Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

αύξηση κεφαλαίου: Καπούτ!!! (???)

Ούτε ένας ενδιαφερόμενος να συμμετάσχει στην ΑΜΚ της ΠΑΕ Πανιώνιος δεν βρέθηκε στη Γ.Σ. της Δευτέρας (11/06), κάτι που σημαίνει ότι η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ δεν αλλάζει.
Αν και χθες, Κυριακή, κυκλοφόρησε η φήμη ότι επιχειρηματίας ενδιαφερόταν να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, κάτι τέτοιο δεν επαληθεύτηκε. Ουσιαστικά, η σημερινή Γ.Σ. της ΠΑΕ απέβη άκαρπη και τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας, η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ δεν αλλάζει, με ό,τι βέβαια συνεπάγεται αυτό. http://www.onsports.gr/


Δεν καταλαβαίνω τι μυαλά κουβαλάνε αυτοί που διοικούν τον Ερασιτέχνη αλλά και την ΠΑΕ, γιατί δυστυχώς είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Όταν ανακοίνωσαν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, τι περίμεναν? Γιατί κυκλοφορούσαν με μπλοκάκι για προείσπραξη χρημάτων και καλά για την επερχόμενη αύξηση του κεφαλαίου? Τάχουν χαμένα, δεν εξηγείται αλλιώς!!!

5 σχόλια:

Panos είπε...

Το ότι η Αύξηση Μετοχικού κεφαλαίου εγκρίθηκε και ξεκίνησε μόλις χθες έχει μικρή σημασία φαντάζομαι.

amanAM είπε...

εγκρίθηκε η αύξηση του κεφαλαίου?

Έτσι όπως λέει το δημοσίευμα του onsports.gr άλλο συμπέρασμα βγαίνει, και επ αυτού τοποθετήθηκα.

Εσύ φίλε Πάνο, σε παρακαλώ ενημέρωσε μας για το τι συνέβη εχθές, και τι αποφασίστηκε τελικά, γιατί το σχόλιο σου είναι αντίθετο με όσα καταλαβαίνω από όσα διαβάζω...

amanAM είπε...

κάλιο αργά, παρά ποτέ...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18715&catid=5

Ανέβηκε στο site του Πανιωνίου η είδηση για την σπουδαία επιτυχία της αθλήτριας μας. Ελπίζω πριν γεράσει κι αποκτήσει εγγόνια, να την βραβεύσει ο Πανιώνιος, και να εκμεταλλευτεί (με την καλή έννοια) το γεγονός, για να προσελκύσει ακόμα περισσότερα κορίτσια και αγόρια στις υποδομές του πόλο.

Προς το παρόν, μοιάζουν οι διοικούντες να ενδιαφέρονται περισσότερο για την κολύμβηση, που δεν θυμάμαι πότε μας έχει δώσει την παραμικρή διάκριση, παρά με το πόλο, που μας έχει κρατήσει ψηλά στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ψηλά στην Ευρώπη, κλπ.

Για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου που υποτίθεται ότι αποφασίστηκε προχθές πλέον, ούτε κουβέντα στο site του Πανιωνίου... Όσοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να μυρίσουν τα νύχια τους!!!

br fun_atic είπε...

Υπήρξε απόφαση για τα χρήματα εκείνων των λίγων που συμμετείχαν στην περσινή ΑΜΚ;

Αν κάποιος καταθέτει χρήματα σε ΑΜΚ πρέπει είτε να πάρει μετοχές είτε τα λεφτά του πίσω. Σε αντίθετη περίπτωση είτε συμμετέχει σε έρανο (που αυτός διεξάγεται με συγκεκριμένες προυποθέσεις που θέτει ο νόμος), είτε παρακρατούνται ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ τα χρήματά του, όσα κι αν είναι αυτά.

amanAM είπε...

να σου σκανάρω και να σου στείλω το τραπεζικό καταθετήριο στον λογαριασμό της ΠΑΕ, που αποδεικνύει ότι πέρσι το καλοκαίρι συμμετείχα στον έρανο που ονομαζόταν και τότε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου? Μην αρχίσω και για την μια μετοχή που θα έπαιρνα δώρο με το (τελευταίο) διαρκείας που πήραμε εγώ και άλλοι τόσοι...

Εάν θέλεις, να σου στείλω και ταμειακές διευκολύνσεις που έχουμε καταβάλλει εγώ και κάποιοι φίλοι στον Ερασιτέχνη, μπας και πληρωθεί κάνας παίκτης και κάνας προπονητής... Προσωρινή ταμειακή διευκόλυνση, βέβαια ουδέν μονιμότερο του προσωρινού.

Κάποιοι έχουν το θράσος να με μέμφονται. Φαντάζομαι πως είναι οι ίδιοι (ή κάποιοι όμοιοι τους) που έκαναν το Πανιώνιο τόσο μικρό και τόσο αντιπαθή στους περισσότερους Νεοσμυρνιώτες, που ανεξάρτητα οπαδικής ταυτότητας, παλιότερα ήταν στο πλευρό της ομάδας της γειτονιάς τους και των προγόνων τους.

Έχω δώσει περισσότερα από όσα είχα την υποχρέωση να δίνω. Ας μου απαντήσει κάποιος ξεκάθαρα, αποφασίστηκε τελικά η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ, ή η ΓΣ της ΠΑΕ απέβη άκαρπη όπως λένε όλα τα δημοσιεύματα???