Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

βολιδοσκόπηση Οκόγιε(ς)

Πέραν της πλάκας, ο Οκόγιες είναι ένας ποδοσφαιριστής με τρομερά προσόντα, αφού παίζει τόσο καιρό απλήρωτος, και με την μπάλα που ξέρει (ή δεν ξέρει τέλος πάντων) ενδεχομένως να δεχτεί να συνεχίσει να παίζει τζαμπέ στον Πανιώνιο.

Χρειαζόμαστε κάμποσους σαν κι αυτόν. Σε δύσκολες εποχές για όλους, ο Οκόγιες μπορεί να συνεχίσει να ζει το όνειρο του: Να παίζει μπάλα, να προπονείται και να γυμνάζεται στον Πανιώνιο, και να συστήνεται σαν εργαζόμενος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στο εξωτερικό. Ξέρετε τι μούρη θα πουλάει στην χώρα του? Τα γκομενάκια θα κάνουνε ουρές για τον παίδαρο. Μέχρι να καταλάβουν ότι είναι πειναλέος, αυτός όλο και κάτι θα χουφτώνει, όχι σαν τον Κωνσταντάρα...

Εάν χάσει αυτήν την μοναδική ευκαιρία, θα πάθει κατάθλιψη, θα παχύνει, θα πληρώνει ψυχιάτρους και ψυχαναλυτές για να γίνει καλά. Ο Πανιώνιος είναι μοναδική ευκαιρία. Προσφέρουμε σωματική και ψυχική υγεία, λίγα είναι?

Οκόγιες μην το σκέφεσαι, πες το γιες άμεσα, μην βρεθεί κανένας χειρότερος από εσένα και πάρει εκείνος την θέση σου. 

Προς την διοίκηση: Εάν ο Οκόγιε δεν δεχτεί, επικοινωνήστε με εκείνον τον Φουγκουγιάιο, ένας μαυρούκος θα δώσει πρεστίζ στην ομάδα της νέας χρονιάς. Ο Πίου δεν είναι διαθέσιμος, είχε βρει ομάδα πέρυσι κάπου στην Κρήτη. Μήπως να κάναμε βολιδοσκόπηση και στον Αντωνίου?

Πήραμε έναν κάποιον Μαρουκάκη. Δεν τον ξέρω, αλλά για να τον πήραμε εμείς, κελεπούρι θα είναι. Φαντάζομαι πως σφαζόντουσαν ποιός θα τον πρωτοπάρει, αλλά εκείνος προτίμησε τον ιστορικότερο σύλλογο της χώρας μας, εμάς.

Ο Πανιώνιος, μόνο για να σπάμε πλάκα αξίζει. Όποιος τον παίρνει στα σοβαρά, ας πάει να κοιταχτεί από κάποιον ειδικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: