Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Μεταγραφολογία

Θεωρώ κακόγουστο αστείο αυτό που συμβαίνει, και θα δούμε παρακάτω πολλά ακόμα επεισόδια αυτής της φάρσας. Άλλωστε, ο ίδιος ο Κιντής μας προειδοποίησε: Θα ειπωθούν και θα γραφούν πολλά, αλλά τίποτα από αυτά δεν θα έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Με την παπαρολογία, συντηρείται ζωντανή η είδηση πως "ανοίξαμε και σας περιμένουμε", θέλουμε να ασχολούνται μαζί μας τα μήντια και οι διάφοροι υποψήφιοι αγοραστές, θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουμε στην επικαιρότητα.

Έχω εμπιστοσύνη στο ότι ο Τσακίρης δεν είναι βλάκας, και ότι ο Κιντής θα κάνει την δουλειά για την οποία προσελήφθη.
Αλλά έστω ότι ο Τσακίρης είναι βλάκας τελικά, και έστω πως ο Κιντής μεθάει καθημερινά, και σε κατάσταση μέθης είναι έτοιμος να κάνει ασύμφορες συμφωνίες... Δεν ανησυχεί ο ίδιος ο Τσακίρης για τα χρήματα του Τζιμπούρ, και για την μεταγραφική αξία του Τζαβέλα, λέτε να πρέπει να ανησυχούμε εμείς?

Δεν νομίζω κανένας να αμφιβάλλει πως ο Τσακίρης έχει βάλει κάμποσα μύρια ευρώ από την τσέπη του. Έστω ότι έβαλε 10 μύρια, ή 20 μύρια, ή 30 μύρια. Και 2 που θα χάσει από τον Τζιμπούρ (γιατί και καλά οι επιταγές ήταν πέτσινες), τα 10 θα γίνουν 12 μύρια, τα 20 θα γίνουν 22, κ.ο.κ.
Τι αλλάζει?

Δεν είναι δικιά μας δουλειά να ανησυχούμε γι αυτά, και στο φινάλε, το καταλαβαίνω να ανησυχούμε για άλλες επιλογές του Τσακίρη, αλλά ειδικά στο θέμα της πώλησης παικτών, έχει αποδείξει προ πολλού ότι είναι γάτος, και όχι κορόιδο.

Για τους πιο πάνω λόγους, εγώ δεν θα ασχοληθώ ιδιαίτερα με το θέμα της μεταγραφολογίας, διότι ξέρουμε εκ των προτέρων ότι θα ακουστούν πολλές παπαριές, και σε λίγο καιρό θα ξέρουμε τι έγινε, και θα κρίνουμε τα γεγονότα, οπότε δεν έχει νόημα να ασχολούμαι με τις φήμες...

4 σχόλια:

zamis είπε...

Ολες οι αθλητικες σελιδες μιλανε πολυ συγκεκριμενα και οπως λεει και ο Ιωνας το γεγονος οτι τοποθετηθηκε ο Μακης στο πιτς φιτιλι,εχει βαρυτητα.
Επομενως δεν μιλαμε για φημες φιλε Αντωνη.
Αν τωρα ολα αυτα ειναι προσυννενοημενα παιχνιδια μεταξυ Κιντη και Κιντιδη δεν το ξερω.
Ακομα κι ετσι ναναι ομως,αυτο το ανοιχτο συστημα συννενοησης με τους κομπλεξικους προκαλει αναγουλα.

υ.γ.οχι μονο δεν εχουν πληρωσει Ραφικ-Μακο αλλα αυτοι ενισχυθηκαν και εμεις αποδυναμωθηκαμε.Και αυτο μοιαζει να συνεχιζεταιΑς μην το ξεχναμε αυτο.

amanAM είπε...

θα συμφωνήσω μαζί σου, περί συσχετισμών και αποδυνάμωσης, εφόσον πραγματοποιηθούν όσα φημολογούνται. Τα γεγονότα θα κρίνω, και όχι τις ειδήσεις που θεωρώ αμφίβολης ακρίβειας.

Προς το παρόν, θα επιμείνω στο ότι προειδοποιηθήκαμε γι αυτό, πως όσα θα ακουστούν, δεν πρόκειται να συμβούν, και όσα θα συμβαίνουν, πρώτα θα συμβαίνουν, και μετά θα ανακοινώνονται, οπότε προς το παρόν, δεν πιστεύω τίποτα.

Εάν αποδειχτεί πως έκανα λάθος να πιστέψω στα λόγια τους, τότε δεν θα ήθελα να είμαι ο Κιντής την επόμενη φορά που θα τον δω μπροστά μου!!!

Griniaris είπε...

Εμ,εδώ είναι το πρόβλημα.Τα όσα ακουστούν κλπ. αφορούσαν παίκτες που τυχόν θα αποκτήσουμε και όχι όσους θα δώσουμε.
Άλλωστε ένα φάουλ έχει ήδη καταλογιστεί στον Κιντή ως προς την πλήρη ενημέρωση που είχε υποσχεθεί...

br fun_atic είπε...

Πρέπει να αξιολογήσουμε τόσο την αντίδραση του Μάκη, όσο και τα ερωτηματικά που θέτει ο Τηλέμαχος Βαρβαρέσος, ο οποίος εργάζεται στην sporday και στον Π.Κ.

Με λίγη προσοχή στις λεπτομέρειες, μπορεί να διαπιστώσει εύκολα ο οποιοσδήποτε ότι ο Π.Κ κρατά ιδιαίτερα επιφυλακτική στάση ως προς τον κο Κιντή, πράγμα που είναι αξιολογήσιμο.