Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΑΡΗΣ 2-1



Σήμερα είδαμε μεγάλη μπάλα στην Νέα Σμύρνη!!!
Ένας Ρεκόμπα μακράν ανώτερος από οποιονδήποτε ξένο παίχτη που έχει πατήσει ποτέ στην Ελλάδα, χωρίς φυσική κατάσταση αλλά όταν ο άνθρωπος ξέρει μπάλα, φαίνεται!!! Όταν θα είναι έτοιμος, θα βγάζει μάτια.

Ένας Εστογιάνωφ βγαλμένος από τις προσευχές κάθε Πανιώνιου, αλλά και κάθε φιλάθλου που θέλει να δει μπάλα!!!
Με την συνοδεία των υπόλοιπων παικτών που έκαναν ότι μπορούσαν, και χάρισαν θέαμα κι επιτέλους την νίκη, εναντίον ενός Άρη, που ήταν η καλύτερη ομάδα που πάτησε φέτος στην Σμύρνη... Η ΑΕΚ ήταν καφενείο μπροστά στον Άρη.

Πήραμε επιτέλους την πολυπόθητη νίκη ενώ χάναμε από το πρώτο λεπτό με ένα γκολ από τα αποδυτήρια!!!

Με έναν απαράδεκτο διαιτητή, που ανέχτηκε όλες τις καθυστερήσεις του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς να δείξει κάποια κάρτα στον Κέλεμενς, ενώ στον Κρέσιτς, την πρώτη φορά που έκανε καθυστέρηση στο τέλος, η κάρτα βγήκε αβίαστα.

Στο πρώτο μέρος μηδέν καθυστερήσεις, στο δεύτερο που ανατρέψαμε το σκορ, 4 λεπτά οι καθυστερήσεις...

Πλάγια υπερ μας, δινόντουσαν υπέρ του Άρη, ενώ κάποια φάουλ εφευρέθηκαν υπερ του Άρη, ενω πασιφανή υπερ μας, δεν σφυρίχτηκαν ποτέ!!!

Απότι άκουσα στο ράδιο, ο Άρης διαμαρτύρεται για ένα πέναλτυ που θα του έδινε την μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-2, αλλά εγώ στο γήπεδο τουλάχιστον πέναλτυ δεν είδα. Θα δω τα ρηπλέυ αύριο και θα σχηματίσω καλύτερη άποψη.

Πάντως, μετά από τέτοια μπάλα, τέτοιες τρίπλες, πάσες, μπαλιές, την γκολάρα την δεύτερη του Άντερσον μετά από μπαλιά του Αλβάρο Ρεκόμπα από αυτές που πρέπει να αρχίσουμε να συνηθίζουμε στην Νέα Σμύρνη, άλλες μπαλιές του Αλβάρο που δεν έφεραν το αποτέλεσμα που θα θέλαμε αλλά... ήταν βγαλμένες με διαβήτη, ούτε στο πλέυ στέησιον δεν μπορεί να γίνει τέτοια μπαλιά ακριβείας!!! Ο άνθρωπος είναι μάγος της μπάλας.

Ένας Εστογιάνωφ που σούταρε, έτρεχε, σέντραρε, έκανε τρίπλες, πότε από αριστερά, πότε από δεξιά... τι να πω, τρελαθήκαμε!!!

Μοναδική παραφωνία, ο Λάμπρος Χούτος, για κάποιο λόγο σήμερα ήταν λίγος, δεν πειράζει, αυτά συμβαίνουν, όλοι δικαιούνται και κάποιες κακές μέρες.

Φιλότιμος ο Κουμουρτζί, ο Μάκος, ο Μανιάτης, ο Γκουτσόπουλος, ο Κοντοές και οι υπόλοιποι.

Αντε γεια, τελειώσανε τα αστεία,
Θα χάνετε πριν έρθετε Πλατεία!!!

4 σχόλια:

mitsaras είπε...

Της πλάκας πέναλτυ, έπεσε μόνος του τελείως. Φαντάζομαι ούτε ο ίδιος δεν περίμενε να το πάρει, απλά έπεσε για να έχουν κάτι να λένε.
Πανάξια νικήσαμε, άντε να πάρουμε μπρος και εις ανώτερα στη συνέχεια. Να μην περάσει κανείς άλλος από τη Νέα Σμύρνη φέτος.

amanAM είπε...

Ναι ρε γαμώτο, κανένας άλλς χαμένος βαθμός στην Σμύρνη!!!

Στο ράδιο (ΕΡΑΣΠΟΡΤ) είπαν πως ήταν καθαρό πέναλτυ, αλλά... δεν το έδειξε η τηλεόραση. Θα δούμε το βράδυ. Άλλωστε, ο Άρης είναι άξιος της μοίρας του, εαν ο Χαβίτο έβαζε το γκολ που ήταν μόνος του, από την εκπληκτική μπαλιά του Κόκε, τότε ολα θα ήταν πιο δύσκολα, με 0-2.

Όταν χάνεις τέτοιες ευκαιρίες, δεν φταίνε τα υποτιθέμενα πέναλτυ, αλλά η ανικανότητα η δικιά σου.

mitsaras είπε...

Μπορούμε να τις δούμε και τώρα:

http://uk.youtube.com/watch?v=wqvOeYY2j6I

Είναι στο τέλος του video. Αν αυτό είναι πέναλτυ, τότε ο Άρης είναι Ολυμπιακός.

amanAM είπε...

O Γκουτσόπουλος έχει μαγκώσει το χέρι του ξανθού κρεμανταλά, πολύ πονηρό!!! Την έκανε την πουστίτσα του...

Έχουμε δει διάφορα φαντάσματα πέναλτυ, το περσινό με την ΑΕΚ ή με τον Ολυμπιακό τα θυμάσαι?

Η επόμενη φάση, δεν ήταν οφσάιτ κατά την γνώμη μου.

Όταν ο διαιτητής δεν είναι στημένος να σφυρίξει το πέναλτυ με το παραμικρό, τότε δεν μπορούσε να δόσει αυτό του Άρη, γιατί δεν φαινόταν η "μασχαλιά" του Γκουτσόπουλου...

Πάντως, σε κάθε περίπτωση, τώρα με τον Ρεκόμπα, τον Εστογιάνωφ, κλπ, ανεβήκαμε κατηγορία σαν ομάδα, όπως και να το κάνουμε. Πρέπει όμως να βελτιωθούμε στην άμυνα, δεν επιτρέπεται αυτή η υποχώρηση στο τέλος (που το πληρώσαμε με την ΑΕΚ)να μην είναι τόσο εύκολο στους αντιπάλους να πανικοβάλουν την άμυνα μας.