Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ερωτήματα

Μόλις έστειλα στον Ερασιτέχνη, την πιο κάτω αίτηση.
Σαν μέλος, έχω κάθε δικαίωμα ενημέρωσης, προκειμένου να έχω την δυνατότητα να τοποθετηθώ επί των θεμάτων αυτών στην Γενική Συνέλευση που θα έχει θέμα τον απολογισμό της τρέχουσας, και τον προϋπολογισμό της επόμενης περιόδου.

Προς τον ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ
Ν Σμύρνη 3/7/2012
Θέμα: Ενημέρωση για οικονομικά θέματα για την Γ.Σ.

Κύριοι,
Ενόψει της Γενικής Συνέλευσης με θέμα τον οικονομικό απολογισμό και τον προϋπολογισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, θα ήθελα να γνωρίζω τα εξής:

·   Πότε θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση, και πότε προβλέπεται από το καταστατικό να πραγματοποιείται αυτή η Γενική Συνέλευση κάθε χρόνο?
·         Πότε εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της τρέχουσας περιόδου?

·        Πόσα αθλούμενα μέλη έχει ο Πανιώνιος στον υγρό στίβο? Πόσα παιδιά αθλούνται στην κολύμβηση, στο πόλο, πόσα παιδιά στις ακαδημίες εκμάθησης κολύμβησης, πόσα παιδιά στις ακαδημίες πόλο, πόσοι γυμνάζονται σαν κοινό (κολύμβηση και ακουαερόμπικ) όλη την περίοδο που ολοκληρώνεται (από τον Σεπτέμβρη του 2011 και μετά), σε όλα τα κολυμβητήρια του συλλόγου?

·      Πόσοι προπονητές απασχολούνται στα πιο πάνω αθλητικά τμήματα, και πόσοι είναι οι μισθοί τους? Αναλυτικά ανά τμήμα.

·     Πόσα είναι τα έξοδα της λειτουργίας των κολυμβητηρίων? (μικρές πισίνες και κλειστό Αρτάκης). Ενοίκια, συντήρηση, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, κλπ.

·         Υπάρχουν ανείσπρακτα έσοδα από αθλούμενα μέλη, και πόσα είναι αυτά?

·         Υπάρχουν απλήρωτα έξοδα και οφειλές της τρέχουσας περιόδου? (λογαριασμοί, μισθοί, κλπ)

·    Πόσα είναι τα συσσωρευμένα χρέη από τις προηγούμενες χρονιές (εφ όσον υπάρχουν), και πως αναλύονται αυτά?

·   Πόσο στοιχίζουν η ανδρική και η γυναικεία ομάδα πόλο, και πόσα από αυτά τα χρήματα έχουν καταβληθεί την τρέχουσα χρονιά? Αναλυτικά.


4 σχόλια:

amanAM είπε...

αφορμή για τα ερωτήματα, ήταν μια χθεσινή κουβέντα που είχε αφορμή δικιά μου ερώτηση σε μέλος του Δ.Σ., γιατί δεν γίνεται προσπάθεια από τις αθλοδιακοπές να μαζέψουμε παιδιά για τις ακαδημίες του πόλο.

Με αφορμή αυτό, άκουσα από άλλο μέλος του Δ.Σ. την εξής ατάκα:
Πως κάθε νέο παιδί που γράφεται στο πόλο, ο Πανιώνιος χάνει χρήματα!!!

Επειδή τα έξοδα είναι συγκεκριμένα, δεν μπορώ να καταλάβω την ατάκα αυτήν.

Το μόνο που καταλαβαίνω, είναι πως ορισμένοι μισούν το πόλο, προφανώς το άθλημα που μας έχει δώσει τόσες διακρίσεις είτε με την ανδρική ομάδα στην Α1 και στην Ευρώπη, είτε με τους νέους, τις νεάνιδες, τους έφηβους και του παίδες, δεν είναι στις προτεραιότητες ορισμένων μελών της διοίκησης.

vassilis είπε...

Δηλαδή όσοι αγαπούν τον Πανιώνιο και έχουν τα παιδιά τους στο πόλο να τα πάρουν γιατί έτσι θα βοηθήσουν οικονομικά το Σύλλογο.

Πιο τίμιο θα ήταν να πουν ότι δεν γουστάρουμε αυτό το άθλημα και το καταργούμε.

Εξάλλου τι είναι το γεγονός πως το πόλο έπαιξε σε δυο ευρωπαϊκούς τελικούς. Γεμάτη η ιστορία μας από τέτοιους τελικούς. Δυο πάνω δυο κάτω κάτι τρέχει στα γύφτικα.

Ε ρε Jumbo (για να μην πω κάτι χειρότερο) που σας χρειάζετε!!!!

amanAM είπε...

Ρε μπας και μου τόλεγε για να του πω να πληρώνω κάτι τις παραπάνω, αφού το παιδί μου στοιχίζει στον Πανιώνιο να το γυμνάζει, περισσότερα από το μηνιαίο πενηντάρικο?

Η ταμειακή διευκόλυνση (δανεικά κι αγύριστα) στην αρχή της σεζόν και η προπληρωμή και στο πόλο και στο βόλεϊ όλων των συνδρομών (για τα 2 παιδιά), προφανώς δεν αρκούσαν...

Από διάφορες κουβέντες, οι ιθύνοντες έχουν σε εκτίμηση το κολύμπι. Μάλλον ακριβώς για το γεγονός ότι δεν έχει προσφέρει καμία διάκριση εδώ και χρόνια.
Προφανώς οι διακρίσεις τους ενοχλούν.

Όταν μιλάνε για το πόλο, θυμούνται όλα τα έξοδα της πισίνας, ενώ τα λεφτά από το κολύμπι, το κοινό, την εκμάθηση, το αερόμπικ, κλπ προφανώς τα θεωρούν καθαρά λεφτά, χωρίς έξοδα θέρμανσης κλπ καθότι όλα αυτά βαρύνουν το πόλο με μαγικό τρόπο...

Πράγματι, εάν δεν θέλουν το πόλο, ας μας το πούνε καθαρά, να πάμε στον Μίλωνα, στην Αρμενική κλπ, που θα κάνουν κωλοτούμπες να αποκτήσουν τέτοιες παιδικές-εφηβικές κλπ ομάδες...

Αλλιώς στο Καλαμάκι. Αυτοί θα εκτιμήσουν τα παιδιά μας που περισσεύουν στον Πανιώνιο.

amanAM είπε...

Ιούλιος, ήδη κάποια παιδιά είναι διακοπές, κάποιοι είναι απογοητευμένοι, η ομάδα έχει αποκλειστεί.

Ο προπονητής επέλεξε να παρακολουθήσει έναν αγώνα πόλο και δεν προπόνησε τα παιδιά την περασμένη Παρασκευή, και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

Την Δευτέρα ξεκίνησε να προπονεί τα παιδιά νέος προπονητής. Ήδη από τις 2 πρώτες προπονήσεις, η διαφορά είναι η νύχτα με την μέρα!!!

Τα παιδιά σέβονται τον νέο τους προπονητή, δεν ακούγεται γκιχ την ώρα της προπόνησης, λειτουργούν σαν ομάδα, και όλοι οι γονείς τρίβουμε τα μάτια μας...

Τόσο δύσκολο ήταν να γίνει κάτι τέτοιο έστω και 2-3 μήνες νωρίτερα? Είναι βέβαιο πως θα βλέπαμε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα.

Κοιτάξτε το σύντομο βίντεο που ακολουθεί, να δείτε 30 παιδιά μέσα σε μια μικρή πισίνα να προπονούνται σαν φανταράκια, χωρίς φωνές, χωρίς βρισιές, χωρίς να χαζεύουν, χωρίς να κουβεντιάζουν μεταξύ τους.

Την νέα περίοδο ελπίζω να το δούνε σοβαρά το θέμα οι αρμόδιοι και να ξεκινήσει η σοβαρή δουλειά από τον Σεπτέμβρη και όχι τον τελευταίο μήνα, όπως φέτος.

http://www.facebook.com/photo.php?v=379720845416400