Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Τι λες ρε Άντριτς? Ουστ από εδώ, πράσινε λαγέ!!!

Αρχικά τον λόγο πήρε ο προπονητής των κυανέρυθρων λέγοντας: "Ηταν ένα σκληρό παιχνίδι. Οι παίκτες μου ήταν πολύ αγχωμένοι για την πρόκριση και γιαυτό πολλές φορές δυσκολεύτηκαν. Τώρα έχει σειρά ο τελικός με τον Ολυμπιακό να είναι το φαβορί. μόνο κάποιος ανόητος θα ισχυριζόταν το αντίθετο. Και εμείς πάντως είμαστε μια καλά δουλεμένη ομάδα και θα πολεμήσουμε για τον τίτλο".

 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ντράγκαν Αντριτς, ο οποίος... άστραψε και βρόντηξε: "Ηταν δύσκολο παιχνίδι, ο Πανιώνιος ήταν το φαβορί, είχε περισσότερους διεθνείς και έμπειρους παίκτες και ήταν στο χέρι του η πρόκριση. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί οι διαιτητές ήταν αυτοί που έπρεπε να κρίνουν το αποτέλεσμα του αγώνα. Κάναμε και μεις κάποια λάθη, αλλά το παιχνίδι το έδωσαν στον Πανιώνιο οι διαιτητές, που σφύριζαν σαν να μην ήξεραν το άθλημα. Πραγματικά... σκότωσαν το πόλο. Ηταν αδύνατο για μας να παίξουμε.
Σίγουρα θα ήταν καλύτερος ένας τελικός Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, αφού ο Ολυμπιακός με τον Πανιώνιο είναι αυτοί που συμμετέχουν συνέχεια σε τελικούς πρωταθλημάτων και κυπέλλων.
Θα ήθελα κάποιος να μου απαντήσει ποιος έβαλε αυτούς τους διαιτητές να σφυρίξουν το παιχνίδι και να κάνουν τόσο κακό στο πόλο. Ο Μοίραλης σε κάθε παιχνίδι του Παναθηναϊκού κάνει τα ίδια. Ζητήσαμε να μην βάλουν αυτό τον διαιτητή αλλά για τρίτη φορά το ίδιο έκαναν. Αυτό που έγινε ήταν αγώνας αγώνας πάλης όχι πόλο. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Το άθλημα έχει πολλά προβλήματα και κάποιοι θέλουν να το παν πιο κάτω. Γιατί πάλι ο Μοίραλης; Δεν μπορώ να τον βλέπω".

Σε αυτό το σημείο παρενέβη ο προπονητής του Πανιώνιου, λέγοντας: "Δεν το περίμενα τέτοιο πράγμα. Εχετε βγάλει άποψη χωρίς να δείτε το βίντεο. Αυτά τα πράγματα είναι πρωτοφανή. Προκαλώ όποιον θέλει να έρθει να δούμε μαζί το βίντεο για να δούμε αν έγιναν όλα αυτά που λέτε. Συγχαρητήρια και γειά σας...".     

Στη συνέχεια μίλησε ο περιφερειακός του Πανιώνιου, Γιάννης Θωμάκος: "Συμφωνώ με τον προπονητή μου. Ηταν μια άξια νίκη. Η απόδοσή μας δεν ήταν βέβαια σε υψηλά επίπεδα. Εχουμε και μεις κάποια παράπονα από τη διαιτησία, αλλά ευτυχώς καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχος μας που δεν ήταν άλλος από την πρόκριση. Είμαστε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην κατάκτηση του τίτλου".

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Γιώργος Ρέππας ανέφερε: "Δεν θα ήθελα να μιλήσω για την διαιτησία. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε, παρά τα προβλήματα. Είμαστε μια ανταγωνιστική ομάδα και θέλουμε να κερδίζουμε τον σεβασμό των αντιπάλων. Εχω δει πολλά... έργα, αλλά δεν πρέπει να στεκόμαστε στη διαιτησία".

Τέλος, ο έφορος του τριφυλλιού τόνισε χαρακτηριστικά: "Ο Μητρόπουλος, ο Γκαγκάτσης και ο Σπάθας είναι απλώς νηπιαγωγείο μπροστά στους διαιτητές του πόλο...".

3 σχόλια:

Ron Barceló είπε...

Το ξέρεις κ συ, το ξέρω κ γω.
Τι είναι ο Παναθηναικός?
ΨΕΥΤΗΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΣ

amanAM είπε...

17:30 ET1
Τελικός Κυπέλλου πόλο:

Ολυμπιακός - Πανιώνιος

amanAM είπε...

Χάσαμε, με ένα γκολ στα τελευταία δευτερόλεπτα της παράτασης, μετά από μια περίεργη αποβολή.

Η Πανιωνάρα απέδειξε πως άξια βρίσκεται σε αυτήν την θέση, και το μέλλον είναι δικό μας, εάν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σοβαρά.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά και στο προπονητή.