Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

φιλικό με Αστέρα Τρίπολης



Η τελευταία (μάλλον) φορά που είδαμε φέτος τον Πανιώνιο, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, ούτε αυτήν την φορά δεν καταφέραμε να νικήσουμε τον Αστέρα, τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Κορυφαίος παίκτης του αγώνα, ασυζητητί ο Φανούρης, εκτός από την γκολάρα που έβαλε, έκανε αρκετές φαντεζί ενέργειες, μοίρασε μπαλιές, ήταν ο κορυφαίος. Πολύ τρέξιμο έριξε και ο Σκούφαλης, σοβαρός όπως πάντα ο Τσότσαλιτς, με πολλές υποσχέσεις για το μέλλον οι πιτσιρικάδες.

Μετά ακολούθησε ένα "παγκόσμιο" με guest stars τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, τον Στόρε και τον Κιντή για λίγη ώρα, αφού φεύγει για Γαλλία σήμερα.

Όπως ήταν φυσικό, ο νέος μας προπονητής μυήθηκε στον Ελληνικό τρόπο συζήτησης, τρώγοντας, πίνοντας, μιλώντας όλοι μαζί, φωνάζοντας, χειρονομώντας, κλπ. Αμφιβάλλω εάν θα τον ξαναδούμε σύντομα, ο άνθρωπος πρέπει να έφριξε!

Πρέπει να μας συνηθίσει βέβαια, αφού θέλει να εργαστεί στην χώρα μας.

Από κοντά, είναι συμπαθητικός, ήσυχος, μετρημένος. Σουηδός!
Από πολύ νεαρή ηλικία, ασχολήθηκε με την προπονητική, και είπε πως έχει μεγάλη εμπειρία στο να διαχειρίζεται ανθρώπους, να είναι κοντά στους παίκτες, αλλά να κρατάει και τις απαραίτητες αποστάσεις όποτε χρειαστεί.

Εμένα προσωπικά μου άρεσε σαν τύπος, και πάνω απόλα μου άρεσε πως δεν γέλασε όταν του είπα πως θέλω να δω τον Πανιώνιο πρωταθλητή κόσμου, ίσα ίσα μου είπε πως αυτός είναι και ο δικός του στόχος.

Δεν είπε κανείς πως κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει σε μια μέρα, ούτε ότι θα γίνει ποτέ, αλλά εάν ο στόχος είναι η σωτηρία και η παραμονή μας στην κατηγορία, ζήτω που καήκαμε. Μετά από 120 χρόνια ιστορίας σαν σύλλογος, δεν μπορεί απλώς να επιθυμείς να μην πεθάνεις.

Ήπιαμε κάμποσο, αλλά... πονοκέφαλος μηδέν! Το τσίπουρο του Λευτερίξ εκπληκτικό, το κρασί καλούτσικο, αλλά αφού δεν έχω πονοκέφαλο, μια χαρά.

Το τέλος της βραδιάς μας βρήκε σχεδόν όλους να βαδίζουμε και να παραμιλάμε, και το σπουδαιότερα απόλα, είναι πως είχα πολύ καιρό να γελάσω τόσο.



Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μπεθέρα, Μανιάτης (55’ Σάμαρης), Γουέλινγκτον (85’ Χρήστος Μανιάτης), Γιόνσον (70’ Κούρντι), Όμο (80’ Καμπούρης), Κοντοές (82’ Μ’Γκμπαμ), Τσοτσαλίτς (73’ Ακότο), Γουνδουλάκης (80’ Κοντοχρήστος), Κούκετς (58’ Κολοβός), Λουκίνας (73’ Σταυροθανασόπουλος), Σκούφαλης (46’ Αναστασόπουλος).
Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο Νταβόρ Κούκετς υπέστη κάταγμα ρινικού οστού και θα υποβληθεί σε εγχείρηση αποκατάστασης από το ιατρικό επιτελείο του Πανιωνίου!!!

11 σχόλια:

amanAM είπε...

Ελευθέριε, δεν ήταν τόσο δύσκολο... Εάν κάνεις κλικ πάνω στο Β, πας στον πίνακα ελέγχου. Αριστερά επάνω, είναι η φωτογραφία που έχεις (ή δεν έχεις) επιλέξει να εμφανίζεται, και από κάτω υπάρχει η επιλογή, επεξεργασία profile.

Εάν κατέβεις λίγο, έχει την επιλογή: Εμφανιζόμενο όνομα.

Εάν το αλλάζεις από Lefteris σε Lefterix, κάνεις save κι έγινε!!!

amanAM είπε...

όπως θα διαπίστωσες, ήδη εγώ έγινα... Αμαναμίξ!!!

amanAM είπε...

και πάλι πίσω στα κανονικά μας!!!

Katrinos είπε...

Μάλιστα, μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης μαζί με τον μεγαλομέτοχο και τον πρόεδρο της ΠΑΕ δείπνησαν σε εστιατόριο της Νέας Σμύρνης, συζητώντας και για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας στο μεταγραφικό και όχι μόνο τομέα.

http://www.dokari.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=15152:2010-05-14-20-54-54&catid=47:2008-06-09-00-30-45&Itemid=366

No comment.....

br fun_atic είπε...

Σπουδαίο ρεπορτάζ έκανε ο φίλος. Δεν πέτυχε τίποτα.

Να πούμε ότι μαζί μας ήταν επίσης ο κος Ζερβακάκος, ο κος Τσελέντης και ο γνωστός σε όλους Ροκάς. Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη αν ξεχνώ κάποιον, καθώς είναι βέβαιο ότι κάτι θα ξέφυγε στο πανηγύρι :)

Σε κάθε περίπτωση τους ευχαριστούμε όλους. Είναι ευπρόσδεκτοι στη συντροφιά μας.

Σίγουρα ο Στόρε έφριξε. Όμως για κάποιο απροσδιόριστο λόγο έχω μια πάρα πολύ καλή διαίσθηση γι αυτό τον άνθρωπο.Είναι επικοινωνιακός (όσο χρειάζεται), δείχνει σοβαρός και μετρημένος και μου βγάζει ότι έχει μεγάλο πείσμα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι δεν φοβήθηκα όταν τον είδα. Δεν σκέφτηκα "α, αυτός ο πιτσιρίκος θα αναλάβει την ομάδα". Έχουμε όλο τον καιρό να τον δούμε. Θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί και είναι βέβαιο ότι μπορούμε να τον βοηθήσουμε.

amanAM είπε...

Έτσι ακριβώς γίνεται η δημοσιοκαφρία στην Ελλάδα!

Σου λέει ο δημοσιοκάφρος: Πήγανε με τον πρόεδρο να δειπνήσουν, τι θα λέγανε? Για μεταγραφές θα λέγανε, και όχι μόνο... Μπορεί να είπανε και για την ιστορία των Ιώνων, και για την μικρασιατική καταστροφή!!!

Εν μέρει, την πέτυχε την αλήθεια: Είπαμε επί τροχάδην λίγο από την ιστορία της ομάδας.

Διαβάζει ο άλλος, αυτό που έγραψε ο δημοσιοκάφρος, και φαντάζεται οτιδήποτε. Έτσι γίνεται η ενημέρωση!

Τι να πει κανείς!!!

lefterix είπε...

Νομίζω ότι κάτι κατάφερα AmamAMix...

test

amanAM είπε...

Ο μαθητής, είναι αυτός που αναδεικνύει την αξία του δασκάλου.

Για επιβράβευση, δες τι γκολ έχει βάλει ο γιος μου, σε ένα παιχνίδι 5Χ5 που έτυχε να βιντεοσκοπώ.

Λεπτομέρειες: Η μουσική υπόκρουση, η αντιστροφή της εικόνας, κλπ. Γίνομαι μάστορας σιγά σιγά...

http://www.youtube.com/watch?v=_EGBNLZgunQ

amanAM είπε...

και... βλέπω την αφεντιά σου, με την λύρα στα χέρια.

όπως διαπιστώνω, έφτιαξες και την φωτογραφία.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Εσύ φίλε Jon, δέν κατάλαβα... πώς έστριψες έτσι α λα γαλλικά και δέν ενεφανίσθης στο τραπέζι μετά το φιλικό;

Καλά, αυτό το Σ/Κ τρελλαθήκαμε στα τουρνουά. Ο γιός μου έπαιζε χθές το πρωί, και σήμερα πρωί ημιτελικό και το απόγευμα μικρό τελικό. Τελικά βγήκαν τρίτοι, αλλά ο παιχταράς μου ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα τού τουρνουά!
(Ήταν μεταξύ τών δημοτικών σχολείων τής Δάφνης, 3η +4η τάξη).

amanAM είπε...

Την επόμενη φορά, θέλω να γνωρίσω τον ακραιφνή ήρωα!!!

Πες του πως... έχει κερδίσει την συμπάθεια μου. Να μείνει όμως μακριά από την γυναίκα μου, γιατί θα ξεσηκωθεί και η δικιά μου, και θα μου λέει: Εσύ γιατί δεν κάνεις ότι κι αυτός?