Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Λεβαδειακός-Πανιώνιος 1-0

Στο πρώτο ημίχρονο, παίξαμε καλά, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έδειχνε ικανή να παίξει καλύτερα, και να διεκδικήσει τίποτα καλύτερο, από το να αμυνθεί για να μην χάσει.
Δυστυχώς, ο Σίμωσης, στην πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα, έχασε μοναδικό τετ α τετ πριν συμπληρωθεί το 20ό δευτερόλεπτο, ενώ η αστοχία των Μπάλαμπαν, του Ρεκόμπα τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις, στέρησαν στον Πανιώνιο την ευκαιρία να προηγείται. Σε μια αριστοτεχνική εκτέλεση κόρνερ, του Ρεκόμπα, κόντεψε να μπει απ ευθείας γκολ από κόρνερ.
Στο πρώτο ημίχρονο, ο διαιτητής αρνήθηκε 2 περιπτώσεις πέναλτι στον Σίμωση, στην πρώτη περίπτωση τον τράβηξαν πεντακάθαρα από την φανέλα και τον έριξαν, ενώ στην δεύτερη πρόλαβε και τσίμπησε την μπάλα και συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα, και είδε κίτρινη κάρτα για θέατρο, ενώ ο τερματοφύλακας με τον οποίον υποτίθεται ότι δεν υπήρξε επαφή τραυματίστηκε και του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες. Εάν δεν συγκρούστηκαν και ήταν θέατρο του νεαρού, τότε γιατί τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού? Ο διαιτητής επίσης χαρίστηκε στον Λεβαδειακό σε ένα φάουλ που έγινε στον Μανιάτη, και έπρεπε ο παίκτης του Λεβαδειακού Κόλτζος να δει την δεύτερη κίτρινη φάση. Όλα θα ήταν διαφορετικά εάν έμεναν με 10 παίκτες από το 20 περίπου λεπτό.
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός είχε μόνο μια ευκαιρία, με τον Μπάρκογλου, που έπιασε μια κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι, ξεψυχισμένα όπως συνήθως, αυτό το παιδί έχει όλα τα προσόντα, αλλά είναι παλτό, το φοράγαμε εμείς πέρυσι, τώρα το φοράνε αυτοί.
Το δίκαιο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, θα ήταν 0-2 ή 1-3.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ευκαιρίες μειώθηκαν, αλλά στο 70 περίπου, μια φάση που δεν ήταν πέναλτι κατά την γνώμη μου, καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ μας, αλλά ο Ρεκόμπα το εκτέλεσε νωθρά, και όχι μόνο δεν προηγηθήκαμε, αλλά στην επόμενη φάση έγινε το 1-0 από τον Λεβαδειακό. Τι να πεις? Είναι βέβαιο ότι είναι συνδυασμός ατυχίας και ανικανότητας.
Στο 80φεύγα, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κουμουρτζί, που είχε αναιμική συμμετοχή στο παιχνίδι, ίσως γιατί δεν είναι δεξί χαφ όπου επιλέχθηκε να τοποθετηθεί, ενώ εν συνεχεία, ο Μπάλαμπαν έχασε άλλο ένα από αυτά που δεν χάνονται, στο 89. Δεν αξίζαμε τέτοια ήττα. Αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε τέτοια παιχνίδια, ποιόν θα κερδίσουμε? Τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό?
Δυστυχώς… Ας ελπίσουμε με τον ερχομό του Ριέρα και την αποθεραπεία του Εστογιάνωφ, να δούμε κάτι καλύτερο. Μέχρι τότε, υπομονή.
Μεγάλη απογοήτευση μέχρι στιγμής η φετινή χρονιά. Κι αν πάρουμε υπ όψιν μας ότι «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», τότε δεν είναι καλά τα πράγματα.

3 σχόλια:

Costix είπε...

Αντωνη, κατ' αρχας Πανιωνιους χαιρετισμους.

Αν εχεις λιγο καιρο, ριξε και καμμια ματια στο blog του φιλου μου του brfunatic.

http://www.brfunatic.blogspot.com/

amanAM είπε...

το πρόσθεσα άμεσα στον κατάλογο των blogs που συστήνω.

Costix είπε...

οκ, σε περιμενουμε για εποικοδομητικη κουβεντα και πλακιτσα.