Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ, καλεί τα μέλη του σε Τακτική Γενική Συνέλευση βάσει του Καταστατικού, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 και ώρα 18.00, στην αίθουσα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. επί των οδών Θ. Σοφούλη & Ι. Χρυσοστόμου γωνία.
 ΘΕΜΑΤΑ:
1. Λογοδοσία του διοικητικού συμβουλίου επί των πεπραγμένων αυτού.
2. Ανάγνωση της Εκθέσεως της Εξελεγκτικής Επιτροπής.
3. Έγκριση του απολογισμού της οικονομικής χρήσεως που έληξε.
4. Ψήφιση του προϋπολογισμού της νέας χρήσεως (ο προϋπολογισμός για τη νέα χρήση θα ψηφιστεί σε ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, δεδομένου ότι λόγω οικονομικής κρίσης της χώρας, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και οι Ομοσπονδίες αδυνατούν και για αυτό δεν έχουν καθορίσει μέχρι σήμερα τις οικονομικές επιχορηγήσεις με βάση τις αξιολογήσεις για κάθε Ερασιτεχνικό Αθλητικό Σωματείο της χώρας).
5. Συζήτηση και αποφάσεις και επί άλλων διαφόρων θεμάτων.
6. Διεξαγωγή αρχαιρεσιών.
Σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας, η επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα και ώρα 19.00, στον ίδιο τόπο.

--------------------------

Αφού δεν υπήρξε εγκεκριμένος προϋπολογισμός, τι θα ελέγξει η εξελεγκτική επιτροπή???

Ως προς τον επόμενο προϋπολογισμό, τι να πει κανείς. Αντικειμενικά μπορεί να υπάρχουν προβλήματα στο να είναι ξεκάθαρα τα έσοδα, αλλά... δεν καταλαβαίνω τι καλούμαστε να ψηφίσουμε? Αυτούς που θα διοικήσουν κάνοντας ότι τους καπνίσει με βάση τα χρήματα που θα διαχειριστούν, που δεν ξέρουμε πόσα θα είναι???

Τα έξοδα τα ξέρουμε?
Εάν ναι, πως θα πληρωθούνε αυτά τα έξοδα, εάν δεν υπάρξουν τα αντίστοιχα έσοδα???

Πως προγραμματίζεις έξοδα από ανύπαρκτα έσοδα?

Σε ένα μαγαζί που δεν γνωρίζεις τι έσοδα θα έχεις, πρέπει να υπολογίσεις τα προσδοκώμενα έσοδα και βάσει αυτών προγραμματίζεις και τα έξοδα. Αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, μπορεί να πάνε καλύτερα τα πράγματα μπορεί και χειρότερα, αλλά πρέπει σε κάθε περίπτωση να έχεις έναν μπούσουλα, τον προϋπολογισμό σου. 

Ναι, δεν γνωρίζεις τι θα πάρεις από τις Ομοσπονδίες, αλλά γνωρίζεις τι έχεις να πληρώσεις σε μισθούς και σε έξοδα. Άρα πρέπει με κάθε τρόπο να βρεις αυτά τα λεφτά ή να μειώσεις τα έξοδα μέχρι εκεί που νομίζεις ότι θα καταφέρεις να τα βρεις. Τόσο απλά. Αλλιώς δεν γίνεται!!!

Το μόνο που καταλαβαίνω, είναι πως η διοίκηση που μέχρι τώρα διοικούσε χωρίς να βγάζει λογαριασμό χωρίς να δίνει λογαριασμό, θέλει να την ψηφίσουμε για να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Εάν ψηφιστεί βέβαια.
 

3 σχόλια:

amanAM είπε...

μια φορά κι έναν καιρό, ο ερασιτέχνης Πανιώνιος πρωταγωνιστούσε στον στίβο, είχε ισχυρό βόλεϊ, μπάσκετ και ποδόσφαιρο, ήταν ένα αξιοσέβαστο όνομα στον χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Τότε υπήρχαν λεφτά από το κράτος και τις ομοσπονδίες. Ναι αλλά τα λεφτά αυτά δεν υπήρχαν μόνο για τον Πανιώνιο, υπήρχαν και για τους άλλους συλλόγους.

Μετά περάσαμε μια περίοδο, που κάποιοι έβαζαν λεφτά, τα προσωπικά τους λεφτά, μιας και τα λεφτά περίσσευαν σε πολλούς.

Έτσι δικαιολογείται γιατί κάποιοι σύλλογοι με λεφτά προόδευαν, κάποιοι άλλοι χωρίς την ίδια οικονομική δύναμη, υποχώρησαν.

Τώρα όμως, καταμεσής της κρίσης, λεφτά δεν υπάρχουν πουθενά. Αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία να ανταγωνιστούμε επί ίσοις όροις. Ναι δεν έχουμε έσοδα, ναι δεν ξέρουμε τι θα πάρουμε από τις ομοσπονδίες και το κράτος, ναι χορηγοί είναι από σπάνιοι μέχρι ανύπαρκτοι, αλλά... αυτό το πρόβλημα το έχουνε όλοι, και εμείς και οι άλλοι.

Κι αν εξαιρέσουμε τον ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ τώρα τελευταία στο ποδόσφαιρο, τον ολυμπιακό και τον παναθηναϊκό στο μπάσκετ, όλοι οι άλλοι βράζουμε στο ίδιο καζάνι.

Τώρα είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία να κάνουμε ένα πραγματικό νοικοκύρεμα, να εκμεταλλευτούμε τις εγκαταστάσεις το όνομα και την ιστορία του συλλόγου μας, και να δούμε όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη να ανθίσουν, να γεμίσουν παιδιά, να βγούνε αθλητές με ταλέντο και ήθος, να χτιστεί το μέλλον του συλλόγου σε υγιείς βάσεις.

Ή τώρα ή ποτέ.

Τώρα που η νεολαία δεν μπορεί να βρει άλλες διεξόδους, ο αθλητισμός δίνει λύσεις, δίνει επιλογή για να ασχοληθεί ο νέος με κάτι όμορφο, κάτι που θα τον γεμίσει με χαρά και περηφάνια.

Δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα του Πανιωνίου, είναι θέμα οράματος και ανθρώπων που θα δουλέψουν για να το πραγματοποιήσουν.

Ο Πανιώνιος επιβίωσε από πολέμους, καταστροφές, οικονομικά κραχ, εμφυλίους, μεταναστεύσεις, χούντες, κλπ. Μπορεί να επιβιώσει και τώρα. Αρκεί να αντιληφθούμε την αξία του αθλητισμού και να την προσφέρουμε στην νεολαία της ευρύτερης περιοχής της Νέας Σμύρνης.

Όσο οι διοικήσεις θα ασχολούνται με το οικονομικό και όχι με το όραμα, ο Πανιώνιος θα συρρικνώνεται και θα απαξιώνεται.

Το όραμα είναι τζάμπα, και δεν χρειάζεται χρήματα, αλλά ανθρώπους που θα το πιστέψουν και θα εργαστούν ανιδιοτελώς για να το πραγματοποιήσουν.

Την επόμενη Τετάρτη έχουμε εκλογές. Ελπίζω να υπάρχει και δεύτερη επιλογή, κι όχι μόνο ένα ψηφοδέλτιο, από τους ίδιους ανθρώπους που έλεγαν πως δεν τους ενδιαφέρει η ΠΑΕ, πως ο Ερασιτέχνης πάνω απόλα, και στο διάστημα της θητείας τους έκαναν ακριβώς το αντίθετο.

Αντώνης Μάγγος

vassilis είπε...

Δεύτερη επιλογή υπάρχει και έχει ένα όνομα με μεγάλη ιστορία στο Σύλλογο.

http://www.panionianea.gr/2013/03/blog-post_5906.html

Ο κύριος Αρης Μισαηλίδης κατεβαίνει για πρόεδρος.

Συμφωνώ απόλυτα ότι είναι ώρα για όραμα.

amanAM είπε...

Ο Άρης Μισαηλίδης θα διεκδικήσει την προεδρία του Ερασιτέχνη Πανιωνίου και δήλωσε ότι επιθυμία του είναι να ενωθούν όλες οι δυνάμεις του συλλόγου για να έχει ο Ιστορικός ένα καλύτερο μέλλον.


«Είναι γεγονός ότι θα κατέβω. Το ψηφοδέλτιο είναι κατά 99% έτοιμο. Απομένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με ένα-δύο πρόσωπα προτού συμπληρωθεί οριστικά. Γι' αυτό και δεν θέλω να αναφέρω στην παρούσα φάση τα ονόματα που θα το απαρτίζουν», ανέφερε αρχικά ο Μισαηλίδης στη Sportday και στη συνέχεια αποκάλυψε τις προθέσεις του:

«Θα γίνει μια προσπάθεια ενωτική. Θα χτυπήσω όλες τις πόρτες προκειμένου να αποφέρει κάτι καλό στον Πανιώνιο. Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι τραγική. Δεν έχω μαγικό ραβδί. Ούτε να περιμένει ο κόσμος πως θα γίνουν θαύματα. Θα γίνει μια προσπάθεια με ανθρώπους που είναι Πανιώνιοι. Στόχος να μην είναι σε κώμα ο Πανιώνιος και να βρεθεί φως στο τούνελ».

Για το αν μπορούν ΠΑΕ και Ερασιτέχνης να δουλέψουν το ίδιο καλά ανέφερε: «Το δύσκολο καράβι είναι η ΠΑΕ. Ο Ερασιτέχνης είναι σε κακή οικονομική κατάσταση. Οι μετοχές είναι του Ερασιτέχνη. Οπότε, εκείνος ορίζει τους κανόνες».

Για το γεγονός ότι στην τωρινή διοίκηση της ΠΑΕ υπάρχουν αρκετοί Πανιώνιοι και είχε πει ότι θα χτυπήσει πόρτες, αλλά στην πορεία δεν άνοιξε κάποια, τόνισε: «Σε μένα πιστεύω να ανοίξουν οι πόρτες! Εχω μια μεγάλη πορεία στον Πανιώνιο, όπως και ο πατέρας μου έγραψε τη δική του ιστορία στο σύλλογο, και εύχομαι να εκτιμηθεί».

Καταλήγοντας, ο Αρης Μισαηλίδης αποκάλυψε πως δεν γνωρίζει αν θα αναλάβει ο ίδιος την προεδρία του Πανιωνίου ή θα επιλέξει κάποιον άλλον στη θέση του: «Ακόμη δεν το έχω αποφασίσει».