Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

αρχίζει η προετοιμασία

Η προετοιμασία του Πανιωνίου για τη νέα περίοδο, θα ξεκινήσει ουσιαστικά την Πέμπτη. Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος και οι συνεργάτες του, θα δουλέψουν τις επόμενες ημέρες με ένα γκρουπ παικτών, ενώ η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει τη Δευτέρα 2 Ιουλίου. 

Την Πέμπτη προπονήσεις θα ξεκινήσουν οι Μπούζας, Σπυρόπουλος, Σαμαρόπουλος, Ρουσσάκης, Βλάχος, Γκέζος, Τσουβαλτσίδης, Ντούνης, Σμυρλής, Σταυροθανασόπουλος, Ανέστης, Κούρος, Σταματής, Μακαρωνάς. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που ανήκουν ήδη στο δυναμικό του Πανιωνίου, έχουν προτεραιότητα έναντι των υπολοίπων (λίγων περιπτώσεων) ποδοσφαιριστών που θα κληθούν να δοκιμαστούν. Οσοι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, κριθεί ότι δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να αγωνιστούν στην Σούπερ Λίγκα, θα παραμείνουν στην ομάδα Κ20, η λειτουργία της οποίας θα αναβαθμιστεί.

Στόχος της τεχνικής ηγεσίας, είναι να μην υπάρχει ουσιαστικά καμία διαφοροποίηση, στη λειτουργία της πρώτης ομάδας με αυτή της Κ20, τόσο σε οργανωτικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο. Θα αποτελούν ένα και το αυτό κομμάτι και θα λογίζονται ως συγκοινωνούντα δοχεία. Σκοπός φυσικά είναι να αξιοποιηθεί όλο το έμψυχο δυναμικό του Πανιωνίου, χωρίς να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές σε πρώτη και δεύτερη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: