Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Επί τέλους, μια νίκη!!!

Μετά από την ήττα με τα Χανιά, η νίκη με τον ΝΟΠ ήταν μονόδρομος, αλλιώς η Α2 ήταν εξασφαλισμένη από τώρα. Τώρα έχουμε ελπίδες σωτηρίας, όμως ο δρόμος αυτός είναι δύσβατος και πρέπει διοίκηση προπονητής και παίκτες να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.
Είναι έγκλημα μια ομάδα μοντέλο όπως ο Πανιώνιος στο πόλο, να μην καταφέρει ούτε να σωθεί στην πρώτη κατηγορία. Τα τελευταία χρόνια ο Πανιώνιος είχε φτάσει να είναι μια από τις 2-3 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, η αγωνιστική πτώση που ζούμε από πέρυσι τέτοια εποχή δεν ήρθε τυχαία.

Κάποιοι το παλέψανε με νύχια και με δόντια να διαλύσουν το πόλο, και εν μέρει τον πετύχανε τον σκοπό τους. Η σωστή δουλειά που γίνεται φέτος στις υποδομές, θα φέρει αποτέλεσμα στο μέλλον, αλλά πρέπει να καταφέρουμε και να κρατηθούμε στην Α1.

Στο ποδόσφαιρο δεν παρακολούθησα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ήμουνα πολύ κουρασμένος και με πήρε ο ύπνος από τα πρώτα λεπτά. Από τα στιγμιότυπα που είδα, πιστεύω πως τουλάχιστον το πρώτο γκολ του ΟΦΗ πρέπει να διδάσκεται σε σεμινάρια για το πόσα λάθη μπορούν να γίνουν σε μια φάση, ενώ το δεύτερο βάζει για άλλη μια φορά στο τραπέζι τις επιλογές του προπονητή μας για τον Σιδεράκη το καλοκαίρι, αλλά και για το γεγονός πως όταν ανέβηκε ψυχολογικά ο Περιστερίδης, τον αντάμειψε με τιμωρία στον πάγκο!!! Δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει ποτέ ένας παίκτης να καλείται στην Εθνική και στο καπάκι να μένει εκτός αποστολής (παρόλο που δεν έπαιξε στην Εθνική για να υπάρχει η δικαιολογία της κούρασης) και μετά για πολλές αγωνιστικές να σκουπίζει τον πάγκο.

Κατά τα άλλα, μετά την αποδυνάμωση του ρόστερ από επιλογές του προπονητή κατ αρχάς, και εν συνεχεία της διοίκησης,  το ότι ακόμα χάνουμε με αξιοπρεπή σκορ και όχι με τεσσάρες και πεντάρες, αποδεικνύει πως εάν φέτος είχαμε μια μέτρια έστω ομάδα, θα χτυπάγαμε άνετα την δεύτερη ή την τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Όλες οι ομάδες φέτος έχουν τα χάλια τους, και το θέαμα δεν αξίζει να χάνουμε ούτε ένα λεπτό για να τους παρακολουθούμε.





Δεν υπάρχουν σχόλια: