Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

προπονητικό καμπ για πόλο

Για όσους ενδιαφέρονται, βρήκα αυτήν την είδηση:

Μια από τις μεγαλύτερες μορφές της παγκόσμιας υδατοσφαίρισης , ο Ιγκορ Μιλάνοβιτς, ενώνει τις δυνάμεις του με τον ΑΝΟΓ για να διδάξουν τα μυστικά του waterpolo στα ελληνόπουλα.

Ο θρύλος της Παρτιζάν και της Εθνικής Σερβίας με τα δυο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και τους δεκάδες Παγκόσμιους και Ευρωπαϊκούς τίτλους στο βιογραφικό του θα αναλάβει για τα επόμενα 5 χρόνια την διοργάνωση προπονητικών καμπ στις εγκαταστάσεις του ΑΝΟΓ για όλα τα παιδιά από 11 ετών και πάνω.

Η σημαντική συμφωνία και για τις δυο πλευρές οριστικοποιήθηκε κατά την διάρκεια του Final4 του Champions League πριν λίγες μέρες στο Βελιγράδι όπου ο νυν τεχνικός σύμβουλος της Παρτιζάν και ο διευθυντής του ΑΝΟ Γλυφάδας Τάσος Παπαναστασίου έδωσαν τα χέρια.

Το 1o Igor Milanovic camp έχει προγραμματιστεί να γίνει από τις 26 Αυγούστου ως τις 8 Σεπτεμβρίου 2013 και ήδη το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο από παιδιά διαφόρων συλλόγων και ηλικιών .

Ένα μίνι βιογραφικό
Γεννημένος στο Βελιγράδι το 1965 ο Ιγκορ Μιλάνοβιτς έχει αγωνιστεί σε 349 παιχνίδια με την Εθνική Γιουγκοσλαβίας κι έχει σημειώσει 540 γκολ. Αναδείχθηκε δυο φορές χρυσός ολυμπιονίκης , το 1984 στο Λος Άντζελες και το 1988 στη Σεούλ ενώ έχει αναδειχθεί δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής το 1986 στη Μαδρίτη και το 1991 στο Περθ της Αυστραλίας.

Μεγάλος σταθμός της αγωνιστικής του καριέρας η Παρτιζάν Βελιγραδίου με την οποία έπαιξε από το 1975 ως το 1989 ενώ φόρεσε και το σκουφάκι των Μπλάντοστ (Κροατία), Ερ. Αστέρα (Γιουγκοσλαβία),Ρομα (Ιταλία), Μπουντβάνκσα Ριβιέρα (Γιουγκοσλαβία) και Καταλούνια (Ισπανία).

Ως προπονητής της Παρτιζάν κατάκτησε το Κύπελλο πρωταθλητριών του 2011 καθώς και το Ευρωπαϊκό Σουπερ Καπ ενώ πλέον είναι τεχνικός διευθυντής της Σέρβικης ομάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: