Άντρας θα πει να μην δειλιάς, όπου κι αν δώσεις μάχη,
Να ξεψυχάς κι όμως να λες, θάνατος δεν υπάρχει!!!
Του άντρα τον εγωισμό, μια πράξη τον τελειώνει,
να βλέπει αυτή που αγαπά, σ' άλλου αγκαλιά να λιώνει...
Άντρας λογάται όποιος μπορεί, τον πόνο να αντέξει,
να'ναι η ψυχή στο στόμα του, και να μη βγάζει λέξη...

Λευτέρης

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

νίκες με μισό μηδέν

Νίκη με μισό μηδέν θέλω σήμερα, για να ολοκληρωθεί ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο. Έχασε η Κούλα από την Λιβαδειά, έχασε και η Ρεάλ από την Μπέτις, νικήσαμε ξανά στο μπάσκετ, στο πόλο πήραμε τον πρώτο μας βαθμό ενώ έδειχνε χαμένο το παιχνίδι, νίκη και στο μπάσκετ, νίκη και οι μικροί στο ποδόσφαιρο, ας νικήσουμε τον Αστέρα σήμερα το απόγευμα, να νικήσει και η Μπάρτσα το βράδυ, να έχουν πάει όλα κατ ευχήν. 

Ζητάω πολλά?

Η ομάδα Νέων του Πανιωνίου, επικράτησε 3-2 στην Τρίπολη της αντίστοιχης ομάδας του Αστέρα, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0! Η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα, όταν οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τέρματα των Ντινιωτάκη, Αρώνη.
Γρήγορα όμως ανασυντάχθηκαν και κατάφεραν πριν το ημίχρονο να αλλάξουν την εις βάρος τους κατάσταση. Στο 29’ ο Μπεγλεκτσής με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή μείωσε σε 2-1, τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 38’ ο Ζυγογιάννης με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στο σκορ 2-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ιστορικός συνέχει να πιέζει και ήταν αυτός που στο 62ο λεπτό έχασε την μεγάλη ευκαιρία να πετύχει ακόμα ένα τέρμα, αλλά ο Γεωργακόπουλος απέκρουσε την εκτέλεση πέναλτι του Μπεγλεκτσή.
Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)
Αστέρας: Γεωργακόπουλος, Λυμπέρης, Μυρσινιάς (65’ Σπ. Νικολίτσας), Γκίτζιας, Παπαδημητρίου, Αρώνης, Ντινιωτάκης, Παναγάκης, Αναστασόπουλος (46’ Τσόφλιος), Γκαιδατζής, Κατσαρός (46’ Αδάμος).
Πανιώνιος: Πασάι, Πολίμος, Κωτσαλάς, Ζυγογιάννης, Ρουσσάκης, Γκίνη, Ρολάς, Γκέζο (74’ Λουκάι), Μπεγλεκτσής (84’ Πρέντι), Σπανός (88’ Κόντι), Μπότης.
*Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Πλατανιά Ζαχαρία Καραντωνάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: