Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια

Την ίδια ώρα που για τη γυναικεία ομάδα πόλο του Πανιωνίου που υποβιβάστηκε στην Α2, βλέπουμε στην πισίνα τον προπονητή της ομάδας αυτής να προπονεί 2 ή 3 κοπέλες, η Κοντογιάννη του Πανιωνίου όχι μόνο κλήθηκε στην Εθνική ομάδα, αλλά κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που μόλις ολοκληρώθηκε.

Ο Πανιώνιος αλλά και η Νέα Σμύρνη γενικότερα, πρέπει να τιμήσουν με κάθε τρόπο την κοπέλα αυτήν, που τίμησε το όνομα και την ιστορία του συλλόγου μας.

Στο επίσημο site του Πανιωνίου δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στην επιτυχία της αθλήτριας της ομάδας μας, που διακρίθηκε και κλήθηκε στην εθνική παρά την κακή πορεία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα, οι υπεύθυνοι έχουν προτιμήσει να ασχολούνται με τις δηλώσεις του Ελευθερόπουλου και τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας... Τόσο πολύ αντιπαθούν το πόλο!!! 

2 σχόλια:

IWN1998 είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην κοπέλλα. Και χρυσή!

amanAM είπε...

κάλιο αργά, παρά ποτέ...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18715&catid=5

Ανέβηκε στο site του Πανιωνίου η είδηση για την σπουδαία επιτυχία της αθλήτριας μας. Ελπίζω πριν γεράσει κι αποκτήσει εγγόνια, να την βραβεύσει ο Πανιώνιος, και να εκμεταλλευτεί (με την καλή έννοια) το γεγονός, για να προσελκύσει ακόμα περισσότερα κορίτσια και αγόρια στις υποδομές του πόλο.

Προς το παρόν, μοιάζουν οι διοικούντες να ενδιαφέρονται περισσότερο για την κολύμβηση, που δεν θυμάμαι πότε μας έχει δώσει την παραμικρή διάκριση, παρά με το πόλο, που μας έχει κρατήσει ψηλά στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ψηλά στην Ευρώπη, κλπ.