Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

αδειοδότηση γιοκ!

Όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε...


Άμεσα πρέπει να βρεθούν καμιά τρακοσαριά χιλιάδες, ώστε να γίνει διακανονισμός των χρεών προς την Εφορία, μπας και πάρουμε ενημερότητα και πάρουμε και την αδειοδότηση τελικά.

Αναρωτιέμαι, προς τι η προσπάθεια εξεύρεσης αυτών των χρημάτων? Με τι έσοδα θα πληρωθούν όλα τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί και διακανονιστεί  για το άμεσο αλλά και το απώτερο μέλλον? Εάν δεν χαθεί η αδειοδότηση φέτος, θα χαθεί σίγουρα του χρόνου!!!

Ακούγεται πως θα γίνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ώστε να εξευρεθούν τα χρήματα αυτά. Εγώ θα βοηθήσω όπως και όσο μπορώ, αλλά δεν θεωρώ πως θα σώσουμε κάτι με τέτοιες ενέργειες. Είναι σαν να δίνουμε ασπιρίνες για τον πονοκέφαλο σε καρκινοπαθή σε τελικό στάδιο.

Η λύση είναι μια και μοναδική, πρέπει να αντιμετωπίσουμε κατάματα την πραγματικότητα: Δεν υπάρχει σάλιο και η προίκα του παρελθόντος μας έχει προ πολλού βουλιάξει στον βούρκο.

Πρέπει να παραμείνουμε με τους παίκτες που μπορούμε να πληρώνουμε, και τα έξοδα της ομάδας να κατέβουν τόσο ώστε να περισσεύει και κάτι για να αποπληρώνουμε σιγά σιγά τα χρέη μας. Πρέπει να βρούμε εναλλακτικές πηγές εσόδων, και να ρίξουμε το βάρος των προσπαθειών μας εκεί που ο Πανιώνιος έχει δύναμη και παράδοση: Στις ακαδημίες και στις υποδομές.

Το να χάσουμε κατηγορίες στα πρωταθλήματα δεν θα είναι τόσο επώδυνο, εάν παράλληλα βάλουμε τις βάσεις της επανόδου στο μέλλον με δικά μας παιδιά που θα ματώνουν για την φανέλα του Πανιωνίου. Χρειαζόμαστε σχέδιο ρεαλιστικό και πιστή εφαρμογή του μέχρι να συλλέξουμε τους καρπούς της προσπάθειας αυτής.

Πιστεύω πως όλοι οι φίλοι και οι οπαδοί του Πανιωνίου πρέπει να βοηθήσουν την ομάδα, έστω και με το χαρτζιλίκι τους, κάποιοι που μπορούν περισσότερα ήρθε η ώρα που θα αποδείξουν εάν αγαπάνε τον σύλλογο εμπράκτως δίνοντας κάτι παραπάνω.


Δεν υπάρχουν σχόλια: