Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΗΣ (συνέχεια...)



Βλέποντας τα στιγμιότυπα, θεωρώ ότι υπήρχε ένα πονηρό μάγκωμα του χεριού του επιθετικού του Άρη, και όπως πάει να σταματήσει για να σουτάρει, ο Κουτσόπουλος τον τραβάει και τον ανατρέπει. Αν και στο ζωντανό δεν φάνηκε για πέναλτυ, πιστεύω πως τελικά μάλλον ήταν. Και το επόμενο σφύριγμα για οφ σάιτ, δεν πρέπει να ήταν σωστό.

Δεν δέχομαι να στραβώνομαι επιλεκτικά. Ο Άρης αδικήθηκε!!!

Βέβαια, δεν θεωρώ ότι ξαφνικά ο διαιτητής υποστήριζε τον Πανιώνιο, προφανώς ήταν αδύνατο στην ροή του παιχνιδιού να φανεί η μασχαλιά του Κουτσόπουλου, πιο πολύ με επιθετικό φάουλ έμοιαζε.

Ο επόπτης που έλεγχε την περιοχή του Άρη στο πρώτο ημίχρονο και του Πανιωνίου στο δεύτερο, σήκωνε την σημαία με το παραμικρό. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Εστογιάνωφ πήρε την μπάλα και ξεχύθηκε μόνος, και ανακάλυψε επιθετικό φάουλ, ενώ τους χώριζαν 2 μέτρα τουλάχιστον!!!

Σήκωσε και για εμάς κάποια οφ σάιτ, που δεν είδα στα στιγμιότυπα για να τα κρίνω. Ο συγκεκριμένος επόπτης δεν εφάρμοσε σε όλο το παιχνίδι την αρχή πως η αμφιβολία είναι υπέρ του επιτιθέμενου.

Γενικά όμως, στις μικροδιεκδικήσεις, έβλεπε ο διαιτητής όλα τα "αμφισβητούμενα" υπέρ του Άρη. Μπροστά στα ματια μας, 2 πλάγια υπερ μας, δόθηκαν ανάποδα, το ένα μάλιστα ο επόπτης το έδειξε κανονικά, και ο διαιτητής έδειξε με χειρονομία ότι αυτό αποφασίζει και το έδωσε ανάποδα. Στα φάουλ το ίδιο. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου που οι Αρειανοί ξάπλωναν συνέχεια, δεν κράτησε τίποτα, ενώ στο δεύτερο που παίχτηκε περισσότερη μπάλα, κράτησε 4 λεπτά... Ο Άρης έπρεπε να παίζει με 10 παίχτες (κι έτσι δεν θα αδικείτο στις φάσεις που είδαμε) γιατί κάτι φάουλ που έγιναν αριστερά στην επίθεση του Πανιωνίου, δεν βγήκαν οι κίτρινες (δεύτερη κίτρινη-κόκκινη) που έπρεπε.

Στο πρώτο ημίχρονο που ο Κέλεμανς έκανε καθυστερήσεις συνέχεια, δεν του έκανε καν παρατήρηση, ενώ όταν ήμασταν εμείς μπροστά στο σκορ, η κίτρινη κάρτα στον Κρέσιτς βγήκε με την μια.

Τέλος πάντων, τώρα είμαστε όγδοοι, ένα βαθμό λιγότερο από την ΑΕΚ και τον Εργοτέλη, και τρεις βαθμούς πίσω από Λάρισα και Ξάνθη και 4 βαθμούς πίσω από ΠΑΟ.
(θεωρώ ότι το πιο πιθανό αποτέλεσμα ΠΑΟ-ΕΡΓΟΤΕΛΗ είναι νικη του ΠΑΟ, αν και δεν είναι τόσο προφανές)

Είναι πολύ νωρίς ακόμα, και παρόλους του χαζούς χαμένους βαθμούς από ΞΑΝΘΗ και από ΟΦΗ (κανονικά θα μπορούσαμε να είμαστε τουλάχιστον +5)και από τους χαμένους βαθμούς από την ΑΕΚ (έτσι όπως εξελίχτηκε το παιχνίδι), τίποτα δεν έχει χαθεί!!!

Μην καταντήσουμε σαν του Ολυμπιακούς και τους Παναθηναϊκούς, η ομάδα δεν μπορεί συνέχεια να κερδίζει... Εγώ προτιμάω να βλέπω ωραία μπάλα!!! (που με εξαίρεση τον Πανθρακικό, φέτος είδαμε μπάλα και τα καλύτερα έρχονται...)

Τώρα, έρχεται ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ. Δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαι αισιόδοξος.

Δυστυχώς θα χάσω τα παιχνίδια με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ, θα λείπω εκτός Ελλάδας.

Ειδικά με τον Βάζελο, δεν ήθελα να το χάσω.
Εύχομαι το καλύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: