Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Κατηφορίδης

Το Σαββατοκύριακο του Κατηφορίδη ζούμε, την αγωνιστική που ένας αλιτήριος χαιρετάει φασιστικά για το γκολ που πέτυχε, και βγήκε μάλιστα και ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για να τον παινέψει, αλλά μετά από μια ώρα την κατεβάσανε για να "σώσουν" τα προσχήματα του πουλέν τους.

Για μια μούντζα τιμωρήθηκε ο Σαλπιγγίδης, μια μούντζα που είναι πταίσμα μπροστά σε έναν φασιστικό-ναζιστικό χαιρετισμό, αλλά ο διαιτητής του αγώνα της ΑΕΚ με την Βέροια δεν έκρινε πως έπρεπε άμεσα να το αποβάλλει το κωλόπαιδο.

Τα παραμύθια περί του ότι δεν ήξερε τι σημαίνει ο χαιρετισμός, δεν πείθουν ούτε τον 12χρονο γιό μου, που ξέρει ήδη τι σημαίνει αυτός ο χαιρετισμός και ποιοί τον κάνουν. Τον ρώτησα τι σημαίνει και αμέσως μου απάντησε πως έτσι χαιρετάνε οι Χρυσαυγίτες και οι οπαδοί του Χίτλερ.

Για έναν ανέκδοτο στο διαδίκτυο (που να πω την μαύρη αλήθεια εμένα με έκανε να γελάσω), κόπηκε από την Ολυμπιάδα μια καλή αθλήτρια. Ο Σκατίδης άραγε θα συνεχίσει να εμφανίζεται μπροστά στα μάτια μας στα Ελληνικά γήπεδα?

Να κάτσει στο σπιτάκι του ο γελοίος αυτός τύπος, και να γίνει παράδειγμα για όποιον θελήσει να τον μιμηθεί. Δεν μπορεί να βγαίνουν κάθε τόσο ανακοινώσεις για τον ρατσισμό και την βία στα γήπεδα, και να ανεχτούν έναν ποδοσφαιριστή να χειρονομεί με τέτοιον τρόπο.


1 σχόλιο:

NK99 είπε...

Όσο το κατεστημένο του τόπου αντιπαρατίθεται με την ΧΑ τόσο οι νέοι μπορεί να νομίζουν ότι η ΧΑ είναι κάτι καλό. Με αυτό το διεφθαρμένο κατεστημένο ένα 20χρονο αμόρφωτο και με κάκιστο χαρακτήρα (όπως λέγεται)παιδί μπορεί αν γίνει οσιομαρτυρας.

Δεν χρειαζόταν να τον τιμωρήσουν επίσημα με συνοδεία τυμπάνων. Θα αρκούσε μία σιωπηρή τιμωρία και μία αποδοκιμασία. Η διεφθαρμένη ΕΠΟ των κασετών και της παράγκας αυτή τη στιγμή μας παρουσιάζεται ως θεματοφύλακας των δημοκρατικών θεσμών και αυτό στέλνει μέλη στη ΧΑ.

Η δημοκρατία δεν χρειάζεται αστυνομικά μέτρα για να αντιμετωπίσει τον φασισμό. Αρκεί να λειτουργεί διότι όταν δεν λειτουργεί έχουμε αυτό που ζούμε σήμερα.

Για τον παίκτη της ΑΕΚ θα μπορούσε απλά να ειπωθεί .........κοιτάξτε ένα βλαμένο που δεν ξέρει τι τράβηξαν όχι οι αρχαίοι έλληνες αλλά οι παππούδες του από το ναζισμό.