Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ο πρώτος αγώνας των Πανιώγερων

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας της ομάδας των ΠΑΝΙΩΓΕΡΩΝ, του "τμήματος βόλεϊ ενηλίκων+" του Πανιωνίου. 

η ομάδα των Πανιώγερων
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο της Νέας Πεντέλης, με αντίπαλο μια αντίστοιχη ομάδα με εμάς, το Χαλάνδρι. Το γήπεδο καταπληκτικό, με παρκέ. Η ομάδα του Χαλανδρίου είναι πολύ αξιόλογη, θα έλεγα πως είναι πιο προετοιμασμένη και δουλεμένη από εμάς, αλλά εμείς είχαμε 2-3 καλύτερες μονάδες, με αποτέλεσμα να πετύχουμε την νίκη με 3-1 σετ.
στέναξαν τα πιρούνια και τα ποτήρια

Όλοι όσοι μπορέσαμε να συμμετέχουμε δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας, για ορισμένους από εμάς ήταν πρωτόγνωρη εμπειρία, την διασκεδάσαμε μέχρι εκεί που δεν παίρνει, αφού συνδυάστηκε και με την νίκη η χαρά μας εκτοξεύτηκε στα ουράνια.
Στο τέλος καταλήξαμε σε τσιμπούσι για τα επινίκια, τις θερμίδες που ξοδέψαμε έπρεπε άμεσα να τις αποκαταστήσουμε, σε εποχή οικονομικής κρίσης δεν είναι να χάνουμε πολύτιμες θερμίδες!
Όλοι παίξαμε, άσχετα εμπειρίας και ικανότητας, αφού ο αυτοσκοπός δεν ήταν η νίκη, αλλά η συμμετοχή και η εμπειρία ενός αγώνα. Εγώ έπαιξα στο δεύτερο και στο τέταρτο σετ. Έκανα κάποια λάθη, αλλά και κάποια καλά, είμαι πολύ ευχαριστημένος, την επόμενη φορά ελπίζω να τα πάω ακόμα καλύτερα.

Δεν αποφύγαμε και έναν τραυματισμό, ένας παίκτης της ομάδας μας έπαθε ένα διαστρεμματάκι, αλλά όταν είσαι ενήλικος με σώας τα φρένας, είσαι υπεύθυνος για τις συνέπειες των πράξεων σου. Αυτά συμβαίνουν ακόμα και στα παιδιά, πόσο μάλλον σε εμάς που είμαστε μεγάλα παιδιά, και ορισμένοι από εμάς πολύ μεγάλα θα έλεγα. Ο καθένας από εμάς, πρέπει να προσπαθεί μέχρι εκεί που μπορεί, γιατί εάν το παρακάνει θα υποστεί και τις συνέπειες. Για την πλάκα μας παίζουμε, και αυτό εχθές το πετύχαμε με το παραπάνω. Η καλή προετοιμασία και οι προπονήσεις των Πανιώγερων, ελαχιστοποίησαν τις απώλειες. Εύχομαι περαστικά στον συμπαίκτη μας.

Πέρυσι είχαμε διοργανώσει ένα τουρνουά 5Χ5 ποδοσφαίρου, για να μαζευτούν έσοδα για το γκαζόν για το γηπεδάκι πίσω στον Άγιο Ανδρέα. Εκεί οι παίκτες πέφταμε σαν τα κοτόπουλα με συνεχείς τραυματισμούς, αφού δεν είχαμε προπονηθεί καθόλου και το γκαζόν ήταν εντελώς ακατάλληλο. Εγώ είχα πάθει θλάση στον τετρακέφαλο, και οι προπονήσεις με τους Πανιώγερους εν συνεχεία, με βοήθησαν πολύ στην αποκατάσταση αλλά και στην βελτίωση της φυσικής μου κατάστασης.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πανιώνιο που άκουσε τις εκκλήσεις για την δημιουργία αυτού του τμήματος, και μας έδωσε την ευκαιρία στην ηλικία μας, να μπορούμε για λίγο να αφήσουμε το παιδί που κρύβουμε όλοι μέσα μας να παίξει, καθώς και το Χαλάνδρι που μας φιλοξένησε άψογα και μας πρόσφερε την χαρά ενός πραγματικού αγώνα.



Αντώνης Μάγγος





Δεν υπάρχουν σχόλια: