Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ναυάγιο με την Βέροια

Θεωρώ τυχαίο ότι σήμερα πήραμε έστω κι έναν βαθμό. Ελπίζω ο βαθμός αυτός να αποδειχτεί πολύτιμος, και να μην κλαίμε στο τέλος της περιόδου για τους άλλους δύο βαθμούς που χάσαμε, δεδομένου ότι παρόλο που παίξαμε χάλια και είχαμε και κόντρα διαιτησία, μετά από ένα τσαφ καταφέραμε να προηγηθούμε στο σκορ, η δε Βέροια ήταν επίσης μια μετριότατη ομάδα που έπαιζε επίσης κακό ποδόσφαιρο.

Ο Αμπάρκιολης σε κοντρόλ με χέρι του Γεωργέα μπρος στα μάτια του έκανε το κορόιδο, ενώ σε κατά λάθος χέρι του Ντούνη τον απέβαλλε τον παίκτη μας με δεύτερη κίτρινη χωρίς δεύτερη σκέψη. Έκανε τα στραβά μάτια και σε κάποια φάουλ υπέρ μας, ενώ έσπρωξε την ακίνδυνη Βέροια στο να καταφέρει να ισοφαρίσει.

Πολύτιμη βοήθεια στον Αμπάρκιολη και στην ομάδα της Βέροιας έδωσε και ο ίδιος ο Ελευθερόπουλος, που έβγαλε τον Μενδρινό στο 70', τον μόνο παίκτη που μπορούσε να κρατήσει λίγο την μπάλα. Εάν ο Μενδρινός δεν άντεχε άλλο, ας έβαζε τουλάχιστον τον Φανούρη στην θέση του, κι όχι να τον βάλει στο 90', να κάνει τι δηλαδή στις καθυστερήσεις?

Δυστυχώς το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα μας (και όχι μόνο αυτή) είναι επιπέδου μέτριας ομάδας γάμα εθνικής και όχι ομάδας που αξίζει να παίζει στην σούπερ λίγκα. Δεν βλέπω που υστερεί από εμάς ο Φωστήρας.

Δεν μπορώ επίσης να φανταστώ πως θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι καλύτερα. Θα προτιμήσω να μην πω άλλα αυτήν την στιγμή, γιατί είμαι πολύ θυμωμένος. Κρίμα, κάποτε ήμουνα περήφανος που αγαπούσα και υποστήριζα τον Πανιώνιο, τώρα ντρέπομαι γι αυτό. Δεν ντρέπομαι γιατί πιθανόν να υποβιβαστούμε, αν και κάποιοι μπορεί να αποδειχτούν ακόμα χειρότεροι από εμάς (και υπάρχουν τέτοιοι) και να υποβιβαστούν εκείνοι, ντρέπομαι επειδή είμαστε διοικητικά ανύπαρκτοι και στην ΠΑΕ, αλλά και στον Ερασιτέχνη, και αυτό δεν ενοχλεί κανέναν. Ντρέπομαι επίσης γιατί δεν θεωρώ πως αρμόζει σε Πανιώνιους όλο αυτό το βρισίδι και το πέταγμα αντικειμένων προς οποιονδήποτε, πόσο μάλλον κατά της ίδιας της ομάδας μας. Εάν έσπαγε ο διάβολος και παίρναμε σήμερα το τρίποντο, κάποιοι θα πανηγύριζαν για την ομάδα μας και ενδεχομένως τα προβλήματα θα σκεπαζόντουσαν προσωρινά κάτω από το χαλί. Εγώ θα χαιρόμουνα για τους πολύτιμους βαθμούς, αλλά θα θεωρούσα εξίσου άθλια την ομάδα, όπως τώρα που δεν νικήσαμε τελικά.

4 σχόλια:

amanAM είπε...

Είναι ξεφτίλα να μην μιλάς για όσα σφυρίχτηκαν με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, και να βγάζεις ανακοίνωση με την Βέροια.

amanAM είπε...

Όχι άλλους δανεικούς δεν είπανε? Ο δανεικός από τον ΠΑΟΚ δεν είναι δανεικός???

Δανεικοί είναι και οι μη δανεικοί, βλέπε Σπυρόπουλος...

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι είναι υποκριτικό να χρησιμοποιείς δανεικούς και όχι παίκτες που απλά έχουν συμφωνήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

amanAM είπε...

δεδομένου ότι και όσοι είναι "δικοί" σου παίκτες, ξέρεις πως με ένα φύσημα αέρα κι αυτοί θα χαθούν...