Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

κλοπή

Πίστευα στο χι, το φέραμε το παιχνίδι στο χι στο 2-2, αλλά χάσαμε στο τέλος με 4-2 από τον ΠΑΟΚ γιατί ο διαιτητής από την αρχή είχε δείξει τις προθέσεις του να νικήσει έτσι κι αλλιώς ο ΠΑΟΚ. Ο Κατσουράνης έπρεπε να αποβληθεί και ο χθεσινός ΠΑΟΚ δεν έδειχνε ικανός να νικήσει τον χθεσινό Πανιώνιο εάν έμενε ο ΠΑΟΚ με 10 παίκτες. Το βέβαιο είναι πως ο Κατσουράνης θα έπρεπε να ήταν στα αποδυτήρια και σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να πετύχει αυτός το γκολ της νίκης του ΠΑΟΚ!

Το έχουμε δει πολλές φορές αυτό το έργο, είμαστε γραφικοί να πιστεύουμε πως το ποδόσφαιρο παίζεται στα γήπεδα, το ποδόσφαιρο προφανώς παίζεται σε κάποια στέκια που αγοράζονται και πουλιούνται τα πάντα, προσυμφωνούνται τα αποτελέσματα, κι εμείς απλώς τις Κυριακές παρακολουθούμε την πραγματοποίηση των ειλημμένων αποφάσεων. 

Για τα υπόλοιπα αποτελέσματα τι να πω, όποιος έχει μάτια βλέπει, ομάδες που την μια Κυριακή σέρνονται, την επόμενη πετάνε 4 γκολ!!!

Ο Πανιώνιος έπαιξε με σωστή τακτική, κατέβηκε με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς, έκλεισε χώρους, είχε πάθος, αλλά είχε απέναντι του ικανούς επιθετικούς που δημιούργησαν ευκαιρίες στους σχετικά άπειρους αμυντικούς μας. Η άμυνα δεν είναι το δυνατό μας σημείο. Στις αντεπιθέσεις όμως τα πήγαμε αρκετά καλά, άλλωστε το ότι το παιχνίδι το φέραμε στο 2-2 αποδεικνύει πως οι επιλογές ήταν σωστές. Από εκείνο το σημείο και μετά, μίλησε ο διαιτητής, η απειρία, η έδρα, η επιθετική ποιότητα του ΠΑΟΚ αλλά και η κούραση των παικτών μας.

Στους πόσους βαθμούς σωζόμαστε? Δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά χρειαζόμαστε τουλάχιστον μια νίκη ακόμα. Ας ελπίσουμε πως με λίγη τύχη και με ορθολογική τακτική, θα την κάνουμε αυτήν την νίκη με τον Ατρόμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: