Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

Εμείς στο γήπεδο

Νάμαστε κι εμείς, τα πανθηράκια!!!






Οι υπεύθυνοι της ομάδας θα πρέπει να ξανασκεφτούν την παρουσία φιλάθλων άλλης ομάδας, διότι η είσοδος και η έξοδος από την θύρα 1 είναι προσβάσιμη από τους ανεγκέφαλους και θα θρηνήσουμε θύματα.

Η ιδέα δε να βάλουν τα παιδάκια της μαθητικής εξέδρας στην 1, τα κάνει να ακούνε μόνο τα συνθήματα-βρισιές των αντιπάλων, και να είναι σε απόσταση βολής σε περίπτωση που γίνουν επεισόδια.
Στην ανάπαυλα, 5-6 Αρειανοί, πέρασαν πίσω από το ρολόι του γηπέδου και το πανό που είναι στην πάνω-άδεια εξέδρα, και βρίζανε και προκαλούσαν τα παιδάκια!!! Εάν αρχίζανε να πετάνε πράγματα, τι θα γινόταν?
Εάν όπως βγαίναμε από το γήπεδο, κάνανε ακριβώς το ίδιο, θα κλαίγαμε θύματα στις σκάλες εξόδου της 1 εισόδου.

Τα παιδάκια πρέπει να είναι κοντά στην 3, για να τραγουδάνε με τους Πάνθηρες, και να είναι ασφαλή.

Εγώ όταν πήγα στο γήπεδο με τα 2 παιδάκια μου, πέρασα μέσα από ένα τσούρμο Αρειανών.
Δεν έγινε το παραμικρό, υπήρχε και αρκετή μπατσαρία κοντά, αλλά ξαφνικά αισθάνθηκα πως εάν μας κάνουν ντου που φοράμε διακριτικά του Πανιωνίου, δεν γλιτώνουμε με τίποτα. Δεν είναι λογικό να διαπιστώνεις ότι είσαι ανάμεσα από 200-300 οπαδούς της αντίπαλης ομάδας, με 2 παιδάκια στα χέρια σου που φοράνε φανέλες του Πανιωνίου.

Να το σκεφτούν οι υπεύθυνοι, και να βρουν λύσεις.

1 σχόλιο:

amanAM είπε...

από την ΠΑΕ έλαβα αυτήν την απάντηση με email:

Αγαπητέ κ. Μάγγο,

Ξεκινήσαμε φέτος μία προσπάθεια που γίνεται για πρώτη στον ιστορικό μας Σύλλογο. Είναι βέβαιο οτι για να φτάσουμε στα επίπεδα που θέλουμε θα πρέπει να περάσει καιρός και να βλέπουμε σε κάθε αγωνιστική ποιές βελτιώσεις μπορούμε να κάνουμε για την επόμενη φορά.

Ως αναφορά το πρώτο θέμα που θίξατε (αρειανοί που έφτασαν δίπλα στην θύρα 1 και έβριζαν), ήδη έχει δρομολογηθεί η κατασκευή εξτρά κάγκελου και κοφτερού συρματοπλέγματος που θα αποτρέψει κάθε οπαδό της αντίπαλης ομάδας να πηδάει στη δίπλα θύρα. Ως αποτέλεσμα θα είναι να μην έχουμε φαινόμενα όπως αυτά του Σαββάτου με τον Άρη.

Για το άλλο θέμα που θίξατε, θα θέλαμε να σας προτρέψουμε, στους “δύσκολους” αγώνες (βλ. Παναθηναϊκο, Ολυμπιακό, Πάοκ, Αρη) να χρησιμοποιείτε την οδό Κοραή και τον δρόμο έξω από το γήπεδο του Μίλωνα για να φτάνετε με περισσότερη ησυχία στην είσοδο της Θύρας 1.

Παράκλησή μας είναι, ο κόσμος του Πανιωνίου να καταλάβει τα τεχνικά προβλήματα που έχει ένα παλιό γήπεδο εξηνταπέντε χρονών και την προσπάθειά μας να κάνουμε ο,τι είναι δυνατόν καλύτερο τόσο για τα παιδιά όσο και για τους φιλάθλους της ομάδας εν γένει. Χωρίς τη στήριξη και την αρωγή του κόσμου της ομάδας είναι αδύνατον να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τις βελτιωτικές αλλαγές που χρειάζεται ο Πανιώνιος για να μεγαλώσει και να αναπτυχθεί.

Ευχαριστούμε για την παρέμβαση και τις επισημάνσεις σας. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση.