Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

2-5

Διαφορά κλάσης!!!

Άντε μουνιά, τελEιώσανε τα αστεία
θα χάνετε, πριν φτάσετε πλατεία

Ρεκόμπα, Ρεκόμπα, Ρεκόμπα,
Θα τους γαμήσεις, θα τους κάνεις όλους ρόμπα!!!


1. Ολυμπιακός 16
2. ΠΑΟΚ 15
3. Ξάνθη 14
4. Παναθηναϊκός, Λάρισα, Πανιώνιος 11
(Ο ΠΑΟ έχει να παιξει κι εκείνο το εντός έδρας παιχνίδι που αναβλήθηκε λόγω Μαντόνας, με τον Εργοτέλη)

Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την διαφορά ποιότητας των Ρεκόμπα και Εστογιάνοφ και επικράτησε με το ευρύ 5-2 του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.



Χορταστικό ήταν το πρώτο μέρος στο Παγκρήτιο, με τις δύο ομάδες να ξεκινάνε "ορεξάτες" και να αποκτούν ρυθμό από τα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και έφταναν με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Κρέσιτς. Ο Πανιώνιος είχε προβλήματα στην αμυντική του λειτουργία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει σημαντικά, σε προσπάθειες των Ρομάνο (10`) και Ογκουνσότο (14`).

Οι φιλοξενούμενοι, κόντρα στην ροή του αγώνα, ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν, όταν στο 20` το σουτ του Γκονσάγκα σταματάει στο χέρι του Κορδονούρη, με τον διαιτητή Λαμπρόπουλο να δείχνει το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό του Εργοτέλη. Ο Χούτος δεν αστόχησε από τα 11 βήματα και άνοιξε το σκορ για τον Πανιώνιο. Αυτή η εξέλιξη αποσυντόνισε τους παίκτες του Νίκου Καραγεωργίου, με αποτέλεσμα να δεχτούν και δεύτερο γκολ στο 27`. Ο Εστογιάνοφ έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Εργοτέλη, από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, σέντραρε χαμηλά στον Ρεκόμπα, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 για τους κυανέρυθρους.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι, παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με δέκα παίκτες, έκλεισαν τον Πανιώνιο, αλλά οι προσπάθειες των Ορφανού (32`, 33`) και Ογκουνσότο (35`, 45`) δεν βρήκαν στόχο, με το ημίχρονο να τελειώνει 2-0 υπέρ του Πανιωνίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εργοτέλης ξεκίνησε επιθετικά με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά κενά στην άμυνα του, τα οποία δεν πέρασαν ανεκμετάλλευτα από τον Πανιώνιο. Στο 61`, μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Εστογιάνοφ, ο Ρεκόμπα δεν αστόχησε και έκανε το 3-0 για τον Πανιώνιο. Οι κρητικοί συνέχισαν να παίζουν επιθετικά και στο 75` κέρδισαν πέναλτι, σε χέρι που έκανε ο Μαϊστόροβιτς, ο οποίος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Ο καλύτερος παίκτης του Εργοτέλη, ο Γραμμόζης ευστόχησε και μείωσε σε 1-3 για τους γηπεδούχους.

Οι κυανέρυθροι δεν κατέβασαν ταχύτητα, συνέχισαν να δημιουργούν κινδύνους και να... σκοράρουν. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ο Χούτος με κεφαλιά στο 76`έγραψε το 4-1 και στο 83` ο Κουμορτζί έφτασε τον δείκτη του σκορ στο 5-1! Το μόνο που κατάφερε ο Εργοτέλης ήταν να μειώσει σε 2-5, με ωραία εκτέλεση φάουλ του Γραμμόζη στο 86`.

http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: