Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ήττα στον ημιτελικό για τα κορίτσια.

Πικρή ήττα σήμερα το πρωί για τις νεάνιδες του Πανιωνίου, από τις αντίστοιχες του Ολυμπιακού, στον ημιτελικό του πρωταθλήματος με 6-8, και το απόγευμα θα αγωνιστούν για το χάλκινο μετάλλιο εναντίον της Γλυφάδας, στο κολυμβητήριο της Ν Σμύρνης.

Τα κορίτσια του Πανιωνίου όλη την χρονιά αλλά και στην προκριματική φάση, αντιμετώπισαν πολλές φορές την ομάδα του Ολυμπιακού, και πάντα νικούσανε. Στον πιο κρίσιμο όμως αγώνα της χρονιάς, βουλιάξανε στα νερά της πισίνας της Γλυφάδας.

Ο ρόλος του φαβορί άγχωσε της παίκτριες του Πανιωνίου, και δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Όταν το σκορ ήταν 4-3 υπέρ μας στο τρίτο οκτάλεπτο, χάθηκε μοναδική ευκαιρία σε τετ α τετ να γίνει το 5-3, και στην αντεπίθεση έγινε το 4-4 με αποτέλεσμα να πέσει η ψυχολογία.1-2 αβίαστα λάθη εν συνεχεία και λάθος επιλογές στην επίθεση έδωσαν προβάδισμα 2 και 3 γκολ στον Ολυμπιακό.

Διαιτητικά λάθη πολλά, παράπονα και από τις 2 ομάδες, θεωρώ πως το παιχνίδι δεν χάθηκε από την διαιτησία αλλά από την ίδια την ομάδα μας.

Λίγο πολύ, το ίδιο έπαθαν και οι έφηβοι, την προηγούμενη Κυριακή. Δεν μπόρεσαν να αποδώσουν στον κρίσιμο αγώνα.

Δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτυχία η παρουσία των κοριτσιών στην τελική τετράδα, άξιζαν τουλάχιστον να πάνε στον τελικό και να παλέψουν για το χρυσό με το φαβορί, την Βουλιαγμένη, όμως δεν τα κατάφεραν τελικά. Η ομάδα των κοριτσιών του Πανιωνίου, πριν 2 χρόνια ήταν ανύπαρκτη, και μέσα σε 2 χρόνια έγινε μια από τις 2-3 καλύτερες της Ελλάδας. Η καλή δουλειά πρέπει να συνεχιστεί.

Αυτό το Σαββατοκύριακο γίνεται και η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος μίνι παίδων, από την οποία απουσιάζουμε λόγω του αποκλεισμού της ομάδας μας από την πρώτη φάση, διότι φέτος η ομάδα αυτή παραμελήθηκε με κάθε τρόπο.

Σήμερα στις 2, στο κολυμβητήριο στα Ιλίσια, οι 97ρηδες του Πανιωνίου παίζουν στον τελικό του τουρνουά waterfly, που διοργανώθηκε με επιτυχία όλη την χρονιά. Αντίπαλος στον τελικό ο Παναθηναϊκός.

ΥΓ. Αν και αποφεύγω τον τελευταίο καιρό να ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο και την ΠΑΕ, μιλάνε σχεδόν όλοι γι αυτό και προτιμάω να ασχολούμαι με θέματα λιγότερο "εμπορικά", παρόλα αυτά ανησυχώ πολύ για το τι θα δούμε παρακάτω για την ΠΑΕ. Είμαστε σε αναμονή να βγει μια απόφαση από την δικαιοσύνη για το θέμα της φορολογικής και της ασφαλιστικής ενημερότητας (υπόθεση Εργοτέλη), φράγκο δεν υπάρχει, πρέπει όμως άμεσα να βρεθεί ένα ποσό που πιθανότατα θα είναι επταψήφιο, για να καλυφθούν οι άμεσες τρέχουσες υποχρεώσεις. Εκτός από το να κερδίσουμε το λόττο, δεν βλέπω τον τρόπο να μην βρεθούμε σύντομα στην δ εθνική λόγω χρεών. 

Το να χαθεί η ομάδα στα βάθη των κατηγοριών, δεν θα είναι το τέλος του κόσμου, εάν γίνει σκληρή δουλειά και υπάρχει όραμα. Όταν χρωστάς και της Μιχαλούς, δεν ξέρω τι στόχους και τι όραμα μπορείς να έχεις.

Σε λίγο καιρό, τα "σαλόνια" της Σούπερ-λίγδας θα είναι ανάμνηση γλυκιά. Μακάρι να διαψευστώ.

Εάν πουληθούν 2-3 παίκτες που έχουν κάποια αξία (πχ Σάμαρη, Κολοβό, Μπούζα), θα χάσουμε κάθε πιθανότητα να έχουμε ομάδα που να μπορεί να παίξει κάπως αξιοπρεπώς, και τα επόμενα χρέη που θα σκάσουν δεν θα μπορέσουν να πληρωθούν με κανέναν τρόπο. Μετά από αυτούς, τι θα πουλήσουμε?

Εάν την σκαπουλάρουμε τώρα, δεν θα την σκαπουλάρουμε αμέσως μετά. Εκτός κι αν βρεθεί κάποιος  Τσακίρης ή ένα τζίνι από ένα μαγικό λυχνάρι που θα μας δώσει 3 ευχές. Δυστυχώς τζίνια δεν υπάρχουν, και τον Τσακίρη τον είχαμε και τον χάσαμε...

Ανήκω σε αυτούς που έκαναν κριτική στον Τσακίρη, ουσιαστικά όμως όταν ξενέρωσε και μας παράτησε στα χέρια του Κιντή και μετά. Κάποιοι φρόντισαν μέχρι τότε να τον κάνουν να ξενερώσει και να μας σιχαθεί. Κρίμα, γιατί τώρα με τον Τσακίρη δίπλα μας και όχι απέναντι μας, θα είχαμε όλη την τύχη με το μέρος μας.

1 σχόλιο:

amanAM είπε...

Το χρυσό με χαρακτηριστική ευκολία στην Βουλιαγμένη, και το χάλκινο στον Πανιώνιο.

Μπράβο κορίτσια, και εις ανώτερα!