.

Δεν είπε κανείς πως κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει σε μια μέρα, ούτε ότι θα γίνει ποτέ, αλλά εάν ο στόχος είναι η σωτηρία και η παραμονή μας στην κατηγορία, ζήτω που καήκαμε. Μετά από 120 χρόνια ιστορίας σαν σύλλογος, δεν μπορεί απλώς να επιθυμείς να μην πεθάνεις.

Ήπιαμε κάμποσο, αλλά... πονοκέφαλος μηδέν! Το τσίπουρο του Λευτερίξ εκπληκτικό, το κρασί καλούτσικο, αλλά αφού δεν έχω πονοκέφαλο, μια χαρά.

Το τέλος της βραδιάς μας βρήκε σχεδόν όλους να βαδίζουμε και να παραμιλάμε, και το σπουδαιότερα απόλα, είναι πως είχα πολύ καιρό να γελάσω τόσο.



Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μπεθέρα, Μανιάτης (55’ Σάμαρης), Γουέλινγκτον (85’ Χρήστος Μανιάτης), Γιόνσον (70’ Κούρντι), Όμο (80’ Καμπούρης), Κοντοές (82’ Μ’Γκμπαμ), Τσοτσαλίτς (73’ Ακότο), Γουνδουλάκης (80’ Κοντοχρήστος), Κούκετς (58’ Κολοβός), Λουκίνας (73’ Σταυροθανασόπουλος), Σκούφαλης (46’ Αναστασόπουλος).
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Νταβόρ Κούκετς υπέστη κάταγμα ρινικού οστού και θα υποβληθεί σε εγχείρηση αποκατάστασης από το ιατρικό επιτελείο του Πανιωνίου!!!

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

πρόγραμμα προετοιμασίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας του Πανιωνίου για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Οι κυανέρυθροι θα ξεκινήσουν στις 28 Ιουνίου και η φετινή προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί σε δύο στάδια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το αμέσως επόμενο διάστημα ο κ. Στόρε με τους συνεργάτες του θα επισκεφθούν προπονητικά κέντρα στην Ευρώπη προκειμένου να καταλήξουν στο καταλληλότερο για να φιλοξενήσει τους κυανέρυθρους.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
28/6 Πρώτη προπόνηση
5/7 – 15/7 Εξωτερικό (Η χώρα θα ανακοινωθεί προσεχώς)
28/7 – 1/8 Ελλάδα (Σε ορεινό κέντρο προετοιμασίας – Θα ανακοινωθεί προσεχώς)
9/8 – 15/8 Εξωτερικό (Η χώρα θα ανακοινωθεί προσεχώς)

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας η ομάδα θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων, τα οποία θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν οι αντίπαλοι και οι ημερομηνίες διεξαγωγής.


Κυριακή 9 Μαΐου 2010

πρόγραμμα ερχόμενης εβδομάδας

 Ο Μικαέλ Στόρε συνεχίζει μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του την ενημέρωση του και τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ήδη ο Σουηδός τεχνικός έχει γεμίσει το ημερολόγιο του με πολλές συναντήσεις και επαφές όλη την επόμενη εβδομάδα στο «Απήλιον» όπου περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του. Ο κ. Στόρε παρακολουθεί καθημερινά τις προπονήσεις τόσο της Α’ ομάδας, όσο και της Κ-21.


Για την επόμενη εβδομάδα ο κ. Στόρε θα δώσει το παρόν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του «Απήλιον» στα ΜΜΕ την Τρίτη 11 Μαΐου (ώρα 13:00), ενώ την ίδια ημέρα το απόγευμα θα παρακολουθήσει αγώνα της ομάδας Κ-21 με μικτή ομάδα Νέων από τη Σενεγάλη (ηλικίας 17 έως 22), ο οποίος θα γίνει στο «Απήλιον» στις 18:00

Την Τετάρτη το απόγευμα (18:00) στο «Απήλιον» ομάδα του Πανιωνίου αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ-21, ενισχυμένη με ορισμένους από την Α’ ομάδα, θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ιωνία σε φιλικό αγώνα.

Τέλος την Παρασκευή 14 Μαΐου, ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

__________________________________________________________

Κώστας Παπαδάκος / Kostas Papadakos
Υπευθ. Τύπου / Press Officer

Σχόλιο:    Εκτός απροόπτου, την Παρασκευή θα μπορέσω να έρθω στην Ν Σμύρνη. Ελπίζω να είναι αργούτσικα, μετά τις 6:00 το απόγευμα. Να οργανωθούμε, όχι ξεροσφύρι τις μπύρες, να έχουμε και μεζέ!!! Προτείνω σουβλάκια (καλαμάκια), γιατί τρώγονται πιο εύκολα στο πόδι...

Αντώνης

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Πανιώνιος Λεβαδειακός 3-2

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα στην Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος νίκησε τον Λεβαδειακό με 3-2.

Το 1-0 έγινε από τον Μπάλαμπαν, μετά από ωραία ομαδική ενέργεια. Ο Ναπολεόνι (με το νούμερο 7)  ισοφάρισε με καταπληκτικό γκολ με σουτ έξω από την περιοχή στο γάμα της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Μπέλιτς, ενώ το 1-2 έκανε ο Μπάρκογλου, με ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε 2-2 με κεφαλιά του Κούκετς.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε μόνο ένα γκολ, μετά από ωραία ενέργεια του Κούκετς.

Το παιχνίδι παρακολούθησε από την εξέδρα ο νέος προπονητής του Πανιωνίου, κύριος Στάρε, που πρέπει να προβληματίστηκε πολύ από την μέτρια εμφάνιση της ομάδας.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο με κάποιες μεμονωμένες όμορφες στιγμές, και κάποιες εντυπωσιακές ατομικές ενέργειες. Ειδικά το γκολ του Ναπολεόνι στο πρώτο ημίχρονο, ήταν εκπληκτικό.
Πολύ καλός ο Τσότσαλιτς. Καλός και ο Κούκετς. Μπήκαν πολλοί πιτσιρικάδες στο δεύτερο ημίχρονο και έπαιξαν φιλότιμα, έδειξαν ότι έχουν ταλέντο και πρέπει να τους δοθούν ευκαιρίες. Ο Πανιώνιος έχει καλούς πιτσιρικάδες, και οι λίγοι φίλαθλοι που παρακολούθησαν το παιχνίδι τους χειροκρότησαν. Από τον Λεβαδειακό ξεχώρισαν ο Μπάρκογλου και ο Ναπολεόνι (?).

Αυτός ο Ναπολεόνι (εάν είναι αυτός τέλος πάντων!) έχει πολύ καλά στοιχεία σαν παίκτης, ο δε Μπάρκογλου θα ήταν πολύ πιο χρήσιμος εάν είχε παραμείνει στον Πανιώνιο, από κάτι Μπουβάλ και Μπάλαμπαν που μας ταλαιπώρησαν ποικιλοτρόπως. Δεν αμφισβητώ ότι ξέρει μπάλα ο Μπάλαμπαν, αλλά… δεν θεωρώ ότι έχει προσφέρει στον Πανιώνιο όσα θα θέλαμε...

Δίτε το σχετικό βίντεο. Δυστυχώς έχασα το γκολ του (ας πούμε) Ναπολεόνι. Επίσης έκανα λάθος στο σχήμα της οθόνης, αλλά... ερασιτέχνης είμαι, ζητώ την κατανόηση σας!



---------------

Εν τω μεταξύ, ο νέος προπονητής του Πανιωνίου Mikael Stahre μίλησε αποκλειστικά στην εφημερίδα Πανιώνιος Κόσμος.
Ο κ. Stahre μεταξύ άλλων τόνισε: «Για μένα ο Πανιώνιος είναι πολύ σπουδαία ομάδα, όπως και όλο το κλαμπ. Σαφέστατα και εξετάζω τι βρίσκεται γύρω από την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Πανιώνιο. Στην Σκανδιναβία δεν δίνονται συχνά τέτοιες ευκαιρίες σε προπονητές. Η πρώτη εικόνα από την ομάδα είναι θετική. Ο κόσμος την αγαπάει και την υποστηρίζει. Θα δώσουμε τα πάντα για την εκπλήρωση των στόχων».
Όταν έχεις έναν νέο προπονητή απέναντί σου, αυτό που σε ενδιαφέρει αρχικά είναι να ακούσεις σε γενικές γραμμές την φιλοσοφία του: «Αρχικά δε θα μιλήσουμε για ποδοσφαιρική τακτική ή κάτι παρόμοιο. Πρώτα βλέπουμε και μετά χτίζουμε. Θα ήθελα ο στόχος μας να είναι καθημερινός. Επτά ημέρες την εβδομάδα. Έχω ένα αγωνιστικό πλάνο, το οποίο θα σας παρουσιάσω σε προσεχείς συναντήσεις μας. Γενικότερα στη ζωή μου έχω μάθει να πορεύομαι με πλάνο. Θεωρώ πως οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν αυτό στο οποίο είναι καλοί. Εφόσον το κάνουν αυτό με σοβαρότητα ο στόχος θα επιτευχθεί».

Φυσικά ο ίδιος δεν παρέλειψε να δείξει και το πόσο πολύ πιστεύει στον εαυτό του και τις ικανότητές του: «Αν δεν πίστευα στον εαυτό μου δεν θα βρισκόμουν εδώ».

Παράλληλα έδειξε να γνωρίζει ήδη πράγματα για την ομάδα, καθώς είπε: «Φυσικά έχω ενημερωθεί και έχω δει πολλούς αγώνες σε DVD, αλλά σε αυτή την χρονική στιγμή είναι αντιεπαγγελματικό να αναφερθώ εκτενέστερα σε αυτό. Αργότερα θα συμβεί αυτό. Μέχρι τις 20-21 Μαΐου που θα βρίσκομαι στην Ελλάδα θα παρακολουθήσω τις προπονήσεις της ομάδας και θα ενημερώνομαι καθημερινά. Θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε και πάλι γι αυτά τα θέματα»

Όσο για τις μεταγραφές, ξεκαθάρισε: «Σκοπός μου είναι να έχουμε καλούς παίκτες, άνευ χρώματος και καταγωγής. Ποδοσφαιριστές με καλό χαρακτήρα και καλά στοιχεία. Σαφέστατα στο μυαλό μου βρίσκεται και η Σουηδική αγορά».

Ο προπονητής του Ιστορικού μίλησε λοιπόν για προσπάθεια να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Πόσο εφικτό όμως είναι αυτό και πόσο καλά γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα για να μπορεί να το λέει. Ο ίδιος έδωσε την απάντηση: «Δεν γνωρίζω 100% το ελληνικό ποδόσφαιρο. Γνωρίζω τα μεγάλα κλαμπ, αλλά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα γνωρίζω τα πάντα. Πρώτο μου μέλημα βέβαια είναι να γνωρίσω την ομάδα μου και τον κόσμο της. Τους ανθρώπους της, την οργάνωσή της και να είμαι έτοιμος όταν θα χρειαστεί. Εχω δει αρκετά παιχνίδια της περσινής περιόδου, είδα παιχνίδια της Β’ Εθνικής, αλλά και της μεγάλης κατηγορίας, όπως το Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Όταν ήμουν στην Σουηδία και την ΑΙΚ, γνώριζα όλες τις αντίπαλες ομάδες και τον κάθε παίκτη του πρωταθλήματος με τα χαρακτηριστικά του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, το ίδιο θα έχω κάνει και με τους παίκτες των ελληνικών ομάδων και στην έναρξη των υποχρεώσεών μας θα είμαι πανέτοιμος».

--------------


Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Επόμενο ραντεβού: Τα Σάββατο 8/5

Φιλικό αγώνα έδωσε σήμερα ομάδα του Πανιωνίου, αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές της Α’ ομάδας και της Κ-21, καθώς και τους 2 υπό δοκιμή Νιγηριανούς, στο Αιγάλεω με αντίπαλο την τοπική ομάδα.


Φιλικό με Λεβαδειακό
Φιλικό αγώνα θα δώσει ο Πανιώνιος το Σάββατο 8 Μαΐου με αντίπαλο την ομάδα του Λεβαδειακού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη με ώρα έναρξης 18:00.
 
http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17838&catid=5
 
Σχόλιο: Το Σάββατο, πρώτα ο Θεός, θα είμαι στο γήπεδο, και όσοι δεν μπορέσετε να έρθετε, θα έχετε πλήρες ρεπορτάζ!!!
 
Ελπίζω να το ευχαριστηθούμε το ματσάκι, να δούμε τίποτα της προκοπής, να έχουμε κάτι να ελπίζουμε για του χρόνου, αυτήν την μαύρη περίοδο για την χώρα μας, κι εμάς προσωπικά. 
 
Εάν υποψιαστώ, πως το πιο χαρούμενο πράγμα που θα κάνω το προσεχές διάστημα, είναι να πάω να δω σε φιλικό αγώνα τον Πανιώνιο... θα πεθάνω!!!
 
Ε ρε που καταντήσαμε.
 
 
            

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Αντε ρε Πανιωνάρα

Κάνε το θαύμα σου, τρέλανε μας κάπως, να δούμε λίγη μπαλίτσα να γουστάρουμε, γιατί όλα τα άλλα, μαύρα τα βλέπω... Πολύ μαυρίλα έπεσε τελευταία, πακέτα μέτρων, φορολογίες, εισφορές, από παντού καρπαζιές. Μην μαςαπογοητεύσεις κι εσύ, Πανιωνάρα, το 2011 θέλω να μπουν οι βάσεις για το διηπειρωτικό!