Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

μαζί χάσαμε

Τώρα που πέρασαν οι μέρες, και άκουσα και διάβασα τόσα και τόσα, κατέληξα στο συμπέρασμα πως την τετάρτη με τον Φωστήρα, μαζί χάσαμε!!!

Μετά το 2-0 δεν φωνάζαμε αρκετά συνθήματα, με αποτέλεσμα να μπερδεύεται ο Μενδρινός και να δίνει συνέχεια λάθος πάσες. Στην ησυχία ο Περιστερίδης αντί για την μπάλα έψαχνε για περιστέρια διότι νόμιζε πως το παιχνίδι είχε τελειώσει, ενώ ο Ρόκας γυρνούσε συνέχεια την μπάλα προς τα πίσω γιατί άκουγε φωνές που του το υποδείκνυαν, που ένεκα της ανυπαρξίας των ιαχών των οπαδών, τον βουρλίζανε κι έπρεπε να υπακούσει σε αυτές.

Οι συμπαθείς κατά τα άλλα ηρωικοί οπαδοί του Φωστήρα, μετά την είσοδο του Οκόγιε αντιλήφθηκαν πως το παιχνίδι είχε πλέον χαθεί οριστικά, κι έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί: Αρχίσανε να τραγουδάνε διάφορα συνθήματα-μοιρολόγια, με αποτέλεσμα να αφυπνίσουν τους παίκτες τους, πέτυχαν (οι οπαδοί λέμε) το γκολ, και πήρανε (οι οπαδοί) το σκορ της πρόκρισης.

Καλή η κριτική, ακόμα καλύτερη η αυτοκριτική. Εγώ φταίω περισσότερο από τους άλλους οπαδούς, δεν έχω καμία δικαιολογία για την εμφάνιση της ομάδας μας, ανήκω σε αυτούς που τραγουδούσανε το σύνθημα "μαμιέται ο Ταύρος κι ο φουσταράς ο Γαύρος", αντί να τραγουδάω παιάνες από το αλβανικό μέτωπο για να ξεσηκώσω σαν μια νέα Σοφία Βέμπο τους παίκτες της ομάδας μας να δώσουν τον νυν υπέρ πάντων αγώνα για να βάλουν και τρίτο γκολ στον Φωστήρα για να κλειδώσει το ματσάκι.

Μαζί χάσαμε λοιπόν, όπως μαζί τα φάγαμε με τον Πάγκαλο, εκείνος με τα εκατομμύρια και τις μίζες μαζί με τους φίλους του που καταστήσανε την Ελλάδα διεθνή περίγελο και ζήτουλα, αλλά δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίξαμε... Και βέβαια φταίξαμε, γιατί δεν τους πλακώσαμε στις φάπες όταν έπρεπε. Γι αυτό πράγματι φταίξαμε!

Επειδή δεν θέλω να καταλήξω να ρίχνω (ή και να τρώω) φάπες για τον Πανιώνιο, την πλάκα μου κάνω τόσα χρόνια, δεν με ταΐζει ο Πανιώνιος εγώ τον πληρώνω, και δεδομένου ότι έπαψα να το ευχαριστιέμαι τελευταίως, θα απέχω για ένα διάστημα από την ενασχόληση μου με το συγκεκριμένο μπλογκ αλλά και από τις εξέδρες του γηπέδου. Όταν θα αισθανθώ την ευχαρίστηση ξανά, θα το ξανακάνω.

Μέχρι τότε, εύχομαι σε όλους καλά Χριστούγεννα, καλή πρωτοχρονιά, και ενδεχομένως και καλό Πάσχα, καλό καλοκαίρι και καλά στερνά. Χρόνια πολλά.

2 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Καλό είναι να αισθάνονται ότι δεν είναι μόνοι τους στον Πανιώνιο... οπότε καταλαβαίνεις την άποψή μου για την απόφαση σου να απέχεις.

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

amanAM είπε...

δεν απέχω, απλώς δεν βλέπω τι μπορεί να με κάνει να γράψω κάτι θετικό. Βαρέθηκα να γράφω μόνο αρνητικά.