Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

μας έχεις λείψει απελπιστικά...

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Φαμπιάν Εστογιανόφ στο ομαδικό πρόγραμμα προπονήσεων και κατ' επέκταση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανιώνιου έχει ξεκινήσει, καθώς ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου, κ. Κατσιαφαράκης, άναψε το «πράσινο φως» για το τελικό στάδιο της αποκατάστασής του.

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές ζήτησαν από την διοίκηση να μεταφέρει στους φιλάθλους τις ευχαριστίες του αναφορικά με την στήριξή τους.

Ο αγαπημένος «Λόλο» της κερκίδας επανεξετάστηκε από τον κ. Κατσιφαράκη, ο οποίος αποφάσισε πως είναι έτοιμος να περάσει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.

Το βάρος πέφτει πλέον στον γυμναστή της ομάδας, οποίος θα αναλάβει την βελτίωση της φυσικής του κατάστασης και την ενδυνάμωση του Ουρουγουανού.

Το όλο πρόγραμμα αναμένεται να διαρκέσει δύο εβδομάδες, γεγονός που σημαίνει ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο Εμίλιο Φερρέρα θα έχει στη διάθεση τον Εστογιανόφ τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου.

«Ευχαριστούμε τον κόσμο»

Μετά τη λήξη τόσο του φιλικού, όσο και της πρωινής προπόνησης, στα «πηγαδάκια» μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου υπήρχε διάχυτη η στενοχώρια για το ότι χάθηκε ο αγώνας της Λιβαδείας.

Η στεναχώρια αυτή ήταν ακόμη πιο έντονη, όταν η συζήτηση έφθανε στους φιλάθλους που στάθηκαν στο πλευρό της ομάδας.

Οι παίκτες, δήλωναν εντυπωσιασμένοι από την δυναμική παρουσία του κόσμου και όλοι ζήτησαν από τους υπεύθυνους της διοίκησης να μεταφέρουν τις ευχαριστίες τους προς τους φιλάθλους του Πανιωνίου, που έδωσαν το εντυπωσιακό παρών στις κερκίδες της Λιβαδειάς.

«Γι' αυτόν τον κόσμο είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα στους επόμενους αγώνες», έλεγαν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ακόμα δεν μπορούν να «χωνέψουν» πως χάθηκαν οι βαθμοί στον αγώνα της Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: