Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ουδεμία ανησυχία

Λίγο πολύ την σώσαμε την χρονιά, κουτσά στραβά 10 βαθμούς θα τους μαζέψουμε από δω και πέρα μέχρι το τέλος της χρονιάς, εδώ μάζεψε 8 βαθμούς αυτή η ΑΕΚ σε λιγότερες αγωνιστικές.

Ούτε οικονομικά πρέπει να φοβόμαστε: Οι νεαροί παίκτες μας που δόθηκαν αριστερά δεξιά ήδη, γίνονται άμεσα βασικοί και αναντικατάστατοι, ενώ όσοι αγωνίζονται ακόμα στην ομάδα μας, έχουν δείξει με τα αποτελέσματα της ομάδας και με τις εμφανίσεις τους, πως εύκολα θα ακολουθήσουν τα βήματα του Σιόβα, του Μανιάτη, και τόσων άλλων.

Η ομάδα μας U20 νίκησε εχθές τον Παναθηναϊκό με 2-1, του χρόνου θα αντικαταστήσει επάξια τους φετινούς νεαρούς που σύντομα θα σκορπίσουν για να πληρωθούν οι διάφοροι απίθανοι που χρωστάμε τόσα χρήματα. 

Η παραγωγή στο Απήλιο νάναι καλά, όλα τα άλλα είναι άνευ σημασίας. Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας ούτε αγωνιστικά, ούτε οικονομικά. Ποιά ομάδα έχει Κολοβούς, Ντούνηδες, Κοντοχρήστους, κλπ έτοιμους για πούλημα όσο όσο?  Ο μπαρμπαφανούρης νάναι καλά, να στρώσει και την επόμενη γενιά μικρών στρούμφ που θα δείξουν κι αυτοί σύντομα τις ικανότητες τους.


2 σχόλια:

Θεμιστοκλής είπε...

Κάτι από το μύθο του Θησέα, που κάθε χρόνο έφευγαν μια καραβιά νέοι για να δοθούν στο Μινώταυρο, μου φέρνει στο μυαλό η ομάδα μας.
Δεν ξέρω αν δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αν πάντως δεν αλλάξει ποτέ αυτή η κατάσταση, δεν θα υπάρξει και καλύτερη προοπτική.
Κι αυτοί οι απιθανοι για χάρη των οποίων χάνονται συνεχώς νεαροί διεθνείς παίκτες, πόσοι είναι και τι ανυπολόγιστη αξία θα πρέπει να έχουν!
Μάλλον πέρασαν από τη Νέα Σμύρνη ιερά τέρατα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου κι εμείς δεν το πήραμε χαμπάρι...

br fun_atic είπε...

αυτά που ήξερες για το Απήλιον, ίσως χρειαστεί να τα ξεχάσεις...