Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι?

Είναι πολλά που δεν καταλαβαίνω, εδώ και καιρό βλέπω παράξενα πράγματα να συμβαίνουν και να μην τρέχει κάστανο, δεν μπορώ να καταλάβω, μόνο εγώ τα βλέπω και μόνο εμένα ενοχλούν?

Πρώην έφορος και πατέρας κοπέλας που το καλοκαίρι πήρε την κόρη του από τον Πανιώνιο και την πήγε στον ολυμπιακό, ξημεροβραδιάζεται τώρα τελευταία γύρω από το κολυμβητήριο και συναγελάζεται με όλο τον κόσμο σαν να είναι κάποιος που έχει δουλειά και λόγο να τριγυρνάει εκεί.

Αποκορύφωμα πριν 2-3 μέρες, όταν εμφανίστηκε και με την κόρη του, η οποία με φόρμες και διακριτικά του Ολυμπιακού, κυκλοφορούσε ακόμα και μέσα στα αποδυτήρια του Πανιωνίου για να δει τις παλιές φίλες της!!! Δεν είναι κακό οι πρώην συναθλητές να διατηρούν φιλικές σχέσεις, όμως στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ας πούμε, θα μπορούσε να τριγυρνάει κάποιος αθλητής του Παναθηναϊκού με το τριφύλλι στο στήθος?

Όταν είσαι έφορος, οφείλεις να είσαι ο τελευταίος που θα εγκαταλείψει την ομάδα, κι δεδομένου ότι η κόρη σου έμαθε πόλο και έγινε διακεκριμένη αθλήτρια στον Πανιώνιο, πάνω που πάει να αποδώσει στον σύλλογο, καταλήγει να ενισχύει τον αντίπαλο σου, τι δουλειά έχεις να τριγυρνάς μέσα στις εγκαταστάσεις του Πανιωνίου?

Δεν ολοκλήρωσε ο τύπος αυτός το καλοκαιρινό του εγχείρημα να διαλύσει την κοριτσίστικη ομάδα του Πανιωνίου, και θέλει άραγε να ολοκληρώσει κάπως το έργο του? Προσπαθεί να στρατολογήσει κι άλλες παίκτριες για τον ολυμπιακό? Τον πήρε ο πόνος για τον Πανιώνιο? Εάν τόσο πολύ αγαπούσαν τον Πανιώνιο, εάν δεν μπορούν με τίποτα να μην περνάνε την ώρα τους στον χώρο μας, ας μην έφευγαν...

Δεν το καταλαβαίνω, και πάνω απόλα δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να μην έχει ενοχληθεί κανένας άλλος. Έφορο έχει η ομάδα? Δεν βλέπει τίποτα περίεργο σε όλη αυτήν την κατάσταση?

Αντώνης Μάγγος,
ένας χαζός που έχει απορίες!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια: