Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

κι άλλη παραίτηση μέλους του Δ.Σ.?

Μετά την παραίτηση του (Άκη) Τσάμη, εχθές παραιτήθηκε (όπως έμαθα πριν λίγο) και ο Βυθούλκας από το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη.


Κάποιοι (δικαιολογημένα) δεν αντέχουν να είναι διακοσμητικά στοιχεία, να λαμβάνονται αποφάσεις στο παρασκήνιο ερήμην του Δ.Σ., άλλα να μην συζητιούνται ποτέ στα συμβούλια, ενώ αυτά που συζητιούνται, άλλα να αποφασίζονται στο Δ.Σ. κι άλλα να γίνονται...

Δυστυχώς ένας άνθρωπος που είχε γνώσεις, ιδέες, ικανότητες και εμπειρία στο πόλο, έφυγε από το Δ.Σ. και αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις θα έχουν ένα εμπόδιο λιγότερο στην αποδόμηση και την διάλυση του τμήματος.

Εχθές έμαθα πως δεν θα συνεχίσουμε την συνεργασία με τον επιτυχημένο και ικανότατο προπονητή τον κύριο Φώντα Μαρκόπουλο, το αργυρό μετάλλιο που πήραν οι νεάνιδες προφανώς ενόχλησε του κυρίους που θέλουν το κακό του τμήματος. 

Μακάρι να ήταν ψέμματα αυτά που μαθαίνω, αλλά δυστυχώς δεν είναι από ότι ξέρω. Σε έναν σύλλογο που γκρεμίζει αντί να χτίζει, όλα να τα περιμένουμε πλέον. Η χαρτοπαικτική λέσχη που χρόνια τώρα φιλοξενείται στο γήπεδο μας, προφανώς δεν ενοχλεί κανέναν, ενοχλούν οι αθλητές και οι επιτυχίες τους.

Αλλά δεν φταίνε αυτοί που διοικούν τον Πανιώνιο με τέτοιον τρόπο, φταίνε όλοι αυτοί που τους ανέχονται. Είχα πει να το βουλώσω μέχρι τον Σεπτέμβρη, αλλά δεν με αφήνουν ήσυχο.

5 σχόλια:

amanAM είπε...

πάντως για να διαβάσουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση, καθώς και ποιός καταλαμβάνει τις 2 θέσεις των παραιτηθέντων, μου φαίνεται πως θα περιμένουμε πολύ...

Panos είπε...

ο 'παραιτηθείς' είναι πρωί-μεσημέρι-βράδυ στην πισίνα και βάφει, καθαρίζει, επιδιορθώνει.
Δίνει ένα μάθημα του τι σημαίνει ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και όχι θαμώνας (δικτυακών ή μη) καφενείων.
Συμφωνεί ή δε συμφωνεί με τη διοίκηση, αφιερώνει κάθε διαθέσιμο λεπτό του στο Σύλλογο, δεν μεμψιμοιρεί. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
Μακάρι να είχαμε και άλλους 'παραιτημένους' όπως αυτός

amanAM είπε...

Άκουγα πάντα με προσοχή όσα έλεγε ο Βυθούλκας, γιατί γνωρίζει πολύ περισσότερα από εμένα και είναι 1000% Πανιώνιος και αυτός και η οικογένεια του ολόκληρη.

Όταν ασχολήθηκε με τα διοικητικά, για να είμαι ειλικρινής άκουγα σχόλια υπέρ του, αλλά και κατά του. Εγώ ήμουνα αισιόδοξος από τον άνθρωπο αυτόν και περίμενα πολλά, γιατί από τις προσωπικές μας επαφές είχα σχηματίσει την άποψη πως θέλει το καλό του Πανιωνίου και πως μπορεί να βοηθήσει με τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Χαίρομαι πραγματικά που ενώ παραιτήθηκε συνεχίζει να είναι στο πλευρό του Πανιωνίου, γιατί χρειαζόμαστε τέτοιους ανθρώπους. Είναι κρίμα να απογοητεύονται τέτοιοι άνθρωποι.

Θα ήθελα απλώς να επισημάνω στους διοικούντες πως τέτοιους ανθρώπους πρέπει να τους αξιοποιούν, να τους ακούνε αν μη τι άλλο, να τους εκμεταλλεύονται με την καλή την έννοια, και όχι να τους οδηγούνε σε παραίτηση.

Τα περί διαδικτυακών καφενείων, να το εκλάβω σαν σπόντα για μένα? Σαν καφετζής αλλά και θαμώνας άλλων τέτοιων καφενείων, θεωρώ πως το να γράφεις τις σκέψεις σου επώνυμα, να προτείνεις ιδέες, λύσεις, κλπ, να αποκαλύπτεις δυσλειτουργίες και προβλήματα που μπορεί να μην τα είχε πάρει χαμπάρι κανένας αρμόδιος και χάρη σε όσα είπες να ψάχνουν οι αρμόδιοι για λύσεις, κι αυτό είναι κάποια προσφορά, δεν είναι απλώς χάσιμο χρόνου ή μεμψιμοιρία.

Η κριτική πολλές φορές ενοχλεί, κάποιες φορές είναι άδικη, αλλά είμαι βέβαιος ότι όταν δεν γίνεται με κακή πρόθεση, είναι χρήσιμη και ωφέλιμη. Άλλωστε η παρουσία σου στον σχολιασμό όσων κατά καιρούς γράφω, αποδεικνύει κατά την γνώμη μου, πως αν μη τι άλλο αναγνωρίζεις πως δεν έχω κακή πρόθεση.

Ο καθένας προσφέρει όπως μπορεί. Προσφορά είναι να βάψεις ή να κάνεις κάποια άλλη τεχνική δουλειά, προσφορά είναι και να μάθεις πως θα βραβευτούν για παράδειγμα 2 νέοι παίκτες του πόλο που πήραν υποτροφία στην Αμερική, και να μην πας για μπάνιο σε μια παραλία, αλλά να στηθείς στην ζέστη για να πάρεις μια φωτογραφία και να ανεβάσεις το θέμα (που δεν ανέβηκε πουθενά αλλού, ούτε καν στο επίσημο site του Πανιωνίου), το οποίο θέμα είναι κατά την γνώμη μου μιας πρώτης τάξης κίνητρο για τα μικρά παιδιά για να προσπαθήσουν μέσω του αθλητισμού στον Πανιώνιο να φτιάξουν το μέλλον τους, δεδομένου ότι κατά τα άλλα ο αθλητισμός έχει πάψει προ πολλού να δίνει κίνητρα για το μέλλον.

Δεν αισθάνομαι λοιπόν ότι απλώς μεμψιμοιρώ και απλώς σκοτώνω την ώρα μου σε διαδικτυακό καφενείο. Είμαι από αυτούς που γκρίνιαζαν για το να δώσει λύσεις ο Πανιώνιος σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας να αθληθούν, και είμαι περήφανος ότι οι Πανιώγεροι ξεκίνησαν από αυτήν την γκρίνια, χάρη στο ότι κάποιοι (εσύ ένας εξ αυτών) αντιλήφθηκαν πως υπήρχε όντως κατάλληλο έδαφος για να καλλιεργηθεί μια τέτοια δραστηριότητα.

Εάν για άλλους χτυπάει η καμπάνα, τότε δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, υποψιάζομαι τι μπορεί να εννοείς, αλλά θεωρώ πως αντίστοιχα με εμένα, και η δική τους κριτική ματιά και τα σχόλια μπορούν να αποδειχτούν πολύ χρήσιμα και πολύτιμα για κάποιους που θέλουν να ακούσουν και να αξιοποιήσουν τις σκέψεις και τις ιδέες άλλων.

Μην το πάμε σαν τον Τραμπάκουλα του Χάρη Κλύν που όταν του έπαιρνε συνέντευξη ο δημοσιογράφος, τον ρωτούσε επίμονα: Δουλεύεις τώρα?
Ναι απαντούσε ο δημοσιογράφος...
Σκάβεις? Δεν σκάβεις! Άρα, δεν δουλεύεις!!!

Δεν είναι δουλειά μόνο το σκάψιμο.

amanAM είπε...

δείτε αυτό, από το 2¨50 και μετά

Αφιερωμένο εξαιρετικά!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Dm5nOjPHDgg&feature=related

br fun_atic είπε...

Ευτυχώς που ο Βυθούλκας βρήκε κάτι δημιουργικό να κάνει για τον Πανιώνιο.