Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

χορός υποδομών του βόλεϊ

Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στο Μοσχάτο, μια γιορτή για τις υποδομές του βόλεϊ.

Τα παιδιά χόρεψαν και τραγούδησαν, περάσανε καλά, γενικά τέτοιες εκδηλώσεις βοηθάνε να δεθούν τα παιδιά ακόμα περισσότερο μεταξύ τους αλλά και με τον Πανιώνιο.

Παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Πανιωνίου κύριος Τσάβαλος, μέλη της διοίκησης, γονείς αλλά και παιδιά. Βραβεύτηκαν τα αγωνιστικά τμήματα για τις επιτυχίες τους. Εκτός των άλλων, βραβεύτηκε και το μπλογκ "ela re panionares" για την προσφορά του και την στήριξη όλων των αγωνιστικών τμημάτων του Πανιωνίου.

Η διοίκηση της ομάδας πρέπει να στηρίξει τα τμήματα αυτά, που είναι το μέλλον της ομάδας μας, δεδομένου ότι ο Πανιώνιος (όπως είπε ο Πάνος Τσελέντης) ήταν αυτός που έφερε το άθλημα αυτό στην Ελλάδα το 1922.

Σήμερα στις 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη προπόνηση του νεοσύστατου τμήματος βόλεϊ βετεράνων. Μια εξαιρετική πρωτοβουλία που ξεκίνησε την προηγούμενη Τρίτη. Όσοι πιστοί (γνώστες ή εντελώς αρχάριοι) προσέλθετε. Ο Πανιώνιος μπορεί να προσφέρει αθλητική διέξοδο σε ενήλικους (ασχέτως πόσο ενήλικοι είναι...) είτε ασχολήθηκαν παλιά με το άθλημα είτε όχι. Είναι ευκαιρία να ξεκολλήσουμε από τον καναπέ και την τηλεόραση και να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που μας προσφέρεται. 

Οι προπονήσεις θα είναι κάθε Τρίτη, Σάββατο και Κυριακή, για άντρες και γυναίκες μαζί. Πληροφορίες στην γραμματεία του τμήματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: