Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Ξεφτίλα για άλλη μια φορά

Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά, πόσο μικροί και ασήμαντοι είμαστε:

Απών ο Πανιώνιος από την κλήρωση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος εφήβων στο πόλο. 
Η κλήρωση ευνόησε τον Πανιώνιο, αφού κληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ, τον Άρη, τον Βόλο και την Χίο. Ένας όμιλος που έδινε ελπίδες σε όλους για τελική τετράδα. 
Ο άλλος όμιλος αποτελείτο από: Βουλιαγμένη, Π Φάληρο, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Γλυφάδα. Όμιλος φωτιά με φαβορί την Βουλιαγμένη και το Π Φάληρο.

Με πρόταση του Παναθηναϊκού (σύμφωνα με τις πληροφορίες), και δεδομένου ότι ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ είχε καθυστερήσει να φτάσει, δεδομένου ότι ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου υποτίθεται πως τράκαρε στον δρόμο και δεν πήγε ποτέ, ενώ ο Άρης, ο Βόλος και η Χίος δεν είχαν στείλει κάποιον δικό τους άνθρωπο, οι "άτυχοι" της κλήρωσης  την ακύρωσαν με το έτσι θέλω, και έφτιαξαν τους ομίλους έτσι που να τους βολεύει. Η ΚΟΕ είναι γνωστή για το ήθος και τις πρακτικές της. 

Τελικά οι όμιλοι ορίστηκαν ως εξής:
1ος όμιλος:
Βουλιαγμένη, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Αρης, Γλυφάδα
2ος όμιλος
Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Π. Φάληρο, Χίος, ΟΥΚ.

Ευτυχώς που ο ΠΑΟΚ πρωτοστατεί εναντίον της ΚΟΕ και των πρακτικών της. Αν περιμέναμε αντίδραση από τον επίσημο Πανιώνιο, άδικα θα περιμέναμε. Διοικητικά είμαστε ανύπαρκτοι.

Ο πρόεδρος, ο αρχηγός του τμήματος, ο έφορος, το Δ.Σ. του ερασιτέχνη, κλπ, ενδιαφέρονται έστω και ελάχιστα για τα θέματα των αγωνιστικών τμημάτων του Ερασιτέχνη? Δεν νομίζω.
Τα μέλη του Ερασιτέχνη που ψήφισαν σχεδόν παμψηφεί αυτούς, ενδιαφέρονται? Ούτε αυτό το νομίζω.

Είμαστε μπουρδέλο, και μας έχουν πάρει πρέφα οι πάντες. Μας κρεμάσανε και κουδούνια.

ΥΓ1. Τώρα (Τρίτη 12 το μεσημέρι) οι έφηβοι του  Πανιωνίου έχουν μαζευτεί από μόνοι τους, και κάνουν μόνοι τους προπόνηση. Τα παιδιά κλαίνε. Αισθάνονται αδικημένοι. Η κλήρωση τους εξασφάλιζε την πρόκριση στην τετράδα, και ο Πανιώνιος τα εγκατέλειψε. Τους εγκατέλειψε και ο προπονητής τους, αφού είναι απλήρωτος και προφανώς θεωρεί ότι τον κοροϊδεύουν από την διοίκηση. Εχθές άκουσα κάποιον να λέει πως οι προπονητές είναι απλήρωτοι από τον Γενάρη, αλλά άδικα διαμαρτύρονται γιατί μια εξάμηνη καθυστέρηση ας πούμε, συνάδει με την οικονομική συγκυρία. Αυτός που μου τα έλεγε, περιμένει τον (κουτσουρεμένο) μισθό του να μπει στην τράπεζα, και εάν καθυστερήσει έστω μια μέρα, αγανακτεί γιατί δεν έχει ούτε πενηνταράκι στην τσέπη του. Ο προπονητής μπορεί να κάνει υπομονή για μήνες. Άλλωστε θα έπρεπε να θεωρούν τιμή τους που δουλεύουν στον Πανιώνιο, μάλλον θα έπρεπε οι προπονητές να μας (τους) πληρώνουν κι από πάνω!!!

ΥΓ2. Θεωρώ αναφαίρετο δικαίωμα του εργαζόμενου, να διεκδικεί με κάθε τρόπο τα δικαιώματα του. Το λιγότερο είναι το δικαίωμα να απεργήσει. Αυτά τα περί ναι στην απεργία, αλλά να μην ενοχληθεί κανένας, είναι προφάσεις για να μην γίνονται απεργίες. 

ΥΓ3. Από την στιγμή που γίνεται μια κλήρωση, πρέπει να σέβονται όλοι το αποτέλεσμα της κλήρωσης, όσο "άδικο" κι αν είναι, κι όχι να αλλάζουν κληρώσεις. Από την άλλη, θεωρώ άδικη την κλήρωση έτσι κι αλλιώς. Πρωτάθλημα με κλήρωση, δεν είναι πρωτάθλημα. Όλοι πρέπει να παίζουν με όλους. Έτσι ο καθένας θα καταλαμβάνει την θέση που του αξίζει, κι όχι να προχωράει ο πιο τυχερός ή να αλλάζει την κλήρωση ο πιο άτυχος.

1 σχόλιο:

amanAM είπε...

Από τον όμιλο του Πανιωνίου της αρχικής κλήρωσης, τελικά προκρίθηκε στην τετράδα μόνο η Χίος (με ισοβαθμία και διαφορά γκολ, εις βάρος του Ολυμπιακού)...

Η Χίος κατάφερε αυτό που δεν κατάφερε ο Πανιώνιος, παρά το γεγονός ότι θεωρητικά θα είχε πολύ πιο εύκολο έργο με την αρχική κλήρωση και αδικήθηκε εξ ίσου με τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ.

Ο μεγάλος χαμένος ήταν ο Ολυμπιακός. Ούτε με την ευνοϊκή κλήρωση δεν μπόρεσε να προκριθεί.

Ο Παναθηναϊκός τον πέτυχε τον στόχο του, προκρίθηκε στην τετράδα, ενώ εάν είχε παραμείνει η αρχική κλήρωση, αποκλείεται να είχε εκθρονίσει το Π Φάληρο ή την Βουλιαγμένη.

14/7/13