Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Ο Πανιώνιος κέρδισε με 2-1 την Ομόνοια στην Κύπρο, στο πλαίσιο φιλικού αγώνα, με τους Ρεκόμπα και Εστογιάνοφ να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση στο ανεπίσημο ντεμπούτο τους.




Ο ουρουγουανός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε ως βασικός και θα μπορούσε μάλιστα να σκοράρει, αλλά το σουτ που επιχείρησε στο 22` σταμάτησε στο δοκάρι. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 49`, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αγκίρε, μετά από ανατροπή του Μάρη από τον Μέιλι.

Ο έταιρος ουρουγουανός των κυανέρυθρων, Φαμπιάν Εστογιάνοφ, ισοφάρισε για τον Πανιώνιο στο 59`, με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 68` ο Αντερσον Γκονσάγκα πέτυχε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Εβαλντ Λίνεν.

Ομόνοια: Ασπρογένους (88΄ Μάκεβιτς), Αλαμπί, Πάντιτς, Βέντσελ (84΄ Λαγός), Μάρης, Πλετς, Κόμπιλικ (66΄ Ραμαντίνο), Κλέιτον, Αγκίρε (79΄ Σαλίφ), Καϊάφας, Καφού.

Πανιώνιος: Μέιλι, Μανιάτης, Τζαβέλλας, Κοντοές, Λάνγκαμπ, Μάκος, Κομουρτζί, Ρεκόμπα, Ντελούρα, Χούτος, Εστογιάνοφ. Αγωνίστηκαν ακόμα από το 66' οι Κοιλιάρας, Ντρσεκ, Φακινός, Σανταμούρης, Πλάσκονι, Ντιαβαρά, Σκούφαλης, Άντερσον, Κουτσόπουλος, Λουρένσο.

http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: