Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο

Από καιρό φαινόταν ότι το πράγμα πήγαινε στραβά, την τελευταία εβδομάδα όμως ήρθαν και τα στραβά αποτελέσματα που απέδειξαν την γύμνια. 

Δεν πα να έχεις Μέσσι, Τσάβι, Ινιέστα, Άλβες και κάμποσους άλλους αστέρες παγκόσμιας κλάσης, εάν δεν έχεις αξιόλογο προπονητή, δεν πα να είσαι η Μπαρτσελόνα, θα χάσεις καθαρά και χωρίς να είσαι ικανός να κάνεις ευκαιρία από την Μίλαν με 2-0 (την Μίλαν που παραπαίει κατά τα άλλα), θα χάσεις και από την Ρεάλ για πλάκα με 1-3 εχθές, την Ρεάλ που έχει κατεβάσει τα χέρια στο πρωτάθλημα Ισπανίας και σκοτώνονται...

Δεν ήταν τυχαίος ο Γκουαρντιόλα τελικά, δεν ήταν τυχερός που είχε αυτούς τους παίκτες, αλλά ήταν μάγκας που τους έφερνε βόλτα όλους αυτούς τους παικταράδες. 

Τελικά δεν έκαναν μαλακία οι Γερμανοί της Μπάγερν που έκλεισαν για του χρόνου τον Γκουαρντιόλα, μαλακία έκαναν οι της Μπαρτσελόνα που τον άφησαν να φύγει και πίστεψαν πως με τον βοηθό του βοηθού του Γκουαρντιόλα μπορούν να τα καταφέρουν. Το κύπελο Ισπανίας δεν ήταν το μείζον, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι πως χάσαμε την μπάλα που βλέπαμε τόσο καιρό. Δυστυχώς χάθηκε αυτό το υπερθέαμα που απολαμβάναμε από αυτήν την ομάδα. Ελπίζω να ξαναβρούν σύντομα τον δρόμο τους, γιατί δεν θα ξαναδούμε εύκολα στο μέλλον ξανά τέτοια μπάλα και τέτοια ομάδα.






Δεν υπάρχουν σχόλια: