Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

η επιστροφή του Απόλλωνα

O ιστορικός Απόλλων Αθηνών ή αλλιώς η "Ελαφρά Ταξιαρχία" των ελληνικών γηπέδων επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες.
Μετά από τρία χρόνια στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα η ομάδα του Νίκου Καρούλια εξασφάλισε την άνοδο, στον 8ο όμιλο, με το εμφατικό 4-0 επί του Ολυμπιακού Λιοσίων αυξάνοντας παράλληλα την διαφορά από τον δεύτερο Ελπιδοφόρο σε διψήφιο αριθμό, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν.

Όλοι πλέον στον Απόλλωνα σκέφτονται καλύτερες ημέρες ώστε να μην επαναληφθεί ο εφιάλτης που έζησε ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια. Στόχος είναι η σταθερή πορεία της ομάδας τα επόμενα χρόνια και η επιστροφή στα "μεγάλα σαλόνια" του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στις 12:00 o κόσμος και οι παίκτες είχαν ραντεβού με την ιστορία. Η Ριζούπολη έζησε στιγμές δόξας καθώς 3.000 φίλαθλοι πανηγύρισαν την άνοδο του Απόλλωνα. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και η ομάδα του Νίκου Καρούλια έκανε το καθήκον της.

Το σκορ δείχνει την ανωτερότητα του Απόλλωνα που φάνηκε συνεπής στο ραντεβού με την ιστορία. Στο 63' ο Αρχοντούλης άνοιξε το σκορ, διώχνοντας το άγχος από τους συμπαίκτες του. Ο Λαζανάς ήταν ο σκόρερ των δύο επόμενων τερμάτων του Απόλλωνα στο 68' και 76', ενώ ο νεαρός Αλέξανδρος Αρναρέλλης σκόραρε στις καθυστερήσεις, ύστερα από άστοχη εκτέλεση πέναλτι του Συρίγου.

Μετά το τέλος του ματς οι φίλαθλοι του Απόλλωνα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο αποθεώνοντας τους παίκτες οι οποίοι γιόρτασαν την επιτυχία αυτή με σαμπάνιες και φωνάζοντας συνθήματα μαζί με τον κόσμο. Ο Απόλλωνας θέλει να ολοκληρώσει μια πετυχημένη σεζόν κατακτώντας μετά το πρωτάθλημα, το κύπελλο ΕΠΣΑ και το Κυπέλλο Ερασιτεχνών Ελλάδας κάνοντας το τρεμπλ.

Ο Νίκος Καρούλιας μετά το ματς δήλωσε ικανοποιημένος από την επιτυχία της ομάδας του ευχόμενος να μην επιστρέψει ο Απόλλωνα στην κατάσταση που βρισκόταν πριν λίγα χρόνια και μέχρι σήμερα, ενώ ο 36χρονος Σταμάτης Συρίγος, δήλωσε: "Mας βοήθησε ο κόσμος και του αφιερώνουμε αυτή την επιτυχία. Είναι μέρα χαράς για τον Απόλλωνα ο οποίος δεν θα έπρεπε να αγωνίζεται σε αυτή την κατηγορία και να πανηγυρίζει μία τέτοια άνοδο".

http://www.sport24.gr

4 σχόλια:

amanAM είπε...

Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, εύχομαι σύντομα να επιτρέψει στην μεγάλη κατηγορία, εκεί που ανήκει.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα.
Άντε κι άν τού χρόνου χρειαστεί να παίξει μπαράζ για την άνοδο στη β΄εθνική, να γίνει στο γήπεδό μας, και θα είμαστε σύσσωμοι εκεί να τον υποστηρίξουμε!

br fun_atic είπε...

Με χιόνια και με κρύα ελαφρά ταξιαρχία.
Ας παραδειγματιστούμε από τον Απόλλωνα, την Καλαμαριά και τον Εθνικό και ας κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μη βρεθούμε ποτέ στη θέση τους. Ο δρόμος είναι ένας. Φέρτε νέο αίμα στην ομάδα. Γεμίστε το γήπεδο με παιδιά!!!

amanAM είπε...

αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, είναι πως... οι οπαδοί του Απόλλωνα, ήταν 3 χιλιάδες!

Τόσους, δεν μαζεύουμε ούτε εμείς, στα περισσότερα παιχνίδια μας!!!

Άρα... το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι επιτυχίες και το νέο αίμα, διότι οι ηρωικοί οπαδοί του Απόλλωνα (που πολύ ανέβηκαν στην εκτίμηση μου) έχουν κρατηθεί κοντά στην ομάδα, λόγω ιστορίας, και όχι για άλλους λόγους.

Για να κρατήσουμε τους οπαδούς μας λοιπόν, και για να τους αυξήσουμε, δεν χρειαζόμαστε τίποτα άλλο, παρά την "διαφορετικότητα μας", οποία έχει προ πολύ χαθεί, αφού... κι εμείς μια από τα ίδια έχουμε καταντήσει, κακή αντιγραφή των βαζελόγαυρων, με τα λέιζερ μας, τα βεγγαλικά μας, τα επεισόδια, τις μαγκιές, κλπ, κι από ιστορία και κουλτούρα μηδέν!