Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

αγιασμός-πρώτη προπόνηση

Έβλεπα εχθές τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου να κάνουν την πρώτη προπόνηση τους, μετά τον αγιασμό, και εκτός του Οκόγιε, του Μενδρινού και του Καπάνταη, δεν αναγνώρισα κάποιον άλλον.
Όπως τους κοίταζα, αναρωτήθηκα: Άραγε όλα αυτά τα νέα παιδιά, θα καταφέρουν να έχουν την δυνατότητα να τραφούν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο?

Άκουσα σήμερα πως ο Ολυμπιακός απέκτησε έναν Γάλο ποδοσφαιριστή από την Μαρσέιγ, με ετήσιο κόστος ενάμιση εκατομμύριο ευρώ. Ενάμιση εκατομμύριο!
Μόνος του αυτός ο ποδοσφαιριστής, θα παίρνει πολύ περισσότερα από όλο το μπάτζετ του Πανιωνίου. Και το πιο πιθανόν θα πληρωθεί, σε αντίθεση με τους παίκτες του Πανιωνίου που ο μόνος λόγος που θα παίζουν, είναι η ελπίδα να διακριθούν για να πάνε κάπου αλλού που θα πληρώνονται...

Εδώ και κάμποσο καιρό, έχω συνειδητοποιήσει πως ο Πανιώνιος είναι μια μικρογραφία της Ελλάδας. Το μέλλον των παιδιών που αγωνίζονται για τον Πανιώνιο, είναι κοινό με το μέλλον των νέων ανθρώπων της χώρας μας: Το μέλλον τους είναι κάπου αλλού, κι όχι εδώ.
Εδώ υπάρχει μόνο ένα ζοφερό παρόν.

Την παράσταση έκλεψε ο παππάς. Δήλωσε Πανιώνιος και κέρδισε την συμπάθεια του κόσμου.





Δεν υπάρχουν σχόλια: