Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 9 Μαΐου 2010

πρόγραμμα ερχόμενης εβδομάδας

 Ο Μικαέλ Στόρε συνεχίζει μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του την ενημέρωση του και τον προγραμματισμό για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ήδη ο Σουηδός τεχνικός έχει γεμίσει το ημερολόγιο του με πολλές συναντήσεις και επαφές όλη την επόμενη εβδομάδα στο «Απήλιον» όπου περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του. Ο κ. Στόρε παρακολουθεί καθημερινά τις προπονήσεις τόσο της Α’ ομάδας, όσο και της Κ-21.


Για την επόμενη εβδομάδα ο κ. Στόρε θα δώσει το παρόν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του «Απήλιον» στα ΜΜΕ την Τρίτη 11 Μαΐου (ώρα 13:00), ενώ την ίδια ημέρα το απόγευμα θα παρακολουθήσει αγώνα της ομάδας Κ-21 με μικτή ομάδα Νέων από τη Σενεγάλη (ηλικίας 17 έως 22), ο οποίος θα γίνει στο «Απήλιον» στις 18:00

Την Τετάρτη το απόγευμα (18:00) στο «Απήλιον» ομάδα του Πανιωνίου αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ-21, ενισχυμένη με ορισμένους από την Α’ ομάδα, θα αντιμετωπίσει τη Νέα Ιωνία σε φιλικό αγώνα.

Τέλος την Παρασκευή 14 Μαΐου, ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

__________________________________________________________

Κώστας Παπαδάκος / Kostas Papadakos
Υπευθ. Τύπου / Press Officer

Σχόλιο:    Εκτός απροόπτου, την Παρασκευή θα μπορέσω να έρθω στην Ν Σμύρνη. Ελπίζω να είναι αργούτσικα, μετά τις 6:00 το απόγευμα. Να οργανωθούμε, όχι ξεροσφύρι τις μπύρες, να έχουμε και μεζέ!!! Προτείνω σουβλάκια (καλαμάκια), γιατί τρώγονται πιο εύκολα στο πόδι...

Αντώνης

16 σχόλια:

antunix είπε...

Αφού είναι έτσι τα πράγματα, άντε να οργανωθούμε... :-))

br fun_atic είπε...

φέρτε μπύρεεεεεεεες!!!!!

amanAM είπε...

Καλά, έτσι όπως πάμε, μας βλέπω να τρέχουμε για να παρακολουθήσουμε και την προετοιμασία!!!

br fun_atic είπε...

Μας χωράει το ιστιοπλοϊκό;;;;;

amanAM είπε...

Σας έχω φρέσκα νέα...

Ξύπνα Στάρε, στα Σουηδικά είναι: Βόκ/νά Στό/ρέ.

Προσοχή, τονίζονται και οι δυο συΛλαβές, και ανάμεσα τους υπάρχει ένα μικρό κενό, γι αυτό έβαλα το /.

Έμαθα κι άλλα, αλλά είναι πιο σόκινγκ, και δεν είναι της παρούσης!!!

amanAM είπε...

Μπρφάνιε, όλοι οι καλοί χωράνε!!!

(Μέχρι 10 χωράει για ταξίδι)

antunix είπε...

Σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι… :-)

br fun_atic είπε...

Αν είναι να γίνει η προετοιμασία μέχρι την Ιταλία το συζητάμε. Αν μας τρέχουν στη Σουηδία, θα θέλουμε 3 μήνες για να φτάσουμε με το ιστιοπλοϊκό. Βάλε και πόσο χρόνο θα χάσουμε για να ψάχνουμε όσους πέφτουν στη θάλασσα.

amanAM είπε...

Θα νοικιάσουμε αυτοκινούμενο, και θα πάμε οδικώς! Θα κοιμόμαστε μέσα, θα κάνουμε παγκόσμια στις μπυραρίες και στα καπηλειά της Στοκχόλμης, θα περάσουμε ζάχαρη!

Griniaris είπε...

Τι σημασία έχει που θα γίνει η προετοιμασία,μήπως θα φτάναμε ποτέ;Μετά το τρίτο παγκόσμιο,κάπου μετά τα Τέμπη,αμφιβάλλω αν θα βρίσκουμε τα σύνορα.Είπαμε,σημασία έχει το ταξίδι...

Griniaris είπε...

Η σωστή και πλήρης έκφραση είναι:
Vakna upp,ρε μ@λ@κ@,där i bänk.

antunix είπε...

Στο ρεπορτάζ του Αστέρα αναφέρει ότι το ματς με τον Πανιώνιο είναι στις 7 μ.μ. στην Νέα Σμύρνη... Είναι καλή η ώρα!

lefterix είπε...

Το λοιπόν, επειδή(ς) όπου ακούω πολλά κεράσια κρατάω και μικρό καλάθι, θα 'εχω και καβάτζα το πακάκι μου....
Κανονίστε βρε ρεμάλια την Παρασκευή να πάμε στη συνάντηση, και μετά το φιλικό, κάνουμε ένα πρόχειρο Παγκοσμιάκι...

amanAM είπε...

7 η ώρα, είναι πολύ καλά! Κι ένα παγκοσμιάκι στο καπάκι, ακόμα καλύτερα! Και μια ενημερωσούλα πιο πριν, κανέναν δεν χάλασε ποτέ.

Βέβαια, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως... τον αράπη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς. Όσο και να με πλύνουν, εγώ αράπης θα παραμείνω!

Στο προσωπικό μου ημερολόγιο θα κάνω κριτική, θα κάνω τα σχόλια που κατεβαίνουν στην γκλάβα μου, και σε καμία περίπτωση δεν αποδέχομαι πως είμαι κάποιος θεσμικός παράγοντας.

θεωρώ πολυ χρήσιμη και σημαντική την όποια ενημέρωση, γιατί όσο πιο ενημερωμένος είσαι, τόσο πιο δίκαιη γίνεται η κριτική σου. Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, θεωρώ κάθε ενημέρωση καλή.

Αλλά μην ελπίζει κανένας πως... θα βάλω νερό στο κρασί μου.

Προτού ακόμα γνωρίσω τον Στό-ρέ, θα του πρότεινα άμεσα να αρχίσει τους καφέδες και το τσιγάρο, κι αν δεν τον πιάσουν, να πίνει και μερικά ρεντ μπουλ πριν τους αγώνες.

Δεν είναι εικόνα αυτή:

http://www.youtube.com/watch?v=ognPpZcFxOc

ο ήχος είναι από επεξεργασία :-)

br fun_atic είπε...

Συμφωνώ απόλυτα. Αν δεν γνωρίζεις πρόσωπα και πράγματα είναι δύσκολο να εκφέρεις γνώμη. Πρόκειται για επιστημονική φαντασία.

Νομίζω ότι τα μπλογκ έχουν αποδείξει ότι χειρίζονται με προσοχή την πληροφορία. Αυτό ίσως έχει να κάνει με το ότι είμαστε μάλλον νοήμονες άνθρωποι, αλλά το σπουδαιότερο δεν έχουμε το άγχος της είδησης και της αποκλειστικότητας.

Όπως και να έχει ο δημοσιογράφος ενδιαφέρεται για τη δημοσιοποίηση της είδησης. Ο μπλόγκερ ενδιαφέρεται για το καλό της ομάδας του. Εδώ είναι που δημιουργείται η χαώδεις διαφορά.

Επειδή μου αρέσει να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους, θεωρώ ότι η ενημέρωση που μας δόθηκε είχε να κάνει μ' αυτό που είναι ο καθένας και όχι με αυτό που κάποιος άλλος θα ήθελε ενδεχομένως να είμαστε. Άλλωστε ποτέ δεν μας ζητήθηκε το παραμικρό.

amanAM είπε...

Θέλει μεγάλη προσοχή εκ μέρους μας, να μην αυτο-παγιδευτούμε.

Όταν η γνώμη σου αποκτάει δημοσιότητα, σιγά σιγά αποκτάς μια ευθύνη προς την δημόσια εικόνα που εσύ έχεις δημιουργήσει.

Γι αυτό επαναλαμβάνω πολλές φορές πως... ότι και να λέμε, είμαστε και θα είμαστε εκφραστές της προσωπικής μας γνώμης, της προσωπικής μας αισθητικής, και όλα αυτά τα κάνουμε από προσωπική τρέλα στο προσωπικό μας ημερολόγιο.

Η συνεχής υπενθύμιση, θα μας κρατήσει προσγειωμένους. Είναι πολύ εύκολο το να καβαλάς το καλάμι, και να νομίζεις ότι είσαι κάτι περισσότερο από απλώς ο εαυτός σου.

Βέβαια, και να καβαλήσουμε το καλάμι, χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Αυτοί είμαστε!!! Αυτοί που καβαλήσανε το καλάμι!!! Και πάλι ο εαυτός μας θα είμαστε, απλώς είναι μια εικόνα που δεν ξέραμε ότι θα καταντούσαμε να προβάλουμε...

Καληνύχτα, σύντροφε συναγωνιστή.