Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

τι θα γίνει τελικά με τους απλήρωτους?

Κάθε χρόνο, πιέζουν τους εργαζόμενους στον Ερασιτέχνη να περικόψουν τις αποδοχές τους, τους ζητούν να ξεχάσουν όσα ήδη τους χρωστάνε, και τελικά κάθε χρόνο τους αφήνουν απλήρωτους τους τελευταίους 4-5 μήνες.

Μαθαίνω πως στο φετινό "ανεξάρτητο" βόλεϊ, έχει επέλθει συμμάζεμα και όλοι οι εργαζόμενοι πληρώνονται τα συμφωνημένα. Στο "εξαρτημένο" από την διοίκηση του Πανιωνίου τμήμα του πόλο, οι προπονητές έχουν πληρωθεί μέχρι τον Δεκέμβρη ή τον Γενάρη, και μάλλον δεν σκοπεύει να συνεχίσει την συνεργασία του με τον Πανιώνιο σχεδόν κανένας. 

Αλλαγές προπονητών μέσα στην σεζόν, αλλαγές και στο τέλος, δεν υπάρχει συνέχεια, δεν υπάρχει στόχος, δεν υπάρχει μέλλον.

Ο Πανιώνιος υποτίθεται πως έπρεπε να προάγει τον αθλητισμό και το ήθος. Κάθε χρόνο επέρχεται έκπτωση στους αθλητικούς στόχους, ως προς το ήθος τι να πω... Ουδεμία σχέση με το ήθος έχει ο Πανιώνιος, όταν εκμεταλλεύεται με τον χειρότερο τρόπο τους ανθρώπους που εργάζονται για εκείνον.

2 σχόλια:

NK99 είπε...

Ήρθε η ώρα που με τον αθλητισμό θα ασχολούνται μόνο όσοι τον έχουν ως χόμπι. Αθλητές προπονητές φροντιστές μασερ γιατροί και λοιπές κατηγορίες. Όσο υπάρχουν τέτοιοι θα υπάρχει και αθλητισμός, όταν εξαφανιστούν θα υπάρχει μόνο το ποδόσφαιρο.
Κάποτε κανείς δεν περίμενε να βγάλει από τον αθλητισμό. Ακόμα και πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές. Εκεί πάμε....
Όταν δεν πληρώνονται άνθρωποι που ασχολόύνται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο που έχει και μία τηλεόραση και κάποιο τζόγο πως μπορούμε να μιλάμε για επαγγελματίες του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Νομίζω ότι πρέπει ο Πανιώνιος και όχι μόνο ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΡΙΖΙΚΑ αλλά αυτό είναι μία συζήτηση που δεν φαίνεται ότι μπορεί να γίνει. Μέχρι να γίνει, αν γίνει ποτέ θα στεναχωριόμαστε μόνο.

amanAM είπε...

Χομπίστες αθλητές, είναι κατανοητό. Όχι όμως να κρίνονται για το πόσο προσπαθούν και προπονούνται.

Ο χομπίστας αθλητής έχει μόνο τους προσωπικούς του στόχους.

Χομπίστας μασέρ, χομπίστας γιατρός, χομπίστας υπάλληλος γραμματείας, χομπίστας προπονητής που θα περνάει 3-4 ώρες κάθε μέρα μακριά από το σπίτι του, δεν νοούνται.

Με τον μισθό-χαρτζιλίκι που υποτίθεται ότι παίρνουν, χομπίστες είναι. Αλλά όταν δεν τον παίρνουν ούτε αυτόν, τότε δεν είναι χομπίστες, είναι οι μαλάκες της υπόθεσης.

Κάποιοι παριστάνουν τους παράγοντες, τους προέδρους, τους αντιπροέδρους κλπ κατόχους αξιωμάτων, κάποιοι εξαργυρώνουν την "προσφορά" τους με ψήφους, με αναγνωρισιμότητα, με δημόσιες σχέσεις για το επάγγελμα τους, μην πω πως υπάρχουν πάντα υποψίες και υπόνοιες ότι κάτι κονομάνε... Όσο υπάρχουν αδιαφάνεια και στεγανά στις μεταγραφές και στα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ, τόσο θα υπάρχει και καπνός. Κι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.