Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Να γκρινιάξω? Ας γκρινιάξω!!!

Όχι ότι αλλάζει κάτι, αλλά έτσι, για να μπορώ να λέω πως εγώ τα έλεγα...

Την επόμενη Παρασκευή αρχίζει η πρώτη φάση του πρωταθλήματος mini παίδων.

Στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας μας, μαζεύτηκαν δεν μαζεύτηκαν 6-7 παιδιά στην μικρή πισίνα του Πανιωνίου. Μαζί τους και 7-8 παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας, και όλοι μαζί κάνανε μια προπόνηση τύπου πάνω τα χεράκια, κάτω τα χεράκια, παρόλο που απομένουν μόνο λίγες μέρες για την έναρξη του πρωταθλήματος. (Βέβαια ποιός είμαι εγώ να κρίνω την σοβαρότητα μιας προπόνησης? Μάτια έχουμε και βλέπουμε, αλλά δεν είμαστε ειδικοί για να κρίνουμε...)

Κάποια παιδιά προτίμησαν να πάνε στην γιορτή για το τέλος της σχολικής χρονιάς, ενώ κάποια άλλα λείπουν λόγω εκλογών στα χωριά τους μαζί με τους γονείς τους, προφανώς το πρωτάθλημα είναι  ήσσονος σημασίας όχι μόνο για τον Πανιώνιο αλλά και για τα ίδια τα παιδιά... Εμποτίστηκαν όλη την χρονιά με το πνεύμα του μαζικού αθλητισμού, τα πρωταθλήματα είναι για άλλους που ασχολούνται με ποταπά θέματα...

Γυρνώντας σπίτι χθές το βράδυ, έμαθα πως το Καλαμάκι συμμετέχει σε κάποιο τουρνουά προετοιμασίας, προετοιμάζονται για να αντιμετωπίσουν εμάς που έχουμε απλώσει τραχανά!
Ένα τουρνουά μίνι παίδων ξεκινάει και στα Χανιά με την συμμετοχή των πιο κάτω ομάδων:
Ολυμπιακός, 
Π. Φάληρο, 
Γλυφάδα, 
Ρέθυμνο, 
ΝΟΠ,
Παρτιζάν Βελιγραδίου και 
φυσικά τα Χανιά 

Γι αυτούς όλους το πρωτάθλημα mini παίδων δεν είναι τόσο ασήμαντο.

3 σχόλια:

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Και τί απορείς ρε Αντώνη...
Και στο ποδόσφαιρο που πάει ο γυιός μου, υποτίθεται πως θα πήγαιναν σε κάποιο τουρνουά το Πάσχα...δέν πήγαν. Υποτίθεται πως θα πήγαιναν στο τέλος της χρονιάς σε τουρνουά στο Καρπενήσι...δέν πήγαν. Μάλλον καμμία ομάδα του Πανιωνίου δέν πήγε σε κανένα τουρνουά... Και ο λόγος προφανής: δεν υπάρχει σάλιο, οι προπονητές απλήρωτοι...πώς να τους υποχρεώσεις να πάνε σε τουρνουά εκτός Αθηνών; να πληρώσουν κι απ' την τσέπη τους; άσε που οι περισσότεροι φύγανε/φεύγουνε... Να χαιρόμαστε την...Πανιώνια διοίκηση.

amanAM είπε...

οι περισσότεροι σύλλογοι, έχουν εξ ίσου απλήρωτους τους προπονητές...

Δεν είναι στα λεφτά το πρόβλημα.
Είναι στην ανυπαρξία σχεδιασμού, προοπτικής ανάπτυξης, κλπ.

Ποιός θα σχεδιάσει και θα χτίσει τις ομάδες και το μέλλον, εάν αυτοί που διοικούν δεν έχουν ιδέα, και δεν χρησιμοποιούν ικανούς ανθρώπους με γνώσεις?

Στο πόλο, είχαμε έναν τέτοιον, τον Σιταρένιο. Τον εξώθησαν σε παραίτηση, και δεν αντικαταστάθηκε από κανέναν αντίστοιχο.

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν τους έκανε ο άνθρωπος αυτός, αλλά ας το δεχτώ πως δεν έκανε... Ποιός κάνει κουμάντο τώρα στο τμήμα? Ο κανένας μαζί με τον τίποτα!!!

amanAM είπε...

όταν αυτοί που διοικούν, έχουν πιάσει ένα τροπάρι ότι ο Πανιώνιος θέλει να αναπτύξει μαζικό αθλητισμό και όχι πρωταθλητισμό, όπου μαζικός αθλητισμός είναι γυμναστική σε άτομα που αποκλείονται από την πρόσβαση σε αθλητικούς συλλόγους και δραστηριότητες, χωρίς αθλητικούς στόχους, από εκεί και πέρα όλα είναι δρομολογημένα ώστε να διαλύσουν οι ακαδημίες και οι υποδομές όλων των ομάδων, και οι (απλήρωτοι) προπονητές να μην έχουν στόχους και κίνητρα.

Καλός ο μαζικός αθλητισμός, και είμαι υπέρ στο να τον αναπτύξει ο Πανιώνιος, αλλά όχι εις βάρος του αθλητισμού με στόχους, που ονομάζεται πρωταθλητισμός. Ας του αλλάξουνε όνομα του Πανιωνίου, να τον ονομάζουμε joe weider gym ή κάπως έτσι, να ξέρουμε που πατάμε και που βρισκόμαστε...