Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

μάντης κακών

Όλα έγιναν όπως τα προέβλεψα εδώ και καιρό: Η ομάδα mini polo του Πανιωνίου δεν πέρασε ούτε την πρώτη προκριματική φάση στο πρωτάθλημα των παιδιών αυτών των ηλικιών, παρά την εύκολη κλήρωση που είχαμε.


Δεν έχω μαντικές ικανότητες, απλώς κάποια πράγματα είναι κουκιά μετρημένα, όσο κι αν κάποιοι αρμόδιοι όταν έκρουα τον κώδωνα του κινδύνου, εδώ και μήνες, μου απάντησαν πως οι γονείς δεν έχουμε τεχνικές γνώσεις για να κρίνουμε, και πως η διοίκηση θα κρίνει την ποιότητα των προπονήσεων (και του ίδιου του προπονητή) από τα αποτελέσματα.
Την ίδια ώρα έλεγαν πως... δεν τους ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα αλλά ο μαζικός αθλητισμός. Αυτό και μόνο το γεγονός καταδεικνύει την ανυπαρξία σχεδιασμού και στόχων. Αφού δεν σας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα, πως θα κριθεί ο προπονητής από αυτά?

Αυτούς όλους τους αρμόδιους, δεν τους είδα στο γήπεδο το Παρασκευοσαββατοκύριακο που μας πέρασε, να δούνε με τα μάτια τους το θέαμα που παρουσίαζε η ομάδα του Πανιωνίου. Δεν θα αραδιάσω ένα προς ένα τα σχόλια των αντίπαλων ομάδων, θα πω μονάχα πως ο Πανιώνιος έγινε περίγελος ομάδων που δεν τολμούσαν μέχρι πέρυσι να κοιτάξουν στα μάτια τα παιδιά της ομάδας μας. Πέρυσι είχαν χάσει πριν καν παίξουν εναντίον μας, φέτος αποκλειστήκαμε από τέτοιες ομάδες...

Την Παρασκευή το βράδυ, ηττηθήκαμε από τον Ποσειδώνα Ιλισίων με 9-8. Ο Ποσειδώνας κατέβασε μια μέτρια ομάδα με 1 μόνο αναπληρωματικό, και χάρη στην κούραση των παιδιών αυτών, καταφέραμε να πλησιάσουμε στο σκορ αλλά δεν καταφέραμε ούτε να ισοφαρίσουμε παρά τις ευκαιρίες που είχαμε στο τελευταίο δίλεπτο. Το κάθε παιδί της ομάδας μας έκανε ότι του κάπνιζε, και μόνο ομάδα δεν μπορούσες να αποκαλέσεις το σύνολο των παιδιών του Πανιωνίου που ήταν στην πισίνα.

Το Σάββατο το πρωί, νικήσαμε εύκολα τον Τρίτωνα Αμαρουσίου, που ήταν η πιο αδύνατη ομάδα του ομίλου μας, με 11-3. Το απόγευμα έγινε ντέρμπι με το Καλαμάκι, που στο τέλος το νικήσαμε με 6-4.

Την Κυριακή το πρωί, πριν τον κρίσιμο αγώνα με την Ηλιούπολη, ο προπονητής αντί να προσπαθήσει να ανεβάσει τα παιδιά ψυχολογικά, λίγο πολύ είπε στα παιδιά (αλλά και στους γονείς) πως έχουν ατομικές ευθύνες, πως έπρεπε να έχει παραιτηθεί από καιρό αλλά έμεινε για να μην θεωρηθεί ρίψασπις, πως την Δευτέρα (είτε προκριθούν είτε όχι) δεν θα συνεχίσει, και άλλα τέτοια ανεβαστικά της ψυχολογίας. Τα παιδιά έπαιξαν πιο κάτω από τις ατομικές αλλά και τις όποιες ομαδικές τους ικανότητες και ηττήθηκαν φυσιολογικά με 7-4. Η ψυχολογία την παιδιών στο ναδίρ.

Η πρόκριση παιζότανε στις 3 νίκες, κι εμείς πετύχαμε μόνο 2.

Το απογευματινό παιχνίδι με την Βουλιαγμένη είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, τα παιδιά δεν προσπάθησαν καν, ήττα με 18-1. Το μοναδικό γκολ του Πανιωνίου, ένα σουτ της απελπισίας από την σέντρα λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του τρίτου επταλέπτου.

Αυτός δεν είναι Πανιώνιος. Ντέρμπι με το Καλαμάκι, ήττες από Ιλίσια και Ηλιούπολη, και συντριβή από την Βουλιαγμένη, δεν είναι εικόνα ομάδας με μέλλον.

Από Σεπτέμβρη, όλα αυτά τα παιδιά που φέτος δεν έλαβαν την προσοχή που άξιζαν, εάν δουλευτούν σωστά μπορούνε να τα πάνε πολύ καλύτερα. Αρκεί να μην απλώσουμε και του χρόνου τραχανά, και να περιμένουμε να γίνουν τα πράγματα δια μαγείας. Στον αθλητισμό δεν υπάρχουν μαγικά, χρειάζεται οργάνωση από ανθρώπους με γνώσεις, κι όχι να διώχνουμε κακήν κακώς αυτούς που είχαμε, και ενώ στην συνέχεια δεν ασχολείται κανένας, να περιμένουμε κάτι καλύτερο. Με τις επιλογές της διοίκησης αλλά και με την αδιαφορία εν συνεχεία, δεν αξίζαμε κάτι καλύτερο. Κρίμα για τα παιδιά που εμπιστεύτηκαν τον Πανιώνιο για το αθλητικό τους μέλλον. Για τον Πανιώνιο αυτά τα παιδιά δεν είναι τίποτα περισσότερο από πενηντάρικα που πέφτουν κάθε μήνα μέσα σε μια μαύρη τρύπα, και δεν πάνε ούτε καν στην τσέπη αυτών που δουλεύουν για τα παιδιά αυτά. Όταν εμείς οι γονείς πληρώνουμε, αλλά με τα παιδιά μας ασχολούνται απλήρωτοι προπονητές που έχουν χίλια δίκια να έχουν παράπονα και να μην δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, έτσι δεν χτίζονται υποδομές και ομάδες που θα κρατήσουν ψηλά το όνομα και την ιστορία του συλλόγου μας.






16 σχόλια:

NK99 είπε...

Ο σύλλογος είναι άρρωστος. Αυτό κάνει μπαμ από μακριά και μόνο οι διοικούντες δεν το βλέπουν ή κάνουν ότι δεν το βλέπουν. Οι ίδιοι διοικούντες που πριν λίγο καιρό ζήτησαν ψήφο για να διοικήσουν.

Ας κάνουμε ένα δημοψήφισμα για το ποιος είναι ο πιο αντιπαθητικός σύλλογος στη Νέα Σμύρνη. Στοιχηματίζω ότι δεν θα πρωτεύσουν ούτε ο ΠΑΟ ούτε ο ΟΣΦΠ...

Ας πάμε να ρωτήσουμε στα δημοτικά τα παιδάκια γιατί δεν γίνονται Πανιώνιοι.

Ας ρωτήσουμε τους Μάκους γιατί έφυγαν και δεν βρήκαν να πούνε ένα καλό λόγο για ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΣΕ....

Να πούμε του στραβού το δίκιο ότι η ασθενεια προυπήρξε της διοίκησης, επίσης δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε για το ότι τα ταμεία είναι άδεια.

Εγώ τους προσάπτω ότι δεν έχουν τίποτα να δώσουν. Ούτε στην ΠΑΕ ούτε στον ερασιτέχνη.

amanAM είπε...

O Βεντούρης χρέωνε τα άδεια ταμεία της ομάδας, υποσχότανε χρήματα και υπέγραφε επιταγές, αλλά είχε όραμα και στόχους στις ομάδες.

Αξιοκατάκριτος για όλα τα πεπραγμένα, εκτός του ότι στόχευσε σε επιτυχίες, αλλά με λάθος τρόπο.

Οι νέοι διοικούντες, τόριξαν στην εξυγίανση, τόριξαν στην διάλυση των τμημάτων, δεν έχουν στόχους, κι έτσι πιστεύουν πως εξυγιαίνουν τον σύλλογο. Πιστεύω πως έχουν μπερδευτεί. Δεν έχω την αίσθηση πως είναι λαμόγια ή πως δεν αγαπάνε τον σύλλογο, όσοι γνωρίζω εξ αυτών είναι μια χαρά άνθρωποι, αλλά δεν μπορούν να βρουν λύσεις ή να πετύχουν την ομαλή λειτουργία των τμημάτων.

Εάν ήμουνα εγώ στην θέση τους, θα είχα πιθανόν λιγότερες λύσεις από αυτούς.

Δεν θέλω να είμαι άδικος, η κριτική εκ του ασφαλούς είναι εύκολη.

Γνωρίζω όμως προβλήματα των υποδομών του πόλο, και τρέχουμε οι γονείς να βοηθήσουμε όπως μπορούμε. Κάποιες επιλογές και η βαρηκοΐα τους σε όσα τους λέμε, δεν βοηθάνε να λύσουμε μερικά μικρά προβλήματα που μπορούσαν να λύνονται εύκολα, τουλάχιστον αυτά.

Δεν περιμένω να γίνουν θαύματα. Μικροπράγματα όμως που μπορούσαν να γίνουν, δεν γίνονται. Γι αυτά γκρινιάζω.

Για την ελπίδα πως στο μέλλον θα έχουμε κάτι να πατήσουμε επάνω του, αυτό είναι οι ακαδημίες και οι ομάδες υποδομών, κι αυτές πρέπει να τις προσέχουμε σαν τα μάτια μας. Κάποιοι άνθρωποι που δουλεύουν και προσφέρουν, πρέπει επίσης να τους προσέχουμε, γιατί εάν τους χάσουμε κι αυτούς, είμαστε χαμένοι.

Nikolas είπε...

Χωρίς να θέλω να μπω στα εσωτερικά του Πανιωνίου θα ήθελα να κάνω ένα μόνο σχόλιο. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί σχολιάζεται αρνητικά (έτσι το εξέλαβα) το υπήρξε «Ντέρμπι» με το Καλαμάκι (ΝΟΚ).?
Ξέρετε τι δουλειά έχουν κάνει τα παιδιά, ο προπονητής και ο σύλλογος σε αντίξοες συνθήκες? Από την άλλη μεριά εμείς του Καλαμακίου έχουμε παράπονα από τη διαιτησία τόσο από τον μεταξύ μας αγώνα όπως και με τα Ιλίσια. Να μην αναφέρω στην «κόκκινη κάρτα» στον προπονητή μας με τον Τρίτων όπου δεν μπορούσε να μιλήσει όχι να φωνάξει σε αυτόν τον αγώνα λόγω φαρυγγίτιδας.
Αν κανείς (που κανέναν δεν είδα να σχολιάζει – εδώ και σε άλλα site) τα αποτελέσματα του ΝΟΚ θα έβλεπε αυτό που θα πω τώρα. Του χρόνου κύριοι να εύχεστε αν μην είστε στο διάβα μας γιατί δε θα δώσουμε δικαίωμα στους διαιτητές για το αποτέλεσμα των αγώνων μας (πάντα βέβαια σεβόμενος τη δυναμικότητα της Βουλιαγμένης και του Φαλήρου)
Σύντομα θα ανεβάσω στο You Tube τους αγώνες και όποιος θέλει θα δει και θα καταλάβει. Καλή συνέχεια με τα εσωτερικά σας.
Ένας Καλαμακιώτης

amanAM είπε...

Σε καμία περίπτωση δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να προσβάλλω το Καλαμάκι και την προσπάθεια των παιδιών και του προπονητή, που εκτός των άλλων τον εκτιμώ αφάνταστα.

Το Καλαμάκι είναι η ομάδα της γειτονιάς μου, η πρώτη ομάδα του γιού μου, και εύχομαι του χρόνου να καταφέρει να διακριθεί.

Δεδομένων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος του Καλαμακίου, πέρυσι έχασε τους περισσότερους παίκτες λόγω ότι η πισίνα ήταν κλειστή για μεγάλο διάστημα, 2 από τους βασικούς του Πανιωνίου ήταν παίκτες του Καλαμακίου πέρυσι, ένας εξ αυτών ο γιος μου, κάποια άλλα παιδιά κατέληξαν στην Ηλιούπολη, στην Βουλιαγμένη, στην Γλυφάδα, κλπ.

Φέτος η ομάδα κρατήθηκε με νύχια και με δόντια, πάλι χωρίς κολυμβητήριο για μεγάλο διάστημα.

Δεδομένων των προβλημάτων του Καλαμακίου, δεδομένης και της παράδοσης του Πανιωνίου στο πόλο, θα έπρεπε τα παιχνίδια αυτά να είναι περίπατος και όχι ντέρμπι.

Όμως ο Πανιώνιος με 2 (ουσιαστικά) κολυμβητήρια, δεν έδωσε την παραμικρή προσοχή στα τμήματα υποδομών, σε αντίθεση με το Καλαμάκι. Δεν υπάρχει δικαιολογία, γιατί ούτε το Καλαμάκι έχει οικονομική άνεση, αντιθέτως το μπάτζετ του Καλαμακίου είναι ακόμα μικρότερο από αυτό του Πανιωνίου.

Άρα η καλή δουλειά που (προφανώς) έγινε στο Καλαμάκι, είναι αποτέλεσμα επιλογών και προσπάθειας, που εξέλειψαν από τον Πανιώνιο.

Εύχομαι στο Καλαμάκι καλή επιτυχία του χρόνου, ελπίζω πως του χρόνου θα γίνει σωστός προγραμματισμός και σωστή δουλειά και στον Πανιώνιο, και να παρουσιάσουμε άλλη εικόνα, τέτοια που να μην ξαναγίνει ο Πανιώνιος περίγελος των αντιπάλων του.

Ο προπονητής της ομάδας μας, δικαιολόγησε την ήττα μας από την Ηλιούπολη σε φαλτσοσφυρίγματα. Εγώ διαφώνησα μαζί του. Όταν χάνεις 4-5 ευκαιρίες μόνο στα τελευταία 2 λεπτά, όταν τα σουτ πέρασαν πάνω από τα δοκάρια ή πέτυχαν τον τερματοφύλακα, τότε δεν σου φταίνε τα όποια λάθη της διαιτησίας, ιδίως σε ένα άθλημα όπως το πόλο που πολλά γίνονται κάτω από το νερό.

Οι οπαδοί και οι γονείς των παιδιών, πάντα αισθανόμαστε πως αδικούμαστε, δεδομένου ότι δεν γνωρίζουμε σωστά τους κανονισμούς. Για να κρίνουμε έναν διαιτητή, πρέπει να δούμε εάν σφυρίζει μονόπλευρα. Εάν σφυρίζει συνέχεια επιθετικά ας πούμε, ενώ σε αντίστοιχη κίνηση παίκτη της άλλης ομάδας τα δίνει αμυντικά, τότε πράγματι υπάρχει αδικία. Εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο.

Το Καλαμάκι στο μεταξύ μας παιχνίδι, είχε ευκαιρίες που δεν τις εκμεταλλεύτηκε. Δεν νομίζω πως έγιναν αίσχη από τον διαιτητή.

Στο παιχνίδι με την Ηλιούπολη που αποβλήθηκε ο προπονητής σας, αποβλήθηκε εν συνεχεία και ο αντίπαλος προπονητής. Ο διαιτητής εκείνος ήταν όντως καραγκιόζης. Όμως δεν θα ξεχάσω τις ευκαιρίες που έχανε και σε εκείνο το παιχνίδι το Καλαμάκι, γιατί εμείς (οι Πανιώνιοι) ελπίζαμε να κάνει την έκπληξη το Καλαμάκι, και μας πονούσαν οι ευκαιρίες που χανόντουσαν...

Περιμένω το link για το παιχνίδι.

Nikolas είπε...

Καλησπέρα,
Θέλω να ξέρεις ότι γνωριζόμαστε και γι’ αυτό έκανα το Post αυτό. Το Σ-Κ θα ανεβάσω τους αγώνες. Άσχετα με το θέμα και το πώς βλέπουμε τα πράγματα θα ήθελα απλά να πω ότι έχω παίξει Polo παλιά (χρόνια πριν) και επίσης έχω διαβάσει τους κανόνες ξανά για να ξαναθυμηθώ.
Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω απλώς το ότι είμαι γνώστης των κανόνων και σας στέλνω και το λινκ που θα βρείτε updated τους κανόνες από το σύνδεσμο Ελλήνων διαιτητών. Στο στέλνω καθότι το θεωρώ χρήσιμο. Κατέβασέ το να το έχεις, όσοι πιο πολύ ξέρουμε τόση λιγότερη ασυδοσία και έλεγχο της διαιτησίας κάνουμε.
Θα χαρώ να τα πούμε από κοντά γιατί εχθές έφυγες και μάλιστα είδα τον Ιάσονα μαζί σου (εκτός πισίνας).
Για το λινκ στο you tube θα στο στείλω….
Καλή συνέχεια και εύχομαι λύση των θεμάτων σας. Δε θα ήθελα «αποδυναμωμένους» αντιπάλους, μειώνει την αξία της νίκης.
Νικόλας

Nikolas είπε...

sorry to link για τους κανόνες

http://www.sedy.gr/

amanAM είπε...

Εχθές είχα προβλήματα... Πιστεύω πως έχω καταλάβει ποιός είσαι, είσαι εσύ που ο πεθερός σου έχει ρενώ???

Δεν ήθελα να προσβάλλω τον ΝΟΚ, ούτε και εσένα. Εάν θυμάσαι, εγώ το παιχνίδι το παρακολούθησα από τα κάγκελα έξω από το κλειστό κολυμβητήριο, και δεν έχω άποψη για την διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα χαρώ να δω το βίντεο, αν και ο γιός μου σε εκείνο το παιχνίδι δεν έπαιξε καλά. Είχαμε ένα ατύχημα, διαλύθηκε το αμάξι μας ενώ το οδηγούσε η γυναίκα μου και το παιδί, τραυματίστηκε ελαφριά η γυναίκα μου, και εκείνες τις μέρες το παιδί είχε πολύ κακή ψυχολογία λόγω της ταλαιπωρίας και φυσικής αλλά και ψυχολογικής.

Γι αυτό μετά τους αγώνες, τον κράτησα λίγο μακριά, να αποφορτιστεί. Καλό το πόλο, αλλά η ψυχολογία του παιδιού μου πιο σημαντική.

amanAM είπε...

το παιδί δεν οδηγούσε... ήταν επιβάτης στο πίσω κάθισμα και την γλύτωσε χωρίς το παραμικρό τραύμα.

Nikolas είπε...

Ελπίζω να είστε καλά και μακριά από τέτοια...

Καλή ανάρρωση ψυχική και σωματική..

vassilis είπε...

Κάποια σχόλια από τη μεριά μου. Ο όμιλος όντως ήταν βατός. Ο λόγος ήταν ότι ένα απο τα βαριά ονόματα (Πανιώνιος) παρουσιάστηκε πρακτικά διαλυμένος δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους άλλους να κάνουν όνειρα.

Η διατησία σε μερικά παιγνίδια ήταν για τα μπάζα (χαρακτηριστικότερη αυτή του ΚΟΠΙ-Καλαμακίου όπου αποβλήθηκαν και οι δύο προπονητές , αυτός του Καλαμακίου για ψύλλου πήδημα) αλλά δεν χαρακτήρισε αυτή τους αγώνες.
Είδαμε ένα Καλαμάκι πολύ αγωνιστικό, ένα ΚΟΠΙ και αυτό πολύ αγωνιστικό αλλά πολύ πιο έμπειρο από το Καλαμάκι και αυτό έκανε τη διαφορά, μια Βουλιαγμένη εκτός συναγωνισμού, έναν Τρίτωνα πολύ αδύνατο, ένα Πανιώνιο απογυμνωμένο, και μια Ηλιούπολη με καλούτσικη πρώτη εφτάδα.

Η βαθμολογία αν τη δει κανείς αγωνιστικά είναι τελικά άδικη μόνο στην περίπτωση του Καλαμακίου που δικαιούνταν τουλάχιστον ένα βαθμό στο ματς με το ΚΟΠΙ.

Για τους μινι παίδες του Πανιωνίου θα πω κάτι απλό. Θα πρέπει οι γονείς να πάνε στη διοίκηση και να την ρωτήσουν ξεκάθαρα: Θέλετε να υπάρχει αυτό το τμήμα στην ομάδα; Αν θέλετε παρουσιάστε μας το πλάνο λειτουργίας της ομάδας την επόμενη χρονιά, ένα πλάνο που θα εξασφαλίζει την απρόσκοπτη προπόνηση της ομάδας και την πληρωμή των προπονητών. Το τμήμα αυτό είναι το σημαντικότερο των υποδομών του πόλο καθώς βάζει τις βάσεις για τα επόμενα τμήματα. Αν το παραμελήσει ο σύλλογος σε 3 χρόνια δεν θα έχει έσοδα από κανένα τμήμα. Τα πράγματα είναι απλά.

Y.G. Αντώνη εύχομαι να είστε όλοι καλά από το ατύχημα.

Nikolas είπε...

Καλησπέρα σας,
Όπως σας είχα υποσχεθεί ο αγώνας Πανιώνιος – Καλαμάκι, θα το βρείτε στα ακόλουθα Link


20120623 Panionios - NOK 1st period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/8Rey9KAI-AQ

20120623 Panionios - NOK 2nd period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/NLN4DBK4Xlo

20120623 Panionios - NOK 3rd period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/Gk8rk7deG2s

20120623 Panionios - NOK 4th period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/Zffkk0bP5Qo


Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε,

Νικόλας

Nikolas είπε...

Καλησπέρα σας,
Όπως σας είχα υποσχεθεί ο αγώνας Πανιώνιος – Καλαμάκι, θα το βρείτε στα ακόλουθα Link


20120623 Panionios - NOK 1st period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/8Rey9KAI-AQ

20120623 Panionios - NOK 2nd period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/NLN4DBK4Xlo

20120623 Panionios - NOK 3rd period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/Gk8rk7deG2s

20120623 Panionios - NOK 4th period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/Zffkk0bP5Qo


Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε,

Νικόλας

Nikolas είπε...

Καλησπέρα σας,
Όπως σας είχα υποσχεθεί ο αγώνας Πανιώνιος – Καλαμάκι, θα το βρείτε στα ακόλουθα Link


20120623 Panionios - NOK 1st period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/8Rey9KAI-AQ

20120623 Panionios - NOK 2nd period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/NLN4DBK4Xlo

20120623 Panionios - NOK 3rd period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/Gk8rk7deG2s

20120623 Panionios - NOK 4th period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/Zffkk0bP5Qo


Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε,

Νικόλας

Nikolas είπε...

αλησπέρα σας,
Όπως σας είχα υποσχεθεί ο αγώνας Πανιώνιος – Καλαμάκι, θα το βρείτε στα ακόλουθα Link


20120623 Panionios - NOK 1st period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/8Rey9KAI-AQ

20120623 Panionios - NOK 2nd period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/NLN4DBK4Xlo

20120623 Panionios - NOK 3rd period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/Gk8rk7deG2s

20120623 Panionios - NOK 4th period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/Zffkk0bP5Qo


Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε,

Νικόλας

Nikolas είπε...

αλησπέρα σας,
Όπως σας είχα υποσχεθεί ο αγώνας Πανιώνιος – Καλαμάκι, θα το βρείτε στα ακόλουθα Link


20120623 Panionios - NOK 1st period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/8Rey9KAI-AQ

20120623 Panionios - NOK 2nd period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/NLN4DBK4Xlo

20120623 Panionios - NOK 3rd period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/Gk8rk7deG2s

20120623 Panionios - NOK 4th period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/Zffkk0bP5Qo


Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε,

Νικόλας

Nikolas είπε...

Kαλησπέρα σας,
Όπως σας είχα υποσχεθεί ο αγώνας Πανιώνιος – Καλαμάκι, θα το βρείτε στα ακόλουθα Link


20120623 Panionios - NOK 1st period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/8Rey9KAI-AQ

20120623 Panionios - NOK 2nd period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/NLN4DBK4Xlo

20120623 Panionios - NOK 3rd period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/Gk8rk7deG2s

20120623 Panionios - NOK 4th period.wmv
Το βίντεό σας θα δημοσιευτεί στη διεύθυνση: http://youtu.be/Zffkk0bP5Qo


Καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε,

Νικόλας