Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

το υπέροχο γκολ του Κολοβού

δεν έφτασε για να αποδράσουμε με θετικό αποτέλεσμα από την Τρίπολη. Το τελικό 2-1 θα έλεγα πως αδικεί τον Αστέρα, αφού έχασε σωρεία ευκαιριών για ευρύτερο σκορ, ενώ εμείς δεν ήμασταν επικίνδυνοι, είχαμε όμως ευκαιρίες να "κλέψουμε" κάτι από το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε τελικά.

Χωρίς να θέλω να αδικήσω τον Ελευθερόπουλο, η μεγάλη διαφορά του Αστέρα είναι ότι έχει κανονικό προπονητή, που μάλιστα είναι και πολύ καλός. Ο Σάκης Τσιώλης έχει προ πολλού αποδείξει την αξία του και στον Άρη αλλά και στον Βόλο, η απόδοση του Αστέρα δεν αποτελεί έκπληξη. Και ο Ελευθερόπουλος αξίζει τελικά, αλλά θα δείξει την αξία του πολύ καλύτερα, όταν θα αποκτήσει και την απαραίτητη πείρα.

Βέβαια προτιμάω την δικιά μας ομάδα, με Ελληνόπουλα με μέλλον από τις υποδομές μας (εάν δεν ξεπουληθούν οι πάντες στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους) και όχι με μισθοφόρους από κάθε άκρη του πλανήτη όπως ο Αστέρας. Μόνη παραφωνία της ομάδας μας αυτός ο απίθανος Οκόγιε,  τον οποίον ουδείς μπορεί να καταλάβει γιατί παίζει στον Πανιώνιο. Εάν επρόκειτο για αγώνες στίβου, πράγματι ο Οκόγιε με τα τρεξίματα του θα είχε λόγο να βρίσκεται στην σύνθεση της ομάδας μας. Αλλά από ποδόσφαιρο, σκέτος Πίου είναι.

Κάτω του μετρίου για άλλη μια φορά ο Σάμαρης, ο δε Κολοβός πραγματικά είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που έχουμε που μπορεί να ξεμαρκαριστεί και να κάνει το κάτι παραπάνω, αλλά δεν τον εμπιστεύεται ο προπονητής του για περισσότερο χρόνο. Εάν είχε καταφέρει να πιάσει καλύτερα την κεφαλιά στο κόρνερ, στις καθυστερήσεις και είχε πετύχει το 2-2, θα ήταν ο ήρωας της μέρας.

Τέλος ο Γιαννακόπουλος δεν μου άρεσε ούτε με τον Πλατανιά, είναι ασταθής, έκανε 1-2 καλές αποκρούσεις αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Με τον Πλατανιά ήταν τυχερός, εχθές όχι. Χωρίς να θεωρώ τον Περιστερίδη σούπερ, δεν καταλαβαίνω γιατί τον εμπιστεύτηκε ο προπονητής μας σε τόσα παιχνίδια, και αφού κλήθηκε στην Εθνική, τιμωρήθηκε στην εξέδρα... Ο περσινός ο Σιδεράκης τι απέγινε? Κάποιοι άλλοι παίκτες όπως ο Κοντοχρήστος, κλπ δεν έχουν θέση στην ομάδα μας, και έχει θέση ο Οκόγιε? Ο Ρόκας γιατί βρίσκεται στον πάγο, πέρυσι είχε σημαντική παρουσία.

-----------------

Φωνάζει ο Παναθηναϊκός για την διαιτησία. Μην ανησυχείτε φίλοι Βάζελοι, την άλλη Κυριακή παίζετε με τον Πανιώνιο, αρχίστε από τώρα την προπόνηση στις κωλοτούμπες, μια ζωή με τα πέναλτι που σας σφυρίζουν στην Νέα Σμύρνη παίρνετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

-----------------

Μεγαλειώδης εμφάνιση της Μπαρτσελόνα στο δεύτερο ημίχρονο, σκόρπισε με 0-4 την Λεβάντε που με μαζική άμυνα κράτησε το 0-0 στο πρώτο ημίχρονο. MVP ο Ινιέστα, με 1 γκολ και 3 ασίστ. 


8 σχόλια:

amanAM είπε...

δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου στην συνέντευξη Τύπου:

"Για να αποκαταστήσω κάτι. Η ομάδα έχει επίγνωση της δυναμικότητάς της. Δουλεύουμε πολύ σκληρά μέσα στην εβδομάδα και τα παιδιά ξέρουν που βαδίζουν.

Οταν δέχεσαι γκολ στα 50 δευτερόλεπτα κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα ειναι δύσκολο. Ο Αστέρας έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες, δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ και εκεί υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς. Είναι εύκολο. Πιο εύκολο από το να γυρίσεις το ματς.

Ο Αστέρας κλείστηκε πίσω κι αυτό είναι επιτυχία για εμάς. Αν τρως γκολ στα 50 δευτερόλεπτα είναι ειδικών συνθηκών το πρώτο ημίχρονο.

Δουλεύουμε κάθε μέρα. Ό,τι χειρότερο είναι η στασιμότητα. Τα παιδιά αξίζουν πολλά, δουλεύουν σκληρά για να πάρουν αυτά που τους ανήκουν. Δεν έχει σημασία η τελική θέση. Ο στόχος είναι η παραμονή. Τα παιδιά να ευχαριστιούνται την προπόνηση.

Είναι κακό να έχουν άγνοια κινδύνου. Έχουν πλήρη γνώση των δυνατοτήτων τους. Προτιμώ να έχουν επίγνωση.

Με το που τελειώσει το παιχνίιδι με το Φωστήρα το Δεκέμβρη πρέπει να αξιολογήσουμε τα πράγματα. Οταν δεν έχεις δυνατότητα να αγοράσεις πρέπει να χτίσεις. Και μακροπρόθεσμα θα κερδίσεις. Είναι εκπληκτικοί οι 3 τερματοφύλακες που έχουμε.

--------------------------

Σχόλιο: το καταλάβαμε ότι μπορούσαμε να φάμε 4σάρα, και την γλυτώσαμε με 2-1.

br fun_atic είπε...

κι εγώ πάνω κάτω τους ίδιους προβληματισμούς έχω. Αν παίζει ο καλύτερος της προπόνησης, τότε αποκλείω να μην υπήρξε ποτέ καλύτερος ο Σιδεράκης του Περιστερίδη ή του Γιαννακόπουλου, ποτέ καλύτερος ο Κοντοχρήστος του Οκόγιε κ.λ.π

Αν λοιπόν δεν εφαρμόζεις εσύ ο ίδιος τον κανόνα που βάζεις, τότε μάλον δεν μπορείς να περιμένεις βοήθεια όταν την χρειστείς. Πόσο πίσω για παράδειγμα έμεινε ο Σάμαρης φέτος; Τόσο που να μην μπορεί να πιάσει την περσινή καλή του απόδοση. Πόσο καλύτερος έγινε ο Οκόγιε που παίζει συνέχεια; Άστο καλύτερα. Χθες έστειλε σουτ στο κόρνερ. Αυτό δεν το έχω δει ούτε σε παιδικό πρωτάθλημα.

άλλον λοιπόν πρέπει να γίνει ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα του ρόστερ, να μείνουν οι αντικειμενικά καλύτεροι και αυτοί να χρησιμοποιούνται όσο χρειάζεται για να πετυχαίνει τους στόχους της η ομάδα.

IWN1998 είπε...

Αντώνη, ο Ρόκας μετά το αρχικόπαραμερισμό, παίζει τώρα και μάλιστα καλύπτει τη χηρεύουσα θέση του σέντερ μπακ.
Η διαφορά με τον αστέρα είναι το διπλάσιας αξίας και εμπειρίας ρόστερ των μισθοφόρων, που στο γήπεδο δεν έδειξε όμως αυτή τη διαφορά δυναμικότητας κατά τη γνώμη μου.
Όντως ο προπονητής είναι πιο έμπειρος αλλά έχει και πολύ λιγότερα προβλήματα στη δουλειά του.

amanAM είπε...

Ρόκας, Ρόβας, τους μπερδεύω. Παίζουν και οι 2???

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...

Παίζουν πια και οι δυο. Όμο και Σιδεράκης μένουν παραγκωνισμένοι και κάποιοι φίλοι πιστεύουν ότι ο Κοντοχρήστος θα άξιζε μιας ευκαιρίας από τις πολλές που παίρνει ο Οκόγιε. Να μην ξεχνάμε ότι για ένα μήνα τώρα, η ομάδα αυτή παίζει χωρίς τον πλέι μέικερ της, το Μενδρινό. Ίσως αυτή είναι η πιο σημαντική έλλειψη. Για τους Σιδεράκη και Όμο δεν ελπίζω πια να επανέλθουν. Πιο εύκολο ίσως είναι να κάτσουν να μάθουν να κάνουν έξοδο στην προπόνηση, οι Περιστερίδης και Γιαννακόπουλος.

panthers kastoria είπε...

μήπως εχει στο συμβόλαιο του ο γιαννακοπουλος καποια ρητρα και να πρεπει να παιξει παιχνιδια κα8ε χρονο (πχ να πρεπει να παιξει τουλαχιστον 10 παιχνιδια το χρονο) γιαυτο και αναγκάζεται ο ελε να τον βαζει να παιζει?

zamis είπε...

Αφου ταχει πει ο κοουτς,ο ενας θα παιζει οταν πρεπει να χρησιμοποιει ποδια,ο αλλος οταν πρεπει χερια και ο τριτος παγκοτερμα

amanAM είπε...

πω πω, 4 γκολ έφαγε ο Άρης από τον Πάνθρακα!!!

Φέτος γίνονται Σόδομα και Γόμορα...